Apteekkikosmetiikka, Body Shop, Ekokosmetiikka, Flow Kosmetiikka, Ihonhoito, L'Occitane, La Roche-Posay, Lush, Melvita, Nivea, Vartalovoiteet, Vaseline, Ziaja

Kymmenen vartalovoidetta

Blogissa on näkynyt hävettävän vähän vartalovoiteita suhteessa siihen kuinka paljon niitä mulla kuluu. Korjataan tilannetta ja tässä olisi ne kymmenen voidetta, jotka on tällä hetkellä käytössä. :) Olen hyvin kuivaihoinen, joten rasvaan koko kropan joka ilta (ja talvisin myös aamuisin). Vuositasolla voidetta kuluu kolmisen litraa eli noin 15-20 purkkia.

Melvita L’Or Bio Extraordinary Milk – Tuorein tuttavuuteni ja ensimmäisiä kosketuksia Melvitaan. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta tuntuma on yhtä hyvä kuin laadukkaalla ”tavallisella” vartalovoiteella. Pehmoista, hyvin levittyvää ja tehokkaasti kosteuttavaa. Miedohko kukkaistuoksu. Tykkään!
Nivea Oil in Lotion Rose & Argan Oil – Betteboksista tullut uutuus tuoksuu kivasti ruusuiselle perusnivealle ja on hyvin helppo. Liukas voide on supernopea levittää ja se kosteuttaa ihan kivasti, joten tartun tähän niinä iltoina, kun on kova kiire nukkumaan.
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ – Pitkäaikainen suosikkini, jota käytän kesäisin vain ihon ollessa ärtynyt. Talvella rasvaan tällä säännöllisesti koko kropan. Suosittelen lämpimästi kaikille atoopikoille.
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser – Puolisoni on erittäin laiska rasvaaja ja nämä sprayt on helppokäyttöisyytensä takia hänen ykköslemppareita. Itsellänikin on yksi käytössä, mutta lähinnä salikassiin heitettäväksi (ettei tarvitse kekkuloida nakkena yhtään pidempään) tai hätäisiä aamuja varten.
Body Shop British Rose Body Essence – Hyvin, hyvin kevyt voide (kuten nimi jo kertoo), jolla olen kaunistanut paljaita sääriä mekkopäivinä. Tämän kosteustehot ei mitenkään riitä varsinaiseksi voiteeksi.

Body Shop Shea Body Butter – Lempparini TBS:n vartalovoista! Melko kiinteää, hieman lohkeavaa ja todella rasvaista. Rakastan huumaavan pehmeää (voimakasta) tuoksua, mutta tämän kyseisen purkin sain lähes koskemattomana siskoltani, koska hän ei pystynyt käyttämään tätä tuoksun takia. :D Meitä on moneen junaan! Mun junassa tukehtuu tuoksuihin.
L’Occitane Ultra Soft Cream Zesty Lime – Rakastan näitä L’Occitanen purkkivartalovoiteita, mutta nyyhkin kun purkit on niin pieniä. Lempparini on vanilla bouquet, mutta tämä makean kirpakka lime on myös ihana. Voide on täyteläistä, mutta liukkaasti levittyvää.
Flow Kosmetiikka Shevoi – Puhdasta, luomulaatuista sheavoita (taisi tulla jostain Jolieboksista). Olen käyttänyt tätä tatuointien hoitoon. Loppukevään ja kesän ajan on ollut tatskataukoa, mutta tässä kuussa pääsen taas nakuteltavaksi ja varasinkin syksylle kuusi aikaa. :)

Lush Ro’s Argan Body Conditioner – MIKSI en ole löytänyt tätä aikaisemmin?! Täyttä rakkautta ensinuuhkaisusta, nimittäin tämä kaakaovoin ja ruusun yhdistelmä on lyömätön. Jättää ihon todella pehmeäksi ja sanoinko jo, että törkeen hyvän tuoksuiseksi. Ajattelin viettää eläkepäiväni Ro’s Arganissa uiden.
Ziaja Cupuacu Shower Balm – Toinen mainio suihkussa käytettävä voide. Ihana toffeetuoksu, hyvät kosteustehot ja loistava hinta-laatu-suhde. (Koska tämähän irtoaa reilulla femmalla ja Ro’sta joutuu pulittamaan kolme kymppiä hnng.)

Nimeä vartalovoidesuosikkisi, hep!

Melvita, Lush ja Ziaja saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emma sunnuntai 6. elokuun 2017 at 11:20

  Tuo L’Occitanen Lime on NIIN IHANA ja kosteuttaa tosi hyvin vaikkei oo erityisen paksua ja imeytyy nopeasti. Mut joo, kuluu mulla about parissa viikossa :D

 • Reply JonnaH. sunnuntai 6. elokuun 2017 at 11:24

  Kaikki mitkä tuoksuvat tosi miedosti ja tai ei ollenkaan ja imeytyvät heti. Mun on pakko myöntää, että on yhden käden sormilla laskettavissa montako kertaa olen rasvannut vartalon kokonaan nyt kesällä. Talvella kyllä rasvaan sitten aina suihkun jälkeen, kesällä iho on vaan niin tasapainoinen ja kiitos aurinkorasvalla lutraaamisen iho ei kaipaa enää muita voiteita. :D

  • Reply Myy sunnuntai 6. elokuun 2017 at 15:45

   Mä en ole tänä kesänä käyttänyt aurinkorasvaa KERTAAKAAN. Ai kauhee, mutta eipä kyllä ole aurinkoa näkynyt.

 • Reply SariBP sunnuntai 6. elokuun 2017 at 15:49

  Mulla tulee välillä ihan hirveä kropan rasvaamisbuusti, mutta yleensä oon laiskamato-kropanrasvaaja. Se vaan tuntuu niin laajalta urakalta jokapäiväiseksi tai edes toispäiväiseksi hommaksi. Kropparasvat sinänsä on ihania ja houkuttelevia, mutta jää yleensä käyttämättä. Jalkoja sentään rasvaan joka ilta. Jee, jalat on mun juttu;)

 • Reply Mari tiistai 8. elokuun 2017 at 22:42

  Estelle ja Thildin se vihree purkki vartalovoide on parasta..ihana tuoksu ja koostumus. Ja Madaran se body butter on kans rakkautta. Toukokuus olin Kreetalla ja matkalaukus tuli monia aloe ja oliiviöljy voiteita.. siellä oli näitä ekokauppoja..huippuja voiteita löyty.. ja koko kesän oon nyt voidellu niillä ja Korresilla..ihania tuoksuja myös Korresilla. Ja olen atoopikko myös..

 • Leave a Reply