Karvojen poistaminen

Kasvokarvoista eroon?

Bongattuani tämän kummallisen tikun jostain blogista oli minun aivan pakko tutustua siihen tarkemmin. Näitä löytyi Ebaysta paljon ja halvimmillaan tikku irtosi parilla hassulla dollarilla. Aasiasta taitaa tämäkin keksintö olla lähtenyt liikkeelle, kyllä ne siellä osaa. Saanko esitellä; Facial Hair Removal Stick.

Olen aikaisemmin lähinnä vahannut ylähuulta ja nyppinyt kulmia. Minulla kuitenkin kasvaa mm. poskissa ärsyttävää pienen pientä höttöää, joka ei nyt varsinaisesti näy, mutta häiritsee minua itseäni. Ällöksyn karvoja ja haluaisin olla niin rikas, että voisin laseroida koko kropan. Kylmävaha on toiminut vaihtelevalla menestyksellä; kyllähän sillä karvat irtoaa, mutta se ärsyttää ihoani paljon ja pahimmillaan iho on mennyt hieman rikki ja ihottumaiseksi. Tämän takia vahaus on jäänyt vain pakolliselle alueelle eli ylähuuleen. Sokerointi olisi hellävaraisempi, mutta en ole sitä tyyppiä, joka tykkäisi käydä hoitoloissa (tai saati kulkisi kirkuvan punaisen sokeroidun naaman kanssa kotiin hoitolasta).

Tikun käyttö on periaatteessa ihan simppeliä: otetaan molemmista päistä kiinni, taivutetaan U:n muotoiselle kaarelle ja liikutellaan ihoa pitkin samalla pyöritellen päitä edestakaisin. Karvat jäävät tiukasti metallispiraalin väleihin ja nyppyityvät irti. Spiraalin saa puhtaaksi venyttämällä sitä auki ja huuhtomalla (tai puhaltamalla) karvat pois. Kivuliasta? On alkuun. Hankalaa? Ei, kunhan pääsee jyvälle tekniikasta. Mutta ennen kaikkea niin paljon siistimpää ja helpompaa kuin vahan kanssa säheltäminen. Karvojen poistamisen ei tarvitse enää olla kerran kuussa tapahtuva hankala erillinen operaatio, eikä sotkuisia vahajäämiä tarvitse hinkkailla öljyn kanssa ärtyneeltä iholta pois. Tällä vehkeellä on helppo pyöräytellä sillon kun tarvitsee tai jaksaa tai huvittaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nonnu torstai 19. elokuun 2010 at 07:14

  Samanlaista karvahöttöä kasvaa täälläkin poskissa =/ Ei kiva. Isäntä kuittaa välillä, että mulla on pulisongit.

  Tommonen karvanpoistaja ois kyllä hyvä! Pitääkin laittaa ostoslistalle :)

 • Reply tahma torstai 19. elokuun 2010 at 07:28

  Toi on aivan älyttömän hauskan näkönen:D

 • Reply Panda torstai 19. elokuun 2010 at 10:36

  Ai kauheeta katoin bloggerissa vain tuon ensimmäisen kuvan -lukematta otsikkoa- ja katsoin että omg onko joku ostanut ei-kertakäyttöisen vanutikun (ja heti ekana tuli mieleen korvakaiveluun…) :’DD.

  Ja nyt on kivat mielikuvat korvien kaivelusta, sitten tikku vaan putsaillaan kraanan alla, kuivataan ja uusiokäyttöön :’D. Oivoi.

 • Reply Jenni torstai 19. elokuun 2010 at 11:08

  Ohhoh, en ole ikinä kuullutkaan moisesta! Katoin että mikä pinkki topsipuikko tossa on.. :D

 • Reply Sonia torstai 19. elokuun 2010 at 12:21

  Au au au. :D Kipukynnykseni on korkea, mutta tuo sattuu ajatuksenakin. Ei ne karvat minulla häiritse kuin peel off -naamioissa, mutta taitaapa naamio nyppiä karvatkin mukanaan.

  Mutta joo, hyvä ideana jos kestää kivun, taitaa insinööreinä olla naisiakin. :)

 • Reply Anonymous torstai 19. elokuun 2010 at 23:21

  Toimiiko vain kasvokarvoille vai voisko olla creative ja käyttää esim bikinirajoilla?

 • Reply kiukkupussi perjantai 20. elokuun 2010 at 07:36

  Anonyymi: En usko, että vempaimessa olisi tarpeeksi voimaa kiskoa paksumpia karvoja kunnolla irti.

 • Reply Pääsky keskiviikko 25. elokuun 2010 at 13:12

  Oi, huippu keksintö! Pitäisiköhän menettää Ebay-neitsyys tuolle, ylähuulitkarvat ja poskohötöt häiritsee täälläkin.

 • Reply Anonymous lauantai 11. syyskuun 2010 at 19:37

  hei mulla kasvaa kanssa ylähuulessa sellasia melkein nökömättömiä karvoja mutta itseäni ne häiritsee ! mitä suosittelet ? en voi tilata netistä mitään, enkä käydä missään hoitoloissa.. mikä se vaha juttu oikein on ? kiitos jos jaksat vastata

 • Reply kiukkupussi lauantai 11. syyskuun 2010 at 21:18

  Anonyymi: Ainakin Veetiltä löytyy sekä lämmin- että kylmävahaa, joilla karvat voi repiä juurineen irti. Kylmävaha on ehkä helppokäyttöisempää, koska se on valmiina liuskoina (liuska iholle ja repäisy irti). Lämminvaha taas hieman tehokkaampaa, mutta myös sotkuisempaa (tuubissa tai purkissa, lämmitetään, levitetään iholle ja repäistään kangassuikaleen avulla irti). Kannattaa ehdottomasti tehdä illalla, jotta se kauhea punoitus häviää yön aikana. :)

 • Leave a Reply