Loppuneet

Toukokuu 2011

Pitkästä aikaa kasa kynsilakkoja, tällä kertaa Nail Etc.:lta. Esitelty tarkemmin täällä. Maksoivat yhteensä noin 40 euroa.

Varadödöksi Garnierin Invisimineral Calm, jonka ei pitäisi jättää jälkiä (pelkään kuollakseni, että Clarinsista menee teho kun käytän pelkästään sitä) ja töihin huulirasva. Hurjat 5 euroa. Tuo huulirasva muuten maistuu ihan kummalliselle.

Miehelle piti tilata Tigin hiusvahaa Feel Uniquesta ja nappasin samalla itselleni Tigin Catwalk Curlesque kiharoihen hiusten shampoo- ja hoitoaineduon sekä heräteostoksena kesähiusten hoitoon Kérastasen Soleil Huile Célesten. Duo maksoi noin 24 euroa (halpaa!) ja suihke noin 18 euroa.

Maaliskuussa tilaamani Urban Decayn Naked -paletti lähetettiin (ja laskutettiin) toukokuussa, joten kai tämä kuuluu tähän postaukseen. Mukana tuli minikokoinen UDPP. Maksoi vajaat 40 euroa. Kallein, mutta ihanin luomivärihankintani!

Loppuneiden kasaan päätyi:
– Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant
– Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner
– Matrix Solutionist Clarifying Shampoo
– Cover Girl Lash Blast Fusion Mascara
– Lush Miranda -saippua
– Dermosil For Faces Face Mist
– Dermosil Aloe Gel
– Lush Sympathy For The Skin Body Lotion

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply .Nekku. tiistai 7. kesäkuun 2011 at 06:51

  Kannattaa ajatella tuo luomivärihankinta niin päin, että kun yksittäisessä värinapissa on tavaraa suurin piirtein saman verran kuin esim. yhdessä MACin luomivärissä, ja hintaa tulee reilu 3 euroa/nappi, niin itse asiassa tuo on todennäköisesti yksi edullisimpia luomivärihankintojasi. :)

 • Reply HeidiB tiistai 7. kesäkuun 2011 at 10:39

  Antoisia hetkiä Nakedin parissa :)

 • Reply Myy tiistai 7. kesäkuun 2011 at 15:01

  .Nekku.: Hahaa, totta! :) Halpa ja ihana!

  HeidiB: Kiitos! Oon jo ihan rakastunut.

 • Reply Panda tiistai 7. kesäkuun 2011 at 20:26

  Onnea somasta paletista :).

  Awww tuo pikkuinen UDPP on niin suloinen n___n!

 • Reply Elina tiistai 21. kesäkuun 2011 at 23:18

  Naked-paletti on kyllä ihana!

 • Reply Heidi perjantai 19. elokuun 2011 at 22:22

  Suuret onnittelut Naked-paletin puolesta!! Itse ostin sen 40e sephorasta, ja olen niin iloinen, että ostin sen. MONIPUOLINEN PALETTI! Jos kosmetiikka kiinnostaa (blogistasi päätellen, kyllä) kirjoitan paljon arvosteluita meikeistä, ja kerron myös mitä itse käytän mm. MAC, Urban Decay…

  xx H

  pikkumustissa.blogspot.com

 • Reply Myy lauantai 20. elokuun 2011 at 08:29

  Oi kyllä kiinnostaa. ;) Minäpä käyn tutustumassa!

 • Leave a Reply