Ekokosmetiikka, Organic Shop, Vartalovoiteet

Organic Shop Neroli & Frangipani Body Mousse

Organic Shopin Organic Neroli & Frangipani Body Mousse taitaa olla ensimmäinen ekovoide vartalolle mitä olen kokeillut (ja ensimmäinen venäläinen kosmetiikka ikinä!). Olen hieman epäluuloinen ekokosmetiikasta ja ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä on paksua jankkia, joka ei levity kunnolla.. Lopputuloksena ihastuin tähän niin, etten ehtinyt kuvaamaan koko tuotetta, joten pääsette ihastelemaan tyhjää purkkia. :)

Kuten olen aikaisemminkin todennut, pidän ekokosmetiikkaa hyvin sekavana. On luonnollista, luontaista, luomua ja tiesmitä sertifikaatteja. En ole jaksanut (enkä jaksa) perehtyä asioihin sen enempää ja sen takia olen niputtanut kaiken mielestäni sinnepäin menevän ekokosmetiikka-tunnisteen alle. Tässäkin on siis jotain sertifioitua, en tiedä mitä ja miten.

Koostumus on yllättävän ohutta ollakseen purkissa. Tai muhun on ainakin iskostunut ajatus, että purkissa on kaikki se tavara, joka on liian paksua tullakseen pumpusta tai pullosta ulos. Seuraava ajatus oli, että näin ohut voide on varmaan niin kevyttä, ettei se voi riittää korppuiholleni. Nooot. Purkki sanoo voiteen olevan moussea, mutta ei tämä mielestäni vaahtomaista ole. Voide on yllättävän liukasta ja levittyy todella nätisti ollakseen silikonitonta. Imeytyy nopeasti ja keveydestään huolimatta kosteuttaa silti todella hyvin. Ihoni oli ihan loistavassa kunnossa tätä käyttäessä!

Tämän loputtua en heti korkannut uutta purkkivoidetta, vaan ajattelin pärjätä hetken kahdella kevyellä voiteella, jotka sattui olemaan auki (saisi nekin kulumaan loppuun). Ei kovin montaa päivää mennyt ja kuivuudesta johtuva kutina alkoi. Aion siis ehdottomasti testata merkin voiteita lisää, kunhan vaan saisin niitä jostain käsiini!

Incistä löytyy mm. kukka-uutteita, oliiviöljyä, macadamiaöljyä ja neroliöljyä. Ei paha ollenkaan. Tuoksuu miellyttävän kukkaiselle, sellaisella sokerisen makealla tavalla.

Yksi iso miinus tuotteesta kyllä löytyy: purkki. Ei vain siksi, että se nyt ylipäätään on purkissa, vaan purkki on surkea. Kannessa ei ole kierteitä ja se on varsin heppoisasti kiinni. En uskaltaisi kuljettaa purkkia sellaisenaan mukana mihinkään, koska pelkäisin liikaa sen aukeavan itsestään laukkuun.

Saatavuus Organic Shopin tuotteille on Suomessa huono. Maahantuoja Silkwaylla ei ole vielä nettikauppaa, mutta se on joskus ehkä aukeamassa. Sieltä pystyy kyllä tilaamaan, mutta koen sen itse hankalaksi. Toivottavasti nettikauppa aukeaa pian! Myös eBaysta löytyy jotain Organic Shopin tuotteita (jopa suomalaiselta myyjältä), mutta mikäli myyjä on venäläinen, ei purkissa välttämättä ole mitään ymmärrettävää kieltä ja postikulut voi olla yllättävän isot. (Onnistuin löytämään Organic Strawberry & Milk -verison tästä body moussesta ja oi että se kuulostaisi herkulliselta, mutta harmiksi postikulut oli kalliimmat kuin itse tuote.)

Tuote on saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ruu sunnuntai 23. joulukuun 2012 at 09:51

    kuvasta katsoin ensin että body shopin tuote, ja ihmettelin sanaa venäläinen, kunnes luin tarkemmin :D

    • Reply Myy sunnuntai 23. joulukuun 2012 at 10:59

      Purkissa on kyllä vähän samaa fiilistä :D

    Leave a Reply