Aasialainen kosmetiikka, Dermosil, Juju Cosmetics, Kasvojen puhdistus, Lumene, Shu Uemura

Loppuneita ja uusia tilalle

Lumene Hoitava Puhdistusöljy oli ensimmäinen askeleeni kaksoispuhdistuksen maailmaan. Tämä 200ml pullo kesti käytössäni nelisen kuukautta. Öljy toimi varsin mainiosti meikkien poistoon ja mikäli en olisi näin kokeilunhaluinen, niin olisin varmasti jäänyt käyttämään tätä. Silmämeikkiä en ole kuitenkaan saanut tällä siististi poistettua. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, koostumus hieman litkua, mutta alun treenin jälkeen käyttö sujui hyvin. Yksi suurempi vika tästä löytyy ja se on ylläripylläri pakkaus. Pumpun nokka on aivan liian lyhyt, joten pullo on pakko pitää kädessä pumppua painellessa. Koostumuksensa takia öljyä ei kannata yrittää pumpata sormille, vaan kämmenelle. Itse otin pullon oikeaan käteen, pumppasin 2-4 painallusta öljyä vasemmalle kämmenelle, laitoin pullon hyllyyn, hieraisin kämmeniä yhteen ja hieroin öljyn huolella kasvoihin. Tämän jälkeen kastelin käsiä vedellä ja hieraisin kosteilla käsillä vielä kasvoja ennen kasvojen varsinaista huuhtelua, jonka jälkeen vuorossa oli puhdistuksen kakkosvaihe eli itse ihon puhdistaminen. Lumenen puhdistusöljyllä oli hintaa muistaakseni noin 15 euroa. Olin suunnitellut, että tämän Lumenen öljyn jälkeen siirryn Sensain kaksoispuhdistukseen, mutta..

..menin tilaaman tämän Shu Uemuran High Performance Balancing Cleansing Oilin, joten Sensai siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Ensikokeilun perusteella tässä on ainakin todella paljon parempi pumppu kuin Lumenessa! Ihana pitkä nokka pumpussa mahdollistaa sen, että pullo on hyllyllä tuotetta annosteltaessa. Ja koostumuskin on hieman paksumpaa kuin Lumenella. Jes! Ja tällä lähtee silmämeikki! Valitettavasti Shu Uemuraa ei saa Suomesta (jos saa, niin kertokaa!), hintaa tällä 150ml pullolla on noin 30 dollaria. Näitä saa myös 450ml (!) pulloissa, joilla on hintaa 60-70 dollaria.

Dermosilin Puhdistusvaahto E toimi kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena, eli iltaisin puhdistin öljyllä meikit ja sen jälkeen tällä ihon sekä aamuisin pesin kasvot vain tällä. 150ml pullo kesti 7,5 viikkoa, joka on minulle hyvin lyhyt aika. Tosin käytin vaahtoa melko reilulla kädellä, koska en niin pitänyt tästä. Tuoksu on sama mieto, joka on Dermosilin muissakin e-vitamiinisarjan tuotteissa. Puhdistusteho oli sopiva, vaikkakin hieman liian kuivattava minulle. Mutta itse vaahto.. Minä tykkään tiiviistä vaahdosta. Tönköstä vaahdosta. Sellaisesta mitä vähän liian pitkään vatkattu kermavaahto on. Joten Dermosilin vaahto oli aivan liian kevyttä ja höttöistä makuuni. Aamuisin kuivalle iholle levitettynä se menetteli, mutta heti kun kasvot ja kädet olivat kosteat, niin ei. Varmasti toimiva tuote, jos ei ole yhtä korppu ja kranttu kuin minä! Hintaa kuutisen euroa, Dermoshop myy. :)

Samaista tavaraa oli vielä 50ml minikoko, joka kesti kaksi viikkoa.

Tilalle puhdistuksen kakkosvaiheeksi pääsee Juju Cosmeticsin Aquamoist Hyaluronic Acid Moisture Washing Foam, josta mainitsin toissapäivänä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nonnu tiistai 20. huhtikuun 2010 at 07:17

  Dermon se toinen puhdistusvaahto, luonnonkosmetiikan puolella on vähän tönkömpää mun mielestä. Mulla on ollut se käytössä nyt jonkun aikaa. Sen koostumus on jämäkämpää kuin tuon E-vitamiinivaahdon :)

  http://www.dermoshop.com/catalog/product.asp?id=12249&page=4&f=purpose&s=clean

 • Reply kiukkupussi tiistai 20. huhtikuun 2010 at 10:30

  Nonnu: Mietin sitä yhtenä vaihtoehtona, kun tilasin tuon e-vitamiinin. Luonnonkosmetiikkapuolen vaahdossa olisi ollut vähemmän säilöntäaineita, mutta siinä oli alkoholia, joten päädyin tuohon e-vitamiiniin. :)

 • Reply Anonymous perjantai 23. huhtikuun 2010 at 11:45

  Tykkään kovasti Body Shopin siitä uudesta luonnonkosmetiikka vaahtoputsarista. Se on jämäkkää ja toimii hyvin..

 • Leave a Reply