Yleinen

Pitkäkyntinen

Myönnän, että välillä kynsien huoltoväli venähtää aika pitkäksi. Jos vain mahdollista, niin varaan heti huollon jälkeen uuden ajan neljän viikon päähän. Joskus työvuorolistat ei ole vielä ilmestyneet niin pitkälle ja minun pitäisi erikseen muistaa varata aika, kunhan saan työvuoroni. Sitten pitäisi vielä sovittaa omat ja kynsitaiturin aikataulut yhteen. Ei ole helppoa.

Tässä vaiheessa huollosta oli kuusi viikkoa. Muutamaan kertaan olin tuskalla hinkannut kynsiä lyhyemmäksi. Mutta kaikki kunnia ja kiitos kynsien tekijälle siitä, että kaikki kynnet olivat vieläkin tukevasti kiinni, eikä mikään repsottanut mistään. Paksuilla lakkakerroksilla saa onneksi vähän kasvurajaa peittoon.

Tässä kuvassa (järkyttävä) raja erottuu selvemmin. Aluslakan lisäksi värilakkaa kolme kerrosta ja päällä kaksi kerrosta pikakuivattajaa.

Värinä superihana OPI Let Me Entertain You viime talven Burlesque Collectionista. :) Paria päivää myöhemmin luikin nolona häntä koipien välissä kynsihoitolaan huollettavaksi..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sanna sunnuntai 9. lokakuun 2011 at 20:18

    Hieno kynslacka :)

  • Leave a Reply