Aasialainen kosmetiikka, ACO, Apteekkikosmetiikka, Batiste, Davines, Ekokosmetiikka, Estee Lauder, Estelle & Thild, Eucerin, Guerlain, Hiukset, Ihonhoito, Innisfree, Iroisie, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Loppuneet, Madara, Meikit, Meikkivoiteet, Misellivedet, Neutrogena, Seerumit, Sensai, Shampoot, Suihkugeelit, too cool for school

Kuukauden loppuneet

Miniarvioita loppuun asti käytetyistä tuotteista, olkaa hyvä! :) (Nämä on ajallisesti elokuulta ja alkuvuoden ajan loppuneet-postauksia tulee tiheämmällä tahdilla, jotta saan nykytilanteen kiinni. Vaikka en ole saanut blogia päivitettyä, olen kuitenkin joka kuukausi kerännyt ylös sen hetken loppuneet, jotka todellakin aion jakaa teidän kanssa, vaikkakin vähän myöhässä.)

Estee Lauder Advanced Night Repair (näyte 7ml) – Hehkutettu kulttiseerumi on loistava. 5/5
Too Cool for School Egg Mellow Cream (näyte 6g) – Tää tuli jostain edellisvuoden joulukalenterista! Jotenkin tosi ihana, että näytekoko on ihan oikea tyhjiöpumppupullo. Tosi kivan tuntuinen voide. Täyteläinen, mutta hyvin liukuva. Käyttäisin mielelläni lisää. 4/5
Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate (5ml) postaus – Ampullipaketin ensimmäinen putkilo. Ihan älyttömän hyvä! Harmi, että Eucerinin myyminen Suomessa lopetettiin. Kosteuttaa hyvin ja jättää mukavan siloisen pohjan meikin alle (tykkäsin tästä etenkin aamukäytössä). 5/5

Sensai Silky Purifying Creamy Soap (näyte 30ml) – Sensain hehkutetuin kakkosvaiheen putsari on mun iholle liian pesevä (Milky Soap 4ever), mutta puolison sekaiholle täydellinen. Ja ihan törkeen riittoisa, niin kuin nämä kaikki. 3/5 (minä) 5/5 (siippa)
ACO Protecting Day Cream (50ml) – Testailin tätä alkuun, ihan perus jees ok kiva juttu. Mies käytti loppuun, mutta ei sanonut mitään. 3/5
Iroisie Lipid Restoring Balm (40ml) postaus – Erittäin miellyttävä, tuhti yövoide. En keksi tästä mitään valitettavaa, mutta jokin iski päivävoiteessa enemmän. Tai no okei, kapea ja korkea tuubi on vähän epäkäytännöllinen muodoltaan. Mieskin tykkäsi voiteesta. 4/5

Madara Hoitava Nokkossuihke (100ml) postaus – Sain tästä ensin allergiaa, mutta toisella yrityksellä pystyin ottamaan tuotteen käyttöön. Ihan kiva, raikas ja vehreä. Sumu tulee liian märkänä pullosta ulos, joten en osta toiste, koska maailmassa on paljon parempiakin sumuttimia. 3/5
Neutrogena Hydro Boost Micellar Water (200ml) – Olin ihan varma, että tykästyn tähän Neutrogenan kosteuttavaan sarjaan ja ostin Lontoosta useamman erilaisen putsarin testiin. Näissä on kuitenkin yllättävän voimakas parfyyminen vesituoksu, josta en pidä. Muuten ihan kelpo misellivesi, mutta häiritsevä tuoksu rokottaa pointseja. 2/5
Bepanthen Emulsiovoide (30g) – Mun suosikki Bepantheneista on sininen, koska punainen salva haisee lampaalle ja on vähän tahmeeta. Kaikkeen ihoärtymään, röpelöön ja välillä tatuoinneille. Peukku! 4/5

Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash (200ml) – Muuten kiva suihkari, mutta koostumus on tosi lirua (aika tyypillistä ekosuihkareille), joten tämä ei tosiaan ole riittoisa. Tuubin nokassa on kyllä näpsäkkä lirahtelua hillitsevä kavennus, mutta silti hupeni vauhdilla. 4/5
Davines LOVE / Shampoo (250ml) – Tämä taisi olla se violetti shampoo! Pehmoinen vaahto, ei takuttanut yhtään. Kaikki testaamani Davinesin pesutuotteet on kyllä ollut hyviä. 4/5
Batiste Dry Shampoo Bloom (200ml) – Taitaa olla joku vanha kausituoksu. Perushyvä, mutta mikään ei pese Batisten XXL:ää. 3/5

Innisfree It’s Real Squeeze Mask Green Tea (20ml) – Ihanan raikas! Naamion istuvuudessa olisi parannettavaa, mutta toisaalta tämä on edullinen merkki. Kangas oli mukavan märkä, mutta kuitenkaan pussiin ei jäänyt nestettä. Oikeen kiva! 4/5
RFSU Easy Shaving Intim Shaving Gel (näyte 20ml) – Kirkas geeli, joka ei vaahtoa ollenkaan. Tosi hämmentävä, kun on tottunut kevyesti vaahtoavaan sheivausapuun. En ole ihan varma mitä mieltä olla, mutta toinen isompi tuubi on testauksessa. En tyrmää, mutta en silti ole varma tykkäänkö. 3/5
Guerlain Lingerie de Peau Foundation (30ml) – Paras meikkivoide, jota olen kokeillut. Tällä tulee virheetön nukkeiho, joka säilyy kuivalla iholla koko päivän nättinä (myös helteessä). Tämä oli mun kesäsävy eli 02. Meikkivoide oli viittä vaille päästä mun häämeikkipohjaksi, mutta Misshan Perfect Cover BB ajoi heleydellään ohi. Pullo on uudistunut, en tiedä koskivatko sisältöön. 5/5

Osa tuottesta saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply SariBP lauantai 13. tammikuun 2018 at 07:44

  Olen käyttänyt myös tällaisen pikkuputelin Too Cool for School Egg Mellow Creamiä, ja tykkäsin. Jännä makeahko tuoksu ja hyvä levittyvyys.
  Harmi, että hokasin liian myöhään Eucerinit . Nuo hyaluron fillerit olisi pitänyt päästä kokemaan.
  Bepanthen on mun vakio yleisvoide; se auttaa melkein kaikkiin iho-ongelmiin.

  • Reply Myy lauantai 13. tammikuun 2018 at 13:02

   Onneksi Eucerinia saa tilattua ainakin brittikaupoista. :)

 • Reply Tyttö harmaasilmäinen lauantai 13. tammikuun 2018 at 08:16

  Minä myös liputan Batisten XXL:n puolesta! Vaikka noin miljoonaa muuta kuivashampoota olen kokeillut, mikään ei tuota päihitä, paitsi ehkä se seuraaja eli Heavenly volume. En tiedä mitä tekisin, jos Batiste lopettaisi kuivashampoiden teon? :D Näitä loppuneiden tuotteiden arvioita on mukavaa lukea, sekaihoisen siipan kommentit ovat mukava lisä toiselle sekaihoiselle :)

  • Reply Myy lauantai 13. tammikuun 2018 at 13:03

   Mulla on just nyt Heavenly volume käytössä ja se on kyllä hyvä! Pitäis ehkä päästä rinnakkain käyttämään XXL:n kanssa, että huomais selkeimmän eron. :D Ja tosi kiva kuulla, että myös siipan kommenteista on hyötyä!

  Leave a Reply