Ekokosmetiikka, Huulivoiteet, Ihonhoito, Madara, Misellivedet, Seerumit, Vartalovoiteet

Madaran aleostokset

Tuotteet hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Sen sijaan, että olisin ennen Madaran huhtikuisia superaleja kertonut mitä kannattaisi hankkia, esittelen nyt mitä tuli ostettua.

Vartalovoidetta. En tiedä milloin Infusion-sarja on julkaistu, mutta se on mennyt multa ihan ohi. En osannut valita kumman otan, joten otin molemmat (atoopikolla rasvaa kuluu). Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion on nimen perusteella näistä ohuempi ja superkosteuttava (”moisture-bursting formula” – kyllä kiitos). Taidan korkata sen ensimmäisenä. Infusion Vert Intense Antioxidant Body Cream on tuhdimpi taistelija ihon ikääntymistä vastaan, joten jätän sen syksylle. Molemmat on vegaanisia.

Misellivettä. Mun misellitaipumuksista löytyy enemmän tietoa tästa Whamisa-postauksesta, mutta toivottavasti Multi Action Micellar Water on hyvä seuraaja tuolle ihanuudelle. Ainakin tässä on hyaluronihappoa ja pohjana aloemehua, joten ei voi mennä pahasti metsään. Pullokoko (100ml) on aika pienehkö kotikäyttöön, mutta reissaaville varmasti kätevä.

Ampulleja. Hei tämä seerumiharakka ei ostanut yhtään varsinaista seerumia! Ampullit lasketaan vaan puoliksi. Antioxidant Energiser Booster Ampoules eli antioksidantti-omega-vitamiini-pommi lupaa herätellä sameaa, väsynyttä ihoa. Mietin josko vetäisi puolet kuurina nyt keväällä ja toisen puolen syksyllä. Paketti suosittelee 10 päivän kuuria ja kun yhdessä ampullissa on 3ml öljyistä tavaraa, niin viidellä saa kyllä hyvin tuon kymmenen päivää vedettyä. Näissä on pohjana mansikansiemenöljyä, en kestä. <3 Tämä on muuten myös vegaaninen, vaikka sitä ei paketissa lue.

EDIT: Korkkasin ensimmäisen nyt viikonloppuna ja ihan älyttömän riittoisaa tavaraa. Yhdestä ampullista hölvää kasvot, kaulan ja decolteen helposti neljään kertaan. Paketin mukaan sisältö pitäisi käyttää 24 tunnin kuluessa avaamisesta, joten hieman outoa todella hölmöä pakata näin isoihin ampulleihin. Ja siis en ole mikään pihi käyttäjä, vaan laitan tuotetta reilusti.

Huulirasvaa. Okei, tätä en voi selittää millään muulla kuin kokeilunhalulla. Mulla on paha huulirasvaongelma, eikä kyse ole siitä, että sivelisin sitä huulilleni liian usein, vaan niitä on aivan liian monta. Laukussa, repussa, työpöydällä, meikkipöydällä, yöpöydällä, sohvapöydällä, töissä, kylppärissä.. Täytyykin kaivaa kaikki kätköt läpi ja esitellä koko kasa sekä valita joukosta parhaat. Mutta tätä Hemp Hemp -balmia on joku joskus jossain kehunut, joten kokeiluun!

Tuliko teidän shoppailtua Madara-alessa?

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Elli sunnuntai 5. toukokuun 2019 at 22:58

  Hei! Mä tilasin niitä toisia amino (?)-ampulleja ja SPF 20 aurinkovoidetta. Sain kylkiäisiksi myös tuollaisen öljyisen ampullin ja todellakin siitä ois riittänyt puoleen kroppaan! Haa! Aurinkorasva oli pettymys, ihan liian rasvainen rasvaiselle iholleni vaikka piti olla ”höyhenen kevyt, kaikille ihotyypeille”. No vartalollahan sen voi käyttää…Mut…

  • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2019 at 22:32

   Mä mietin aurinkorasvan tilaamista, mutta en uskaltanut, kun en kestä yhtään niiden tahmaa. :D

 • Reply Sissi maanantai 6. toukokuun 2019 at 08:34

  Mua harmitti myös noissa ampulleissa pakkauskoko, puolet pienempi olisi helposti riittänyt. Lisäksi niissä Boost-ampulleissa oli niin paksu koostumus, että huomattava osa sisällöstä jäi ampullin sisälle koska sitä ei saanut puristettua ulos. Muuten ihanat tuotteet ja olisin halunnut tilata alesta tätä samaa mitä sullakin, mutta pakkauskoko vs. säilyvyys-yhdistelmän takia jätin tilaamatta.

  • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2019 at 22:33

   Mä oon nyt aika huoletta käyttänyt monta päivää tota yhtä ja samaa ampullia.. Mut aika kökköä, jos osa sisällöstä jää paketin sisään! Tommosta semikovaa muovia olevaa pötkylää ei edes ole helppo rikkoa auki.

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti maanantai 6. toukokuun 2019 at 11:05

  Tuli kyllä shoppailtua ja paljon! :D Varmaan jokaisesta tuotekategoriasta jotain.

  • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2019 at 22:34

   Tää on niin hyvä tilaisuus kokeilla monipuolisesti kaikkea! :)

  Leave a Reply