Urban Decay

Mitä ihmettä!

Onnistuin maaliskuun alussa bongaamaan Karkkipäivän vinkin suuri sopivaan aikaan ja ehdin tilaamaan ikioman Urban Decayn Naked -paletin, kun niitä oli vielä HQ Hairin varastossa. Paletit myytiin loppuun parissa tunnissa, mutta kuten moni muukin, minä jäin ilman palettia. Viikon parin välein tipahteli mailia, että tilaamaani tuotetta ei pystytä toimittamaan ja arvioitu toimitusaika siirtyi aina eteenpäin. Menetin toivoni lopullisesti jo huhtikuussa ja päätin, että en tilaa HQ Hairista mitään enää ikinä. Yllätys oli valtaisa, kun tänään (tasan kaksi kuukautta tilauspäivästä) tipahti mailiini viesti toimitetusta tilauksesta. Jouduin jo hetken miettimään ja lukemaan, että mitä ihmettä olen tilannut.. En kyllä usko tätä todeksi ennen kuin paletti saapuu kotiin asti. ;)

P.S. Palettia näyttäisi taas olevan saatavilla, mutta en voi suositella tilaamista. Eiköhän nämäkin lopu taas kesken, vaikka varastosaldo väittää niitä olevan ja sallii tilaamisen..

Kuva UD:n sivuilta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply .Nekku. keskiviikko 11. toukokuun 2011 at 14:45

  Samma här. Minä en kyllä missään vaiheessa luopunut toivosta, vaikka toimitusaika olikin tuskaisen pitkä. Kun ei kuitenkaan ole kyse LE-tuotteesta. Nyt sitten odotellaan, kauanko postin pojilla menee. :) Jee. :)

 • Reply Myy keskiviikko 11. toukokuun 2011 at 15:07

  Mä jotenkin kuvittelin, että toimittamattomat tilaukset tipahtais jossain vaiheessa kokonaan pois sieltä systeemistä, vaikka tuotetta tuliskin kuukausien päästä lisää.

 • Reply Ruu keskiviikko 11. toukokuun 2011 at 15:51

  Voi kuinka tuon haluaisinkaan, mutta en kyllä tuolta aijo tilata kun näyttää tuo toimitus olevan vähän niin ja näin :(

 • Reply Pumpulipupu keskiviikko 11. toukokuun 2011 at 18:28

  Kiitos paljon vinkistä, mä otin nyt riskin ja tilasin, kun myöhästyin siitä edellisestä kerrasta. Katsotaan, näenkö silti sitä palettia koskaan :)

  Toivottavasti saat nyt omasi! :)

 • Reply Sanni perjantai 13. toukokuun 2011 at 21:13

  Mä en enää hetkeäkään uskonut, että se paletti sieltä vielä saapuisi, mutta niin vain oli mullekin tullut dispatched-viesti.

  Siltikään en vielä iloitse, ennenkuin se on ihka ”elävänä” käsissäni. :) Eli iteljoonia odotellessa….

 • Leave a Reply