HG, Sampar, Seerumit

Sampar The Impossible C-Rum

Olen kevään ja kesän elänyt jonkinlaisessa Sampar-kuplassa. Sarja on koukuttava ja vetää puoleensa. Haluan ensimmäisenä kertoa ehdottomasta suosikistani, HG-listalle päässeestä seerumista.

Sarjan pakkaukset on yksinkertaisia, mutta supersöpöjä. Kuka voi vastustaa hempukoita pinkkejä pulloja? En minä ainakaan.

Vaikka seerumi on anti-age -tuote, voi sitä käyttää jo parikymppisenä. Pakkaus lupailee reilua määrää vaikuttavia ainesosia. Alkuun tämä aavistuksen kihelmöi iholla. Ei mitään epämiellyttävää, mutta pieni tuntemus kuitenkin. En tiedä mikä sen aiheutti, mutta parissa viikossa tunne hävisi. Iho hehkui, oli kosteutettu ja näytti hyvältä.

Pipetti annostelee hyvin. Yhdellä imaisulla tulee juuri sopiva määrä seerumia. Maitomainen koostumus levittyy iholle todella helposti ja imeytyy suht nopeasti.

Vaaleanpunainen lasipullo ei ole vain kaunis, vaan myös loppuun asti mietitty. Suuaukon sisäpuolelta paljastuu systeemi, joka niistää tuotteen pois pipetin ulkopinnalta. Ei sotkua!

Tutkin incia kunnolla vasta käytettyäni seerumin ja hämmästyin silikonien suuresta määrästä. Tämä ei nimittäin tunnu yhtään niin silikoniselta mitä pakkausta tuijottaessa luulisin.

Samparin omassa nettikaupassa 30ml pullo maksaa 69€. Harmi kyllä, ainakaan vielä näitä ei saa Suomesta (mantereelta). Viking Line myy, sekä ulkomailla esim. Sephorat.

Tuote on saatu blogin kautta, omasta pyynnöstä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Jonna H. torstai 31. heinäkuun 2014 at 08:35

    Tää seerumia kuullostaa niin hyvältä. Samparilla on kyllä muutamia aivan loistotuotteita.

  • Reply Lara torstai 31. heinäkuun 2014 at 08:49

    Tuosta tulee vähän mieleen Dermosilin seerumi, taitaa tätä nykyä kulkea jollain Glow-nimellä, sekin on kokeilemisen arvoinen! :)

  • Reply Aamu torstai 31. heinäkuun 2014 at 10:02

    Minä olen nyt ihan Sampar -koukussa! Kuulostaa kyllä aika ihanalta seerumilta.

  • Leave a Reply