Aurinkopuuterit, MAC, Meikit, Poskipunat, Siveltimet

Pyykkäyshuumaa

MAC-Wash-and-Dry

MACin WAsh & Dry kokoelma tuli myyntiin Suomessa viikko sitten torstaina. Nettiin se oli humpsahtanut (taas) jo edellisenä päivänä. Tiesin, etten pääse torstaina tiskille, joten paniikkinaputtelin tilaukseni edellisenä iltana netin kautta (ja vilautinkin Facebookissa, että mitä tulikaan tilattua). Pitkästä aikaa MACin kokoelma ihastutti niin paljon, että tuli ostettua useampi tuote. Viimeksi syksyllä Osbournet ja Novel Romance sai aikaan kahden tuotteen ostamisen (molemmista luomiväripaletti ja huulipuna), mutta kolmea tuotetta en ole koskaan ennen ostanut samasta kokoelmasta. Wash & Dry, olkaa hyvä!

MAC-Wash-and-Dry-Powder-Blush-Hipness-01

MAC-Wash-and-Dry-Powder-Blush-Hipness-02

Powder Blush / Hipness (26€)
Sävy on julkaistu jossain kokoelmassa aikaisemminkin ja muistan Charming Nailsin hehkuttaneen sitä, joten se oli ehdottomasti saatava. :) Hipness on lämpimähkö pinkki-koralli ja se jättää satiinisen pinnan. Erittäin käytännöllinen ja helppo valinta. Tästä taitaa tulla kesän ykköspunaus.

MAC-Wash-and-Dry-Studio-Sculpt-Delicates-01

MAC-Wash-and-Dry-Studio-Sculpt-Delicates-02

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder / Delicates (33€)
Tämän koostumus hieman jännitti, koska Temptalia (tuo jenkkiläinen arvosteluguru) tyrmäsi tämän ja antoi arvosanaksi F. Siis jenkkiasteikolla, jossa A on paras ja F huonoin. Syynä saattoi olla hänen tummempi ihonsa, jolla nämä ei näy ollenkaan, mutta en silti ymmärtänyt haukkuja. Tälläiselle pohjoiselle kalmolle sävy mitä ihanin! Studio Sculptin koostumus on tiivis, mutta samalla pehmeä ja hyvin hienojakoinen. Pigmenttiä on, mutta aurinkopuuteriksi juuri sopivan maltillisesti. Levittyy todella helposti ja jättää jälkeensä upean hehkun. Lopputulos ei ole matta, eikä millään tavalla kimaltava, vaan nimenomaan hehkuva. Ihastuin! Delicates on todella imarteleva iholla. Olen erittäin tyytyväinen, että uskalsin ostaa tämän Temptalian haukuista huolimatta.

MAC-Wash-and-Dry-Brush-125SE-01

MAC-Wash-and-Dry-Brush-125SE-02

MAC-Wash-and-Dry-Brush-125SE-03

Brush 125SE (50€)
Loppuun vielä THE sivellin, jota on hehkutettu jo monessa paikassa. 125SE on split fibre -sivellin, eli toinen puoli sen harjaksista on luonnokarvaa ja toinen puoli synteettistä karvaa. Tätä ei pidä sekoittaa duo fibre -siveltimeen, jossa luonnonkarva ja synteettinen harjas on keskenään sekaisin. Splitattu nysä lituska on loistava varjostuksiin ja ihan ässä tuon yllä olevan aurinkopuuterin kaveriksi. Tuotetta otetaan siveltimen synteettiselle puolelle ja levitetään se sillä. Lopuksi häivytys luonnonkarvapuolella. MAHTAVA.

Wash & Dry; ihastuttiko vai vihastuttiko?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply hanna perjantai 15. toukokuun 2015 at 12:27

  Tällä kertaa ei oikein. Toki varjostukseen etsin aina luottotuotetta, mutta koen samanmoisia löytyvän muualtakin. Tuo split fibre-tyyppinen sivellin taas on aika upea ilmestys, harmi että sivellinkaapit tursuaa jo aivan pullollaan ja ennen uusien hankintaa pitää vanhemmista luopua!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:37

   Täytyisi kyllä itsekin tehdä vähän sivellinkarsintaa. :)

 • Reply Kissis perjantai 15. toukokuun 2015 at 12:49

  Toi Bronzing Powder…Ööö, ihana. Vieläköhän niitä on? :o

  • Reply Myy perjantai 15. toukokuun 2015 at 20:57

   On ainakin webissä! Tiskiä en muistanut kurkata tänään. :)

 • Reply Martina perjantai 15. toukokuun 2015 at 19:09

  Ihastutti kyllä! Mä tykkään hirveästi tuosta pakkausten värimaailmasta, kiva ja piristävä :) Monia kivoja tuotteita, mutta ostin vain Hipnessin, se on ihan ehdoton!

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:36

   Munkin mielestä tosi raikas! Hipness <3

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara perjantai 15. toukokuun 2015 at 22:58

  Poskipuna näyttää kivalta, tosi monikäyttöiseltä. Ja toi sivellin on jotain nerokasta. :D Kiitti hei kun laitoit postaukseen myös hinnat, ne kiinnostaa aina mutta harmittavan harvoin niitä MAC-aiheisissa postauksissa näkee.

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:35

   Kerrankin mulla oli kuitti vieressä! :D Yritän muistaa laittaa hinnat jatkossakin.

 • Reply Petra/Viilankantolupa sunnuntai 17. toukokuun 2015 at 10:30

  Hiiiiiiiinkuyskä! Nuo isot littasiveltimet olivat täältä jo loppu ja nyt ressaan peukalonivelet mutkalla että onko niitä kotopuolessa vielä jäljellä kun seuraavaksi yllän kosketusetäisyydelle. Hnnnnngh!

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:35

   Saithan jo omasi? ;)

 • Reply Päivi sunnuntai 17. toukokuun 2015 at 20:45

  Turussa ainakin oli vielä lauantaina tosi kivasti kaikkea jäljellä! Siveltimiäkin taisi olla molempia. Nää on aivan ihania <3

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:36

   Jes, siveltimiä Petralle! Nää on <3

  Leave a Reply