Apteekkikosmetiikka, Armani, Biozell, Ekokosmetiikka, Goldwell, Hiukset, Hoitoaineet, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jouer, Kasvokuorinnat, Kuivashampoot, L'Occitane, La Roche-Posay, Lumene, Meikit, Muotoilutuotteet, Öljyt, Rajaukset, Supermood, Tuoksut, Vartalovoiteet

Joulukuun suosikit

Joulukuun-suosikit-01

Palataan vielä kerran vähälumiseen ja ihoa raastaneeseen joulukuuhun. Vuoden viimeiset lempparit on tässä! :) Käy ihmeessä tutustumassa myös marraskuun ja lokakuun lemppareihin, jos et ole vielä niitä kurkannut.

Joulukuun-suosikit-02

Goldwell Kerasilk Color Protective Blow-Dry Spray – Tässä lämpösuojan sisältävässä hoitoaineessa on kaikki kohdallaan! Kaksifaasinen koostumus, pullon muotoilu ja ulkonäkö, hiuksiin jäävä tuntu, pehmeästi toimiva suihkepumppu. Olen yllättänyt itseni suihkimalla kuun aikana jo puolet pullosta..

Biozell Dry Shampoo for dark hair – Yllättäjä! En odottanut tältä mitään, mutta sen sijaan, että tuotteen värillisyys olisi saanut huomioni, sen sai koostumus. Tämä tekee TODELLA paljon tekstuuria. Jos suihkii liikaa, tukka on aivan takussa. Mutta muutama hyvin kohdistettu suihkaus föönattuun tukkaan heti pesun jälkeen tekee mahtavan tekstuurin ja hiukset pysyy kuosissaan monta päivää. Varsinaisena kuivashampoona en ole tätä edes kokeillut. :D

Joulukuun-suosikit-03

L’Occitane Face Comforting Oil – Korkkasin, rakastuin. Tämä on pehmeää, hoitovaa ja helposti imeytyvää. Olen käyttänyt tätä iltaisin, koska tuoksu on yksinkertaisesti todella rauhoittava ja seesteinen, mutta täysin ilman vihaamaani laventelia. Tämä taitaa tulla nyt tammikuussa myyntiin?

Supermood Youth Glow Luxury Peel – Huh, en ole koskaan kokeillut näin tehokasta kuorintaa. Kasvot on tämän rakeettoman geelin jäljiltä ihan käsittämättömän pehmeät – ja tulipunaiset. En ole vielä kertaakaan uskaltanut pitää tätä pidempään kuin 60 sekuntia, joka on herkälle iholle suositeltu aloitusaika. Punoitus tasaantuu kyllä yön aikana hyvällä naamioinnilla ja sitten voi vaan nauttia silkkisestä hipiästä.

Joulukuun-suosikit-04

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide – Anteeksi toisto, mutta en voinut olla ottamatta voidetta mukaan. Läträsin koko pullon ennätysajassa ja hymisin tyytyväisenä.

Armani Prive Rose d’Arabie – Tuoksuttoman voiteen vastaparina yksi maailman parhaista tuoksuista. Jumalaista.

Joulukuun-suosikit-05

Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof – Alkufiilis oli meh. Sitten kokeilin tätä. Joustava huopakärki on loistava ja se muistuttaa paljon vanhaa teiniajan lemppariani, Lancômen Artlineria. Sävy grey crystal on tumma harmaa sopivalla hohdolla. Tuo pientä pilkettä ripsirajaan.

Jouer Essential Lip Enhancer – Tämä huulivoide on pehmeän silkkinen, mutta silti pysyvän jämäkkä. Saa huulet näyttämään kauniin täyteläisiltä ilman mitään kihelmöintiä. Rakastaisin palavasti, jos tämä ei kerääntyisi vaaleaksi mähmäksi limakalvorajaan. Nyt tyydyn vain tykkäämään todella paljon ja siivoamaan huulten reunat aika ajoin.

Mitä, ei yhtään seerumia?! Nyt äkkiä kaapille korkkaamaan jotain uutta. :D

Osa postauksen tuotteista saatu, osa ostettu itse.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Markka lauantai 9. tammikuun 2016 at 12:59

  Rauhoittava tuote ilman laventelia?! SOLD.

  • Reply Myy lauantai 9. tammikuun 2016 at 23:01

   No NIINPÄ!

 • Reply Kissis lauantai 9. tammikuun 2016 at 21:57

  Mäkin tykkään tosta Lumenen silmänrajaustussista samaisessa sävyssä! :)

 • Reply jebba maanantai 11. tammikuun 2016 at 10:02

  sun ansiosta kokeilin tuota Biozellin kuivashampoota ja voi jösses sentään! goodbye bad hair days! pitää todellakin hiukset koholla ja tuki pysyy koko päivän. itsekään en oo kokeillut tätä rasvaletin taltuttajana, mutta eiköhän tää siinäkin ihan hyvin toimi.

  • Reply Myy maanantai 11. tammikuun 2016 at 11:12

   Ihan mahtava kuulla! :)

  Leave a Reply