Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Neal's Yard Remedies

Lempeä puhdistusduo

Välillä iho kaipaa pehmoista ja lempeää lähestymistä. Tämä kaksikko on ollut erityisen hyvä yhdistelmä, eikä kasvot ole kertaakaan ottaneet puhdistuksesta nokkiinsa.

Neal’s Yard Remedies Orange Flower Facial Wash vilahtikin jo helmikuun suosikeissa. Emulsiomainen, mutta kuitenkin hyvin kevyesti vaahtoava, putsari on omiaan kuivalle iholle, jonka haluaa vesipestä. Yksinään tämä on hieman pliisu ja muistuttaa puhdistusmaitoa, mutta pienellä vaahtoutusavulla siitä tulee ihanan lempeä puhdistaja. Tämä on toiminut ihastuttavasti kaikkien kokeilemieni apuvälineiden kanssa – niin Foreon, konjac-sienen kuin luonnonsienen. Jälkimmäinen on kuitenkin hellävaraisin pesukaveri. Kaunis lasinen pumppupullo! Omani on nyt lähes tyhjä, joten nyt pitäisi vaan päättää hankkiako uusi samanlainen vaiko kokeilla ruusuversiota tai Ellan kanssa yhteistyönä tehtyä ruusu-kurkku-lime-komboa.

Velea Sponge tuli Jolie Boxista viime kesänä. (Piti muuten hetki kaivella, koska mielestäni tämä tuli ihan äsken, mutta se olikin viime vuoden heinäkuu.) Olin alkuun luonnonsienen kanssa vähän hukassa, koska se muistutti konjac-sientä, mutta oli hankalamman mallinen käyttää. Käytössä Velea on kuitenkin osoittautunut hellävaraisemmaksi kuin konjac, joten uskoisin sen sopivan myös niille, joiden iho saa konjacista hepulin. Sieni on siro, näppärä ja älyttömän pehmeä, mutta olen vieläkin sitä mieltä, ettei se istu käteen yhtä saumattomasti kuin pyöreäksi puolipalloksi muotoiltu serkkunsa. Annetaan se luonnontuotteelle anteeksi, koska hentoisesta koostumuksesta huolimatta sieni on pysynyt kovassa käytössä ehjänä. Velean sienet kerätään Kroatiasta Adrianmeren alueelta. En löytänyt näille vieläkään jälleenmyyjää, joten sorry tälläisestä hieman turhasta kehusta. Olisi pitänyt tarkistaa ennen postauksen tekemistä. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tuuli 💙 keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 11:58

  Mä otin oman Velea-sienen juuri käyttöön ja itestäki tuntu et sain sen tossa viime joulun aikaan! 8D Mä oon tykänny tästä enemmän kuin Konjacista, parempi käteen ja ihanan luonnollisen tuntuinen kasvoilla, ei teollinen niin kuin serkkunsa :)

  • Reply Myy keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 22:11

   Ihan totta, että konjacin tuntuma on teollisempi, kun se on niin tasaiseksi muotoiltu :)

 • Reply Anna keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 17:01

  NYR:n tuotteet on ihania! Mul on se ruusuversio käytössä, se on kirkasta geeliä ja vaahtoaa ainakin sienen kanssa ihan kunnolla. En voi suositella kuivaihoiselle ainakaan talvikäyttöön. Ja siitä kurkku-lime jutusta en tykänny, testeripussukan käytin pitkin hampain. Tosin tuoksu ei tosiaan ollu mun makuun et sekin huononsi kokemusta entisestään. Mul on se frankincense voide (tuubissa) käytössä, aika paksua mut muuten ihan kiva. Sitä sarjaa on kai kans joku pumppupullossa oleva kevyempi versio.. se pitää hankkia seuraavaks kokeiluun.
  Mä oon unohtanu kokonaan et mullakin on toi sama sieni jossain! Täytyy kaivaa käyttöön!

  • Reply Myy keskiviikko 13. syyskuun 2017 at 22:13

   Kiitos vinkistä, säästän ruusuversion hankkimisen suosiolla ensi kesään! :) Kurkku-lime-systeemin voidetta olen testannut näytepussin ja siinä oli mun nenään hyvä tuoksu, mutta pitänee vielä selvittää onko sen koostumus tämmöistä maitoa vai geeliä..

   Suosittelen sienen metsästystä! <3

 • Reply Bildsmycke perjantai 22. syyskuun 2017 at 18:52

  Minun on ollut vaikea löytää kasvojeni iholle sopivia tuotteita. Olet kirjoittanut, että tuote sopii kuivalle iholle, minun täytyy ottaa se kokeiluun. Onko se riittoisaa?

  • Reply Myy keskiviikko 27. syyskuun 2017 at 21:16

   Mun käytössä on tuntunut riittoisalta! Olen käyttänyt kaksi pumppausta kerralla, mutta vaahdottavan sienen tms. kanssa yksikin riittäisi :)

  Leave a Reply