Cavalli, Goldwell, Huulimeikit, Isis Pharma, Kasvovoiteet, Katy Perry, LivBox, MSCHIC, Muotoilutuotteet, Nivea, Tuoksut, Vartalovoiteet

Joulukuun LivBox

Joulukuun boksi saapui keskiviikkona. Hyvin hämmentävästi postinjakaja soitti ovikelloa kello 17.30. Meinasi jäädä ovi avaamatta ja boksi saamatta, kun en olisi ikinä osannut siihen aikaan odottaa postia.. :) Sisältö oli hyvin sekalainen. Vähän kaikkea laidasta laitaan.

Isis Pharma Ruboril Expert C Covering Redness Care (15ml) / Olisin seerumi-intoilijana ottanut niin paljon mielummin sen Favoran seerumin kuin tämän täysin tuntemattoman merkin vihreäsävyisen hoitovoiteen.. Pelkäsin tämän koostumuksen olevan paksua jankkia, mutta yllätykseksi se olikin ohutta ja liukuvaa. En silti tiedä tuleeko tätä käytettyä. Vaikka vihreä väri on todella tehokas neutraloimaan punasta, arastelen sen käyttöä. Pelkään kasvojen jäävän kummallisen sävyisiksi.

MSCHIC Pure Lip Liner Fuksia (1.1g) / Kynässä tai paketissa ei missään lukenut kokoa, mutta se löytyi kuitenkin heidän nettisivuiltaan. Minulta itseasiassa löytyy tämä rajauskynä jo sävyssä.. öhm jaa-a, kun siinä kynässä ei lue! Ärsyttää huonot pakkausmerkinnät. No, joku tommoinen oranssinpunainen kuitenkin. Kynä on ihan jees, vaikka teroittaminen onkin tympeää. :) Kappas, kynsillä on TAAS IsaDoran sokerilakkaa, aika kuluneena tosin.

Vihervoide ja rajauskynät Fuksia sekä mikäsinänytsittenoletkin.

Goldwell Sleek Perfection Thermal Spray Serum (20ml) & Goldwell Hot Form Heat Styling Lotion (30ml) / En olekaan vuosikausiin kokeillut mitään Goldwellin tuotteita. Etenkin tuo suihkeseerumi kiinnostaa! Ja muotoilunestekin tullee käytettyä raudan alla. Saiskohan tällä kiharoita? Paketissa oli jonkinlainen vinkkivihko mukana, mutten ole vielä tutustunut siihen.

Nivea Smooth Caring Body Lotion (30ml) / Perus Nivea on ilmeisesti saanut rinnalleen jonkun uuden version. Vai onko tämä jo vanha juttu? Kuivaihoinen kokeilee mielellään kaikkea. Tästä rasvaa itsensä kolmisen kertaa.

Envy Wraps Zebra (24kpl) / Olen kerran kokeillut kynsitarroja (siis en näitä) ja lopputuloksena oli ruttuja, joten revin tarrat heti irti. Kynteni on niin kuperat, ettei tarrat vaan pystyneet taipumaan samoihin mittoihin. Ehkä annan nyt uuden mahdollisuuden, jonka jälkeen voin haudata tarrahaaveet kokonaan. Kynteni on tällä hetkellä murentuneet ihan olemattomiin ja tässä nysämitassa tarrat voisi olla aavistuksen helpompi saada kiinni.

Roberto Cavalli Just Cavalli EdT for men & for women (1.2ml) & Kate Perry  Killer Queen EdP (1.5ml) / Nyt tuoksunäytteitä tuli sentään kolme. Nämä on ihan jees, kun ne tulee boksissa muiden tuotteiden lisänä. Cavallin miesversio vaikutti alkuun liian saippuaiselta, mutta lämmettyään aikansa Miehen iholla oli itseasiassa varsin kelpo. Cavallin naisversiosta tykkäsin. Se on miellyttävän pehmeä, lämmin ja makea. Ja taustalla häilyy hyvällä tavalla joku äitini käyttämä tuoksu (Lancômen Poeme ehkä?). Voisin ehkä ostaa tätä. Tai tuo puolisko voisi ostaa tätä minulle lahjaksi. ;) Toimi siis ihollani todella hyvin. Kate Perry oli ihan ok, mutta ei minun juttuni.

Mukana tuli myös suklaalusikka, josta saa tehtyä kaakota. Sain maun talviunelma. :) Suklaa aiheutti heti toivottua käytöstä ja ostin lähikaupasta Miehellekin omansa (tumma chili), ettei sen tarvitse kärvistellä kateellisena vieressä, kun herkuttelen omalla kaakaollani.

Mitäs te tykkäsitte joulukuun laatikosta? Huomenna tulee katsausta koko kuluneen vuoden LivBoxeihin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Kiki sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 10:57

  Minä olisin mielelläni ottanut tuollaisen paketin. :) Erityisesti Goldwellin takia!

 • Reply Salla sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 11:37

  Mää en oikein lämmennyt joulukuun boksille. Tuntui, että sinne on vain isketty kaikkea, mitä ollaan käsiin saatu. Ei mitään kokonaisuutta tai järkeä :(

  Pakko muuten sanoa noista Cavallin pakkauksista, että ne on niin karsean tyylittömät, että mä en kykene edes antamaan tuoksulle mahdollisuutta :D

  • Reply Myy sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 13:11

   Ehkä tähän on haalittu kasaan kaikki mitä vuoden aikana on jäänyt jäljelle. :D

 • Reply Jonna H. sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 13:01

  Sun paketista tuo vihervoide on tosi kiinnostava. Niinkuin Salla edellä sanoi aika sekalaiselta sillisalaatilta vaikuttaa.

  • Reply Myy sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 13:12

   Hehe, just se mikä mua ei kiinnosta. :)

 • Reply Pirita sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 13:47

  Mä taas tykkäsin että oli vähän kaikkea ja PALJON ja suklaata <3 Söin sen siitä lusikasta päin, ei paljon ehtinyt maitoja lämmittelemään :P

  • Reply Myy sunnuntai 8. joulukuun 2013 at 14:02

   Haha :D Oliko edes hyvää suklaata?

 • Reply Martina sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 20:39

  Pieni pilkunviilaaja täällä hei :D En tarkoita tätä todellakaan mitenkään pahalla, mutta iski silmään: Katy Perry, ei Kate Perry :) :D

  • Reply Myy sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 21:52

   Kappas! :D

  Leave a Reply