Baba de Caracol, Seerumit

Baba de Caracol Active Gel

Voisin vihdoin naputella muutaman sanan tästä varsin mielenkiintoisesta etanalimasta, jonka käytin loppuun tammikuussa. Köh, ai miten niin reilusti postausraakileita jonossa?

Active Gel on seerumiin rinnastettava tuote, joka sisältää 35% mystisen kuuloista Helix Aspersa Extract’a eli etanaseerumia. Seerumia suositellaan ihovaurioiden korjaamiseen (esim. arvet, tulehdukset, pigmenttiläiskät) ja estämään ihon ennenaikaista vanhenemista. Alkuun tuotteen maanläheinen tuoksu häiritsi, mutta totuin siihen suht nopeasti. Geeli imeytyi ihooni hetkessä ja jätti ihon miellyttävän tuntuiseksi. Vetäisin päälle kyllä kunnon voiteet, kiitos kuivan ihon. Itselläni ei mitään kovin kummallisia iho-ongelmia ole, mutta pari pigmenttiläiskää pysyi kasvoissani etanaseerumista huolimatta. En tosin käyttänyt tuotetta tarpeeksi säännöllisesti ja pitkään, joten en vielä tämän perusteella tuomitse.

Tälläiset hoitotuotteet, joissa vaikuttava aine on ensimmäisenä (ennen vettä!) tuntuvat olevan melko harvassa.

Olisin ostanut tätä uudestaan heti perään, mutta en vaan tykännyt pakkausmuodosta. Purkki tuntuu niin väärältä tavalta pakata seerumia. Loppuvaiheessa purkin reunoilla oli nahkeutuneita rippeitä, eikä tuote näyttänyt enää houkuttelevalta. Nyt käydessäni Natura Median sivuilla, huomasin tästä olevan myös pumppupullon eli eiköhän tuote lähde uudestaan hankintaan paremmassa pakkauksessa. Ehkä parempi pakkaus saisi minut käyttämään tätä säännöllisempänä kuurina.

50 ml:n vetoisen tuotteen normaalihinta taitaa pyöriä reilussa 40 eurossa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply .Nekku. tiistai 12. kesäkuun 2012 at 19:57

    Käytin tätä purkillisen viime vuonna ja tykkään kyllä tosi paljon! Ei ole vielä ollut varaa hankkia toista purkillista, mutta todennäköisesti tulen tätä vielä ostamaan. Varsinkin, kun saa pumppupullossa, bongasinkin jo jostain naistenlehdestä mainoksen uudistuneista pakkauksista. Oman ihoni tämä geeli sai huomattavasti tasaisemmaksi sekä väriltään että tekstuuriltaan, myös kuivuus väheni.

    • Reply Myy tiistai 12. kesäkuun 2012 at 21:48

      Pakko minunkin on ottaa uusintakierros pumppupullon kanssa ja käyttää se aktiivisemmin selkeänä kuurina. :) Tämän purkin kanssa jäi vähän jotain kaivelemaan hampaankoloon..

    Leave a Reply