Biotherm, Clarins, Deodorantit, Emporio Armani, Huulimeikit, Kasvovoiteet, Lancôme, Silmänympärysvoiteet, Tuoksut

Hankintoja matkalta

Kovin paljoa en kosmetiikkaostoksia reissussa tehnyt, vain muutama tuote kentältä. Suomen päässä asiaan vaikutti lennon hyvin aikainen lähtö (väsytti ja osa myymälöistä oli kiinni), kun taas takaisin tullessa meni hermot aivan liian innokkaisiin ja avuliaisiin myyjiin.

Emporio Armanin She -tuoksun hankkimisesta olin päättänyt jo aikaisemmin. Tämä on mun ikisuosikki numero yksi. Täydellinen! <3

Clarinsin Gentle Care Roll-on Deodorant tarttui mukaan Virven suosituksen perusteella. Ei ole turhaan kehuttu! Tämä ei todellakaan tahraa mitään vaatetta, tuoksu on miellyttävän mieto ja teho hyvä. Jää varmasti vakikäyttöön. :) Olen huomaamattani vältellyt (tai ehkä enemmän vain jättänyt huomioimatta) Clarinsin tuotteet, koska suurin osa pakkauksista on rumia.

Muistatte varmaan ongelmani silmänympärysvoiteen löytämisen kanssa? Päädyin monen pähkäilyn kautta ihan sattumalta Biothermin Aquasorce Biosensitive -sarjan voiteeseen, joka on pakattu kauniiseen lasiseen pumppupulloon (pakkaukset on tärkeitä). Voide on tuoksutonta, hellävaraista ja lupaa häivyttää juonteita sekä turvotusta. Miellyttävän kevyen tuntuinen, eikä muutaman viikon käytön perusteella ole mitään ongelmia tullut.

Piti saada myös yksi Lancômen Juicy Tubes lisää! Superherkullinen ja hyvin kimaltava hento karkkisävy 95 Marshmallow Electro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannukkaz sunnuntai 15. elokuun 2010 at 09:11

  Voisin itseki kokeilla tuota Biothermin simänympärysvoidetta, en ole löytänyt sitä oikeaa itselleni vielä.. Ja silmänympärysihoni tuppaa kuivumaan (varsinkin talvisin) aika paljon, joten tuo saattaisi olla ainakin päiväkäyttään ihan hyvä!

 • Reply tahma sunnuntai 15. elokuun 2010 at 09:21

  Samaa mieltä Clarinsin pakkauksista. Brändin imago on todella tylsä, blaaah. Ja ihana Juicy Tubes :)

 • Reply Sonia maanantai 16. elokuun 2010 at 12:20

  Juuri saman suosituksen perusteella ostin Clarinsin deon Briteistä, pitäisi tulla postissa kohtapuoliin. Toivottavasti tämä oli viimeinen viikonloppu, jolloin huomaan valkoiset deodorantin jättämät raidat puhtaassa mustassa paidassa…

 • Reply kiukkupussi tiistai 17. elokuun 2010 at 21:45

  Hannukkaz: Suosittelen kokeilemaan. :) En usko, että itsellänikään pelkkä tämä riittää talvella, vaan öiksi paksumpaa tavaraa. Nyt kesällä menee aamuin illoin!

  tahma: Joo, valko-puna-kultainen ei oikeen iske. Yhhh.

  Sonia: Toivottavasti toimii sullakin! :)

 • Leave a Reply