Lifestyle, Mies

Joulukalenteri olutsiepolle

Olutkalenteri-01

Päätin yllättää siipan jollain kivalla. Eli kaljakalenterilla!

Olutkalenteri-02

Mietin ensin kääreeksi silkkipaperia, mutta totesin lopulta hienostelun turhaksi ja rullasin pullot sunnuntaihesariin ja viimeistelin paketit maalarinteipillä. Päivätarrat on Tigerista (ja niissä on ihan surkea liimapinta).

Olutkalenteri-03

Oli muuten vähän hommaa sniikkailla moneen otteeseen pullojen kanssa kotiin ja piilotella niitä vaatekaappiin. :’D Ostin oluita niin lähikaupasta (meidän K-Superissa on todella hyvä valikoima) kuin Alkosta ja Varustelekasta. Jälkimmäisestä löytyy mainio valikoima mm. Pyynikin oluita. Meinasin myös stressata itseni puhki miettiessäni kaljojen järjestystä, ettei tulisi peräkkäin samaa panimoa tai samaa olutlajia. Päädyin stressittömään ratkaisuun eli paketoimaan kaikki pullot ja arpomaan järjestyksen. (Nyt jälkikäteen vähän harmittaa.) Paitsi kolme viimeistä luukkua, jotka varasin jouluoluille. Kaksi niistä jäi alkukuusta tyhjäksi, koska sain käsiini vasta yhden jouluoluen, mutta nyt nekin on täytetty.

Olutkalenteri-04

Olutkalenteri-05

Tätä oli hauska tehdä ja kalenterin saajakin oli muikeena. Täytyy vaan muistaa aamulla kalenteria avatessa laittaa luukun sisältö jääkaappiin, ettei joudu illalla lämpimänä juomaan.. :) Mietin jo ensi vuodeksi konseptia, jossa liotan pulloista etiketit irti ja tussaan korkeista logot piiloon. Näin oluet joutuisi maistelemaan sokkona ilman ennakkoluuloja. Hahaa! Toki sitten tarvitsen sen saakelin excelin, että edes minä tiedän mitä missäkin on.

Millasia joulukalentereita teillä on? Itse onnistuin myöhästymään L’Occitanen kalenterin suhteen, joten jäin ilman kosmetiikkakalenteria. Onneksi sain M&M’s-kalenterin, niin on jotain possuteltavaa. Ja äidiltä Veikkauksen arpakalenterin – jokavuotinen klassikko.

Postauksessa esiintyvät oluet on ostettu IHAN ITE.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply akkudukkula lauantai 12. joulukuun 2015 at 09:53

  voi,tää oli ihan mainio idea! taidan toteuttaa tän ensi vuonna omalle siipalle,jos vain muista .

 • Reply Katarooma lauantai 12. joulukuun 2015 at 10:15

  Ihan loistava idea!

 • Reply Tintsh lauantai 12. joulukuun 2015 at 11:27

  Ensi vuonna teen omalle siipalle samanlaisen!

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara lauantai 12. joulukuun 2015 at 20:43

  Tästä ilahtuisi kyllä omakin poikaystävä, katsotaan jaksaisinko ensi vuonna toteuttaa!

 • Reply Kata sunnuntai 13. joulukuun 2015 at 14:37

  Mahtava idea! :D Mulla ei ole tänä vuonna joulukalenteria ollenkaan, ensi vuodeksi sitten joki kosmekalenteri :)

 • Reply Emma maanantai 14. joulukuun 2015 at 11:23

  Mä värkkäsin ite viime vuonna erikoisolutkalenterin IT-tuelle ja tänä vuonna tilasin Briteistä valmiin olutkalenterin. Siinä olevia oluita ei myydä Suomessa ollenkaan, joten tulee ainakin vähä jotain erilaista :)

 • Reply Liisa maanantai 14. joulukuun 2015 at 20:53

  Buahaaa, mä tein samantyylisen miehelle. Paitsi ettei jokaisessa ole kaljaa, vaan löytyy mm. boksereita, suklaata, sukkia, suihkugeeliä… :) Parasta!

 • Reply JonnaH. tiistai 15. joulukuun 2015 at 08:58

  Ihan loistava. :D Yksi tuttu FB:ssa oli tehnyt samanlaisen muuten, mutta oli lisännyt jokatoiselle päivälle nenänvalkaisupäivät eli Fazerin sinisen konvehdin. :D

 • Reply Panda tiistai 15. joulukuun 2015 at 21:35

  Viimeinen kuva aiheutti suurta tyydytystä – JESS pullot on pystyssä niiku pitää! :D

  Sokkokalenteri ihan sikahyvä idea ensi vuodelle! Mä mietin kans olutkalenteria tälle vuodelle, mutta kun tuo olutharrastelija on tainnut jo korkata kaikki Suomessa myytävät erikoisemmat mahdolliset jo läp ja Tallinnassa en ehtinyt käymään tarpeeksi ajoissa ;<

  … ja meillä on kotona omat panohommat meneillään niin siinäkin on jo tarpeeksi jännitysnäytelmää :'D Aatoksi pitäisi ensimmäisen erän valmistua n___n

 • Reply Päivi perjantai 18. joulukuun 2015 at 12:28

  Voih. Mun mies oli rakastanut tällaista. :O Ensi vuodeksi pakko tehdä itsekin tällainen yllätys hänelle. Inspiroiduin nyt kuitenkin hankkimaan joululahjaksi jotain tämän tyyppistä, eli jotain erikoisoluita muiden lempiherkkujen kylkeen. Mun mies on olutharrastuksessaan lähes yhtä hullu kuin me LE-meikkien kanssa. Niitä pitää tilata netistä ympäri maailmaa.

 • Leave a Reply