Creative, Kynsilakat, Kynsinauhavoiteet, Muotoilutuotteet, Osis+, Seche, Silmämeikit, Urban Decay

Poshe vai Seche? Seche vai Poshe?

Look Fantasticin joulun jälkeiset alennusmyynnit sai minut tilaamaan muutaman kulttituotteen. Ja siinä samalla muutaman Urban Decayn luomivärin.

Seche Vite dry fast top coat & Creative SolarOil. En edes tiennyt, että LF myy näitä nykyään.

Tällä hetkellä minulla on pikakuivattajana käytössä Poshe, mutta useampi bloggaaja on todennut sen menevän puolessa välissä pulloa tahmaisen paksuksi ja venyväksi. En suostu uskomaan ennen kuin itse näen (nyt noin neljäsosa pullosta käytetty), mutta päädyin tilaamaan vielä paremmaksi kehutun Seche Viten jo nyt varalle. SolarOil on myös kovasti kehuttu ja taas yksi epätoivoinen yritys pelastaa hajoavat kynteni. Tuoksu on tässä ainakin ihastuttava ja ajatus kynnelle siveltimellä levitettävästä öljystä viehättää, mutta joku voisi tehdä järkyttävän rumalle pullolle jotain!

Osis+ Dust It mattifying powder pääsee vihdoin Tigi-massojen keskelle. Olen miettinyt tämän kokeilemista pidemmän aikaa, enkä ainakaan vielä ole lukenut tästä mitään negatiivista. Purkki on suloisen pieni, eipähän pitäisi ripotella liikoja. :)

Urban Decayn Deluxe Eyeshadow sävyt Sting, Freakshow ja Underground (meinaan aina kirjottaa Undercover, olenko katsonut liikaa 24:sta?). Ihan tavis Eyeshadow sävyssä Vert.

Deluxe -luomiväreissä on kauniit erilaiset rasiat joka sävyssä. Vasemmalta Underground, Sting ja Freakshow.

Näissä on myös peilit, joka tavallaan on kiva lisä, mutta niin harvoin tarvitsee korjata mitään luomiväriä aamun jälkeen, että ehkä hieman turhaa. Mutta koska kannesta ei näe läpi, niin täytyyhän siihen toiselle puolelle jotain keksiä. ;) Vasemmalta Underground, Sting ja Freakshow.

Undercover. Ground! Taidan taas leikkiä agenttileikkejä tämän kanssa aamulla..

Sting.

Freakshow.

Vert.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply .Nekku. tiistai 26. tammikuun 2010 at 08:46

  Tuo Osiksen puuteri on kyllä ihan parhautta. Täytyy vaan tosiaan ripotella melko varovasti, etteivät hiukset mene ihan takkuun.

 • Reply S tiistai 26. tammikuun 2010 at 12:44

  Mä taas oon täysin eri mieltä Sechen ja Poshen suhteen kuin muut. Omasta mielestä molemmat paksuuntuu, mutta Sechen haittapuolina on sen haju (hyi hyi) ja se, että vaikka Poshe paksuuntuu, sen pystyy käyttämään silti loppuun saakka, Secheä ei saa sen pullon muodon takia käytettyä kunnolla loppuun. Itse olen käyttänyt vähän aikaa nyt ihan muita pikakuivattajia ja Poshe on ainoa, mitä on edes vähän ikävä.

 • Reply norppa tiistai 26. tammikuun 2010 at 22:03

  Mulla on ollu tuo osiksen puuteri jo vuosia, kun sain sen kampaaja-anopilta. Vasta nyt oon oppinut käyttään, ihan kiva tuote. Tosin tummaan tukkaani jää harmaita läiskiä, joten tuon annostelussa saa olla tarkka.

 • Reply kiukkupussi lauantai 30. tammikuun 2010 at 00:44

  S: Haa, yksi vastarannankiiski! Päätin, että en edes avaa Secheä ennen kuin Poshe loppuu, niin en pääse nuuhkimaan sen hajua.

  Nekku / norppa : Olen nyt alkuun ripotellut tuota sormiin ja siitä pöyhinyt juureen. En jotenkin uskalla ripotella suoraan päähän, kun sitähän kuluisi tosi paljon. Tai en jotenkin tajua miten sen saisi tasaisesti koko päähän. :)

 • Leave a Reply