Aasialainen kosmetiikka, HG, Kasvovoiteet, Sensai

HG: Sensai Silk Emulsion

Olen käyttänyt kaksi pulloa Super Moistia ja lähes pullollisen Moistia. Normaalikokoisiin (eli 30-50 ml) pakkauksiin verraten tämä tarkottaisi 5-9 tuubia samaa kasvovoidetta. Voin siis varmoin mielin sanoa löytäneeni minulle täydellisen kasvovoiteen.

Pullo on kaunis, yksinkertainen, lasinen ja ylellinen. Silk Emulsiosta löytyy kolme voimakkuutta: Light, Moist ja Super Moist. Kuivaihoisena voin talvella käyttää Super Moistia aamuin illoin, kesällä se saa jäädä yökäyttöön. Moist on minulle mainio päiväkäyttöön (paitsi pahimmilla pakkasilla se ei riitä). Lightia en ole kokeillut, koska todennäköisesti se olisi ihotyypilleni liian kevyt.

Korkin alta paljastuu rakastamani pumppu. Annostelumekanismi on säädetty täydelliseksi: yhdestä painalluksesta riittää kasvoille, kahdesta myös kaulalle ja kolmesta vielä decolteelle. Pumppufanaatikkona löydän niistäkin paljon eroja; tämä on hyvä. Pumppu painaltuu helposti olematta liian lötkö ja tuotetta ei kuivu nokkaan.

Koostumus on sekä Moistissa että Super Moistissa ohutta emulsiota. Jälkimmäinen ei juurikaan ole paksumpaa, vaikka tuntuukin selvästi rasvaisemmalta. Emulsio imeytyy ihoon helposti ja nopeasti, mutta ei silti hulahda täysin näkymättömiin, vaan ihon pinta jää rasvatun tuntuiseksi (olematta kuitenkaan öljyinen). Ja sitä minä haluan. Tuoksu on mieto, mutta todella miellyttävä niin kuin kaikissa sarjan tuotteissa taitaa olla. Pidän tuoksusta paljon.

Pullosta näkyy juuri sopivasti läpi, jotta pystyy seuraamaan voiteen kulumista.

Kovilla pakkasilla olen iltaisin rikastuttanut emulsiota tipauttamalla sekaan muutaman pisaran Nuxen Huile Prodigieuse -öljyä. Toimii!

100ml pullo Silk Emulsiota maksaa normaalihintaisena yli 80 euroa ja kyllähän se kirpaisee. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että se vastaa 2-3 ”normaalikokoista” voidetta. Stokkan Hulluilta Päiviltä ja Sokoksen 3+1 -päiviltä näitä saa silloin tällöin 50 eurolla. Tax freessa hintaa taitaa olla noin 55 euroa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nova keskiviikko 25. huhtikuun 2012 at 15:25

  Moi! Blogissani on tunnustus sinulle =)

  http://purkkimeri.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  • Reply Myy sunnuntai 29. huhtikuun 2012 at 22:58

   Kiitos!

 • Reply Tia keskiviikko 25. huhtikuun 2012 at 17:21

  Blogissani olis sulle tunnustus

  • Reply Myy sunnuntai 29. huhtikuun 2012 at 22:59

   Kiitos!

  Leave a Reply