Ecotools, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Vartalokuorinnat

Helppo tapa saada silkkisen sileä kroppa

Ehkä hieman noloa, mutta löysin kuivaharjauksen salat vasta tänä talvena. Olen kyllä kokeillut sitä kerran – vuosia vuosia sitten – mutta ehkä silloisessa käyttäjässä välineistössä oli vikaa, koska koin harjaamisen epämiellyttäväksi ja tehottomaksi. Sain viime keväänä Ecotoolsin uudistuslanseerauksen yhteydessä kauniin kuivaharjan, mutta hautasin sen kaappiin ja unohdin koko asian. Pari kuukautta sitten harja osui silmiini ja totesin, että pakkohan tälle on antaa mahdollisuus.

Ecotoolsin kuivaharja istuu loistavasti käteen ja on juuri sopivan kokoinen vartalon ihon käsittelemiseen. Nimensä mukaisesti sitä käytetään kuivalle iholle ennen suihkua. Harjaussuunta on aina sydäntä kohti. Itse tykkään aloittaa nilkoista ja harjata jalat pitkin vedoin, ensin sääret ja sitten reidet. Jatkan pakaroihin, kylkiin ja selkään. Vatsalla pyörittelen harjaa vain hyvin hentoisesti. Viimeisenä vielä käsivarret ranteista olkapäihin. Kuulostaa ehkä vaivalloiselta, mutta harjaukseen menee kokonaisuudessaan pari hassua minuuttia.

Ensimmäisillä kerroilla iho pölisi ihan huolella – siis apua olenko mä noin kuiva! Harjauksen jälkeen ihoa kihelmöi hieman, mutta miellyttävällä tavalla. Sen lisäksi, että kuollut ihosolukko irtoaa, antaa harjaus ihanasti potkua ihon pintaverenkierrolle. Suihkun jälkeen ei missään nimessä kannata unohtaa ihon rasvausta tai öljyämistä, koska harjaamalla kuorittu iho imaisee kaiken ahnaasti sisäänsä. Olen kokenut sopivaksi tahdiksi kaksi käsittelyä viikossa.

Kuinka moni muu on ihastunut kuivaharjaukseen? :) Ecotoolsin söötin kuivaharjan voi ostaa esim. eBaysta, Bangerheadilta, eleveniltä tai oletkaunis.fi.

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emma/WL sunnuntai 18. helmikuun 2018 at 23:49

  Mua sattuu pelkkä ajatuskin! …mutta myös kiinnostaa ihan hulluna. Jotenkin oon luullut että kuivaharjaus ei sovi kuivaihoisille, mutta jos kerta sinäkin Brutukseni niin ehkä minäkin voisin….mulla on aina ollut karkean tuntuinen iho erityisesti takareisissä (??) joten tää houkuttelisi kyllä. Varsinkin jos sais sitten vielä paremmin rasvoista tehot irti!

  • Reply Myy tiistai 20. helmikuun 2018 at 22:26

   Kyllä sopii! Hennompaa hipsuttelua ekoilla kerroilla, niin iho tottuu. :) Tekee reisille ihmeitä. Ja tarpeeksi hellävarainen harja, niin kuin tää Ecotools!

 • Reply Tuuli 💙 maanantai 19. helmikuun 2018 at 06:02

  Pitäis kyllä ryhdistäytyä tässä(kin) asiassa, ku pöksyt vetää jalkaan niin pölinä käy :D Oon sen verran välineurheilija, et pitääpä katastaa tämä harja, tykkään muutenkin Ecotoolsin välineistä. Sitä kuitenkin tuunaa kasvojaan tuntitolkulla viikossa niin mikähän siinä on ettei malta antaa varttituntia vartalolle??! :)

  • Reply Myy tiistai 20. helmikuun 2018 at 22:28

   Se on ihan totta, että vartaloa helposti syrjitään ja kaikki panostus menee kasvoihin :D

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 19. helmikuun 2018 at 08:39

  Sama homma – löysin nää ilot syksyllä! Mun harja tosin on liian kova ja karkea, pitäisi ehdottomasti ostaa pehmoisempi niin ei tarvitsisi irvistellä.

  • Reply Myy tiistai 20. helmikuun 2018 at 22:28

   Oot aika sissi, jos oot silti kovalla harjalla raastanut!

 • Reply JonnaH. maanantai 19. helmikuun 2018 at 10:23

  Just tää Ecotoolsin harja on niin hyvä, itse viime keväänä innostuin kuivaharjauksesta, en tee päivittäin, mutta pari kertaa viikossa, eikä enää ole tarvinnut käyttää vartalokuorintoja. Pari ekaa kertaa olivat kyllä hivenen epämiellyttäviä, mutta jotenkin iho tottuu tuohon ja nykyään se on vaan nautinto, kun saa veren kiertämään. :D

  • Reply Myy tiistai 20. helmikuun 2018 at 22:29

   Joo tulee tosi hyvä olo, kun iho lähtee kihelmöimään ja veri kiertämään! :)

  Leave a Reply