Silmämeikit, Urban Decay

All Cosmetics Wholesale

Olin useampaan otteeseen miettinyt tilaavani jotain All Cosmetics Wholesalesta, mutta kuten varmasti huomaatte, ei sivut itsessään anna kovin luotettavaa kuvaa koko puljusta. Uskaltauduin lopulta kokeilemaan.

Tilasin kolme luomiväriä, joille tuli yhteishinnaksi noin $25. Postikuluja tälle pienelle paketille tuli $9.5, joka taitaa olla melko normaali määrä. Firma hinnoittelee postikulut painon mukaan, joten mitään kovin painavaa en täältä tilaisi. Paketti postitettiin seuraavana päivänä tilaamisesta ja se saapui minulle tasan kymmenessä päivässä, vaikka olin valinnut hitaimman ja halvimman postitusvaihtoehdon. Ei paha!

Urban Decay Eyeshadow, sävy Goddess. Upea! En yleensä tykkää sinisestä, mutta tämä on todella syvän sävyinen. Uskoisin, että tällä saa todella näyttäviä juhlameikkejä.

Urban Decay Deluxe Eyeshadow, sävy Shag. Hyvin hohtava väri, minun silmissäni kuparinen tumma kulta. UD:n sivujen mukaan light bronze.

Urban Decay Cream Eyeshadow, sävy Midnight Cowboy. Ostin tämän sävyn jo aikaisemmin luomivärinä. Tästä voidekoostumuksesta saa varmasti hyvää pohjustusta näyttävämmille meikeille. Auts, rutikuivat sormet taustalla.

Puhtaalla iholla ilman ei pohjustusta, kuvattu luonnonvalossa. Goddess, Shag ja Midnight Cowboy. Hieman jauhoiselta näyttävä Goddess levittynee varmasti paremmin pohjustuksen päälle, etenkin jos sen levittää jollain muulla kuin sormella.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply