Aasialainen kosmetiikka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kora Organics, Korento, Leahlani, Little Butterfly London, Meikit, Pai Skincare, Poskipunat, Ruhaku, Seerumit, Tuoksut

Kevään Jolie Lux Box

Tuote hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Jolielta on tähän mennessä tullut muutama luksusboksi vuodessa, mutta systeemi on syksyllä muuttumassa ja kuukausittaisen kauneusboksin tilalle tulee sesonkien ja teemojen mukaisia bokseja. Kesän Lux Box on juuri tullut myyntiin, mutta kurkistetaan vielä kevään versioon. Sisältö oli HUIKEA.

Ruhaku Gettou Reset Cleansing Oil (100ml) – Japanilaista luonnonkosmetiikkaa, vau! (Paitsi valmistettu Ranskassa, hmm okei?) Lupaa tehokasta, mutta hellävaraista meikinpoistoa ja koostumuksen pitäisi emulgoitua helposti vedellä. Mukana on AHA-happoja kirkastamassa ihoa, joka ei ole puhdistusöljyissä itsestäänselvyys. En ole vielä ehtinyt korkata tätä käyttöön, mutta teen sen pian, koska kiinnostus on iso. Pipettipullo hieman hämmentää, enkä ole varma miten se toimii käytössä. Poistan aina ensin silmämeikin käsin, joten siinä vaiheessa kun otan puhdistusöljyä, on käteni ihan silmämeikinpoistoaineessa ja mustat ripsiväristä. Pumppupulloon ei tarvitse koskea kämmenpuolella, joten sellaisen kanssa on siistiä toimia, mutta tästä pitäisi napata sormin kiinni.. (Joo, pieniä on mun murheet.)

Little Butterfly Brightening Anti-Oxidant Serum (30ml) – Seeeeerumiiiiaaaaaa! Sameaa ja väsyneen näköistä ihoa kirkastava seerumi lupaa silkkisen kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksen, jonka pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Veikkaan siis, että tämä on mun kuivalla iholla hyvin kesään sopiva tuote. :) Aloemehuun pohjautuva seerumi sisältää mm. aprikoosia, merilevää, mustikkaa, valkomulperia ja sokeriruokoa. Saatekirje väittää tätä öljyttömäksi, mutta aprikoosinsiemenöljy on incissä seitsemäntenä.

Kora Organics Balancing Rose Mist (100ml) – Koran kasvosuihkeista oli kolmea eri versiota. Mun boksiin osui sopivasti ruususuihke, kun tekeillä on ruusuvesivertailu. Aloemehupohjainen suihke on IHANA ja nousemassa vertailun suosikiksi, mutta siitä lisää myöhemmin.

Korento Vitamin Infused Lip & Cheek Tint (10ml) – Pehmeän voidemainen väri lupaa sopia sekä poskille että huulille, mutta en itse tykkää näistä huulilla. Loistava poskipuna kyllä! Tästä oli kolme eri sävyvaihtoehtoa, joista itselleni tuli raspberry. Sen kuvataan olevan ”pehmeä ja marjaisa, viileä vadelmanpunainen”. En itse pidä tätä kovin viileänä, vaan neutraalina superhelppona sävynä, joka sopii todella monelle iholle. Olen töpötellyt punan poskille realTechniquesin poskipunasiveltimellä (voidemainen puna kannattaa laittaa meikkivoiteen jälkeen, ennen puuterointia). Hyvin helppo levittää, eikä ole pelkoa punaövereistä. Vaikuttaa todella riittoisalta.

One Seed Seeker (tuoksunäyte) – Näitä oli kolmea erilaista. Seeker on ”nuorekkaan raikas tuoksu, jossa yhdistyvät puhdas korianteri, vihreä tammensammal, kevyt vanilja sekä kookos”. En ole uskaltanut kokeilla vielä. Nim. Mummotuoksulover-86.

Pai Rosehip BioRegenerate Rapid Radiance Mask (näyte 10ml) – Syväkosteuttava ja rauhoittava voidenaamio lupaa häivyttää ihon punoitusta. Ihan mielenkiintoista kokeilla. Olen Pailta käyttänyt aikaisemmin ruusunmarjaöljyä, joka on loistava kulttiklassikko.

Leahlani Bless Beauty Balm (näyte 7ml) – Niin kaunis tuote, vaikka onkin vain näytekoko! Monitoimibalmi lupaa sopia niin meikinpuhdistukseen kuin kosteusvoiteeksi. Itse tykkään tämän tyyppisistä tuotteista eniten huulivoiteena tai kynsinauhoilla. Ihana kukkaistuoksu!

Mukana oli vielä pussinäytteinä Dafna’sin seerumia ja voidetta.

Mieletön sisältö, joka osui itselläni ihan nappiin!

Lux Boxin kesäversio on tosiaan juuri tullut myyntiin. Se maksaa 56,90€ ja sisällön arvo on noin 190€. Mukana on tällä kertaa viisi täysikokoista tuotetta, matkakokoisia tuotteita ja tuotenäytteitä. Mitähän sieltä mahtaa löytyä? :)

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply pauliina perjantai 17. toukokuun 2019 at 19:37

    ihan huippu sisältö! just sellaisia tuotteita mitä itse tykkään boxeista saada. olin harkinnut tuon kesän boxin tilata mutta nyt kun näin kevään boxin sisällön niin eihän se kesän boxi voi olla yhtä hyvä!! tuskinpa tulee samankaltaisia tuotteita peräkkäisissä boxeissa :( voi miksi en tilannut kevään boxia.

  • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 19. toukokuun 2019 at 15:18

    Ohhoh, nyt oli kova sisältö! Näistä ei varmaan yksikään tuote jäisi käyttämättä, mutta jos nyt rohkaistun ja tilaan tällaisen ylellisyysboksin, niin saletisti siellä seuraavassa tulee jotain tymäkkää savikuorintaa ja yrttisiä vartalovoiteita eikä yhtään heleää meikkituotetta. :D

  • Leave a Reply