Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Lierac, Lumene, Öljyt, Sephora, Vartalovoiteet

Kiertoon vol. 3

Postaussarjan tarkoituksena on esitellä tuotteita, jotka eivät syystä tai toisesta ole jääneet käyttöön.

Kiertoon-vol-03

Lierac Cleansing Oil – En todellakaan olisi uskonut tämän puhdistusöljyn päätyvän kiertoon-postaukseen. Koostumus on yllättävän paksu ja tuhti. Se tuntuu iholla kitkaiselta, eikä liu’u niin kuin suosikkini (MAC, Sensai, Shu Uemura). Sen lisäksi tämä kirvelee hieman silmissä hieromisvaiheessa (vaikka pidän aina silmät koko homman ajan kiinni), mutta huuhtomisen jälkeen silmissä ei ole minkäänlaista tuotetuntua tai öljyisyyttä. Hyvin hämmentävää. Toisen näistä ongelmista olisin kyllä sietänyt, mutta en molempia, koska parempia tuotteita löytyy.

Sephora 2 in 1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel – Miellyttävän tuntuisen (vedenkestävän meikin poistoon tarkoitetun) geelin ainoa ongelma on se, ettei se poista vedenkestävää meikkiä. Vesiliukoinen lähtisi nätisti, mutta käytän aina vedenkestävää ripsiväriä. Harmi, koska geelistä olisi tullut hyvä vaihtoehto öljylle!

Lumene Natural Bronze Shimmering BB Body Lotion – Ihastuin ensin tähän LivBoxista tulleeseen voiteeseen. Tuote näyttää sisällä (tai varjossa) todella hyvältä ja meikkaa koivista mukavan tasasävyiset. Mutta APUA kun menet aurinkoon! Joo, kyllä tämä kimaltaa liikaa.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sari perjantai 24. heinäkuun 2015 at 11:06

  Joo, sama kokemus tuosta Lumenen body geelistä, hyvä väri tulee sääriin jos on pilvistä tai keinovalossa. Mutta auringossa on aika kimaltavaa. Tosin ei sitä taida muut juurikaan huomata, itse siihen kiinnittää enemmän huomiota. Mulla on kulunut purnukka puoleen väliin ja varmaan se tulee loppuun lätkittyä. Vähän siinä tökkii, että on formaldehydin vapauttajia mutta jos on tarkkana, että ei ole yhtään iho rikki mistään kohdasta, niin ehkä se käyttö on kohtalaisen turvallista. Nyt kesällä vain tulee helposti naarmuja ja jos itikat puree, niin tulee rapsuteltua helposti pinta rikki.

  • Reply Myy sunnuntai 26. heinäkuun 2015 at 22:04

   Mulle oli viimeinen niitti, kun levittelin sitä aamulla jalkoihin tarkoituksena laittaa mekko päälle, mutta päädyinkin housuihin. Kimalletta löytyi sen jälkeen myös pitkin housujen ulkopintaa. :D

 • Reply Marjo k perjantai 24. heinäkuun 2015 at 12:38

  Saman oon huomannu tuosta sephoran silmämeikinpoistoaineesta.. ihan susi :(

  • Reply Myy sunnuntai 26. heinäkuun 2015 at 22:05

   Se olisi ihan hyvä, jos nimestä ottaisi tuon waterproofin pois :D

  Leave a Reply