Carmex, Clarins, Dermosil, Elizabeth Arden, Favora, Freeman, Hurraw!, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Käsivoiteet, Lifestyle

Mitä yöpöydältä löytyy?

Yopoydalla-01

Vähän huijasin, koska ei mulla ole yöpöytää. Tämä kori löytyy lattialta sängyn vierestä. :) Se on samoja H&M:n kangaskoreja mitä käytän meikkipöydällä.

Yopoydalla-02

Yleensä siellä on yksi tuhti voide, jota käytän sekä käsille että jaloille. Nyt molemmille on poikkeuksellisesti omansa. Favoran käsivoide on aika kevyttä, joten olen buustannut sitä Dermosilin sheabalmilla. En oikeen pidä kummastakaan (ensimmäinen on keveydestään huolimatta tahmea, toinen haisee pahalta), mutta ne toimii ihan kelvollisesti yhteen. Freemanin uusi kookoslimevoide on ihanan täyteläistä ja herkullisen tuoksuista! Kynsinauhaöljy ei olisi paha lisä tähän valikoimaan.

Yopoydalla-03

Huulirasvoissa löytyy valinnanvaraa.. Hurraw on todella ihana, mutta tykkäisin siitä enemmän pyöreänä ja sirompana puikkona. Eight Hour Cream on vanhassa vintage-kuosissa ja selvästi pyörinyt ties missä vuosien varrella. Boostaan sillä välillä kevyempiä käsivoiteita jalkavoiteiksi tai rasvailen kynsinauhoja. Clarinsin huulivoide on ihanaa, vaikka pilasin sen tuoksun viime talvena yhden antibioottikuurin aikana. Carmex toimii aina.

Yopoydalla-04

Korissa pyörii myös sekalainen sakki hiuspompuloita (ja välillä pinnejä), jotka on unohtuneet päähän nukkumaan mennessä. Kun kylppäristä loppuu invisibobblet, tiedän mistä etsiä. ;) Kynsiviila on ihan ehdoton, koska inhoan yli kaiken pieniä teräviä lohkeamia, mutta sängystä ei jaksaisi nousta kynttä viilaamaan vahingon sattuessa. Löytyy myös purkki melatoniinia, mini-Vitalis (hei täällähän se oli) ja kirjanmerkki, jonka varmaan kuuluisi olla kirjan välissä. Olen paha ja taitan kulmia.

Mitä teidän yöpöydällä on? Kollegoille postaushaasteena!

Freeman ja varmaan Favora saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 1. kesäkuun 2015 at 11:42

  Koppaan! Oon tehnyt joskus aiemminkin, mutta mikäpä ettei vaikka toistaisi. :)

  • Reply Myy maanantai 1. kesäkuun 2015 at 23:32

   Tuotteet kuitenkin (todennäköisesti) vaihtelee, niin hyvä syy toistaa! :)

 • Reply .Mari Anniina. -Sensaisti maanantai 1. kesäkuun 2015 at 20:04

  Mäkin koppaan! En ole edes tainnut tehdä tätä aikaisemmin :) Ehkä?

  • Reply Myy maanantai 1. kesäkuun 2015 at 23:32

   Odotan mielenkiinnolla! :)

 • Reply Ilona keskiviikko 3. kesäkuun 2015 at 00:02

  Onpa kiva postaus! Mulla ei ole yöpöytää, ei virallisesti. Mun puolella on iso sellanen naulakkotelinesysteemi, jossa on mm. mun hajuvedet. Ehkä teen tän silti? :’D

 • Reply Satu sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 20:46

  Koppaan ja laitan heti luonnoksiin. Myy! Ei taitella kulmia :D

 • Reply Mimas Hälsa&Skönhet lauantai 7. marraskuun 2015 at 22:06

  Ihana ”kori” missä sulla on kaikki jutut! :) Mulla ei ole tällä hetkellä yöpöytää mutta aion tehdä tälläinen postaus sitten kun oon löytänyt yöpöydän (etin kirppiksiltä ja näköjään oon aika nirso) :D

  • Reply Myy lauantai 7. marraskuun 2015 at 23:46

   Ei mullakaan ole yöpöytää! Lattia toimii ihan yhtä hyvin, kun ei ole korkeaa sänkyä. :D H&M:llä on aina välillä näitä sööttejä kuoseja kangaskoreissa, kannattaa kytätä.

  Leave a Reply