Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Bory, Dermosil, Ihonhoito, Lierac, Seerumit, Silmänympärysvoiteet

Kolme loistavaa silmänympärysvoidetta

Tämä trio on ollut talven pelastus! Suosittelen jokaista lämmöllä.

Dermosil Skin Comfort Eye Gel Cream – Muutama vuosi sitten tehty heräteostos oli aikamoinen yllättäjä. Se jäi kaappiin odottelemaan vuoroaan, mutta en koskaan korkannut sitä, koska geelimäiset sy-voiteet on lähes aina liian kevyitä itselleni. Huomasin kuitenkin syksyllä, että tämän päiväys oli ylittynyt, joten päätin kokeilla tuotetta ennen kuin heittäisin sen pois – koska se ei kuitenkaan olisi tarpeeksi tuhtia. Kaikkea sitä! Geelivoide on täyteläistä, raikasta, todella kosteuttavaa ja miellyttävästi iholle liukuvaa. Se ei häviä samantien, vaan jättää ihon kosteaksi ja kimmoisaksi. IHANA. Sopii niin aamuun kuin iltaan ja ympäri vuoden. Purkkini on jo sen verran tyhjä, että koostumusta on vaikea erottaa, mutta tässä on valkoisia voidehelmiä kirkkaan geelin seassa. Purkkimuotoisesta pakkauksesta huolimatta aion todellakin ostaa tätä uudestaan, koska hinta-laatu-suhde on enemmän kuin kohdillaan, kun 15ml maksaa alle kahdeksan euroa.

Lierac Diopti Fatigue Gel-Baume – Lieracin sy-voide edustaa parasta voidekoostumusta mitä sy-voiteille tiedän; geelibalmia. Tuubista tullessa tuhtia ja tömäkkää, mutta ihon lämmöstä sulavaa ja liukuvaa. Rakastan! Syksyllä ilmestynyt uutuus korjaa tehokkaasti väsymyksen merkkejä ja sisältää mm. kahta erityyppistä hyaluronihappoa, rautamyrttiä, kofeiiniuutetta sekä c-vitamiinia. Sopii hyvin sekä meikin alle että yökäyttöön. Alumiininen tuubi on hieman normaalia pienempi, mutta sieltä on helppo annostella juuri oikea määrä ja jokaisen tipan saa talteen. Se on myös hygieeninen ja varmasti vähentää säilöntäaineiden tarvetta. Tämä on varsin kohtuuhintainen, noin 25 euroa.

Bory Q10 Moisture Eye Serum – Kolmikon hankalin saatava, mutta pienen vaivannäön arvoinen. Itselleni tämä tuli jostain Memeboxista. Sy-seerumi on pakattu reilun kokoiseen pumppupulloon, joten tätä raaskii lutrata myös huulten ympärille tai käyttää naamiomaisena virkistäjänä. Koostumus on ohutta geeliä, joka liukuu iholle vesimäisenä ja imeytyy nopeasti. Kunnon tehokosteuttaja, joka on toiminut hyvin kaikkien testaamieni voiteiden alla.

Lierac saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi lauantai 21. tammikuun 2017 at 10:04

  Tuo Dermosilin sy-geelivoide on kyllä kerrassaan loistava! :)

  • Reply Myy lauantai 21. tammikuun 2017 at 10:52

   Joo nyt oikeen harmittaa, etten antanut sille tilaisuutta aikaisemmin :D

 • Reply Tuuli 💙 lauantai 21. tammikuun 2017 at 10:12

  Sun postauksen innostamana päätän hommata vihdoin ja viimein ton Dermosilin sy-voiteen 😊 Oon ajatellut että geeli on liian heppoista mulle, mutta annan sille nyt mahdollisuuden 💜

  • Reply Myy lauantai 21. tammikuun 2017 at 10:51

   Kannattaa antaa! Mäkin ihan syyttä tyrmäsin sen kokeilematta. :D Kun esim. Lumenen sy-geeli vaan häviää ja kuivahtaa ihoon ihan hetkessä. Sisleyllä oli myös hyvä täyteläinen geeli, mutta herranjestas se on kallista.

 • Reply Sissi lauantai 21. tammikuun 2017 at 12:35

  Mulle on jäänyt mieleen sun suositukset Dermosilin seerumeista ja jos sy-voidekin on noin ässä, niin mä kyllä tilaan noita heti kun mulla on uupeloa jommasta kummasta -siitäkin huolimatta, että mua jo lähtökohtaisesti ärsyttää purkkimallinen tuote:D

 • Reply Laura @laurantaina lauantai 21. tammikuun 2017 at 21:01

  Dermosilin voide kuulostaa hinnasta päätellen vähän liian hyvälle ollakseen totta! Olen itse rakastunut Verson sy-voiteeseen, joka on moninkertaisesti kalliimpi, mutta tekee öisin ihmeitä herkälle sy-iholle. Täytyy vielä lisätä että swatchi kuva voiteista näyttää ihanalta!

  Laura xx Laurantaina Beauty Blog

 • Reply Dermosilin helmiä | Wasting Lifestyle sunnuntai 15. lokakuun 2017 at 06:01

  […] ohitan, koska mikään geelimäisyys ei yleensä käy kuivan ihon kanssa yhteen. Myyti kuitenkin hehkutti tätä silmänympärysgeeliä blogissaan ja luotan kuivaihokollegan sanaan. Ensivaikutelma onkin todella lupaava! Tämähän ei olekaan […]

 • Leave a Reply