Huulimeikit, Huulivoiteet, IsaDora

IsaDora Twist-Up Gloss Stick

Monelle merkille on tullut viime aikoina paksuja huuli(kiilto)kyniä. Cliniquen perässä on seurannut ainakin Lumene, Max Factor ja IsaDora. Pähkäilin Lumenen ja IsaDoran välillä, kun luin sopivasti Kosmetiikkakaaoksen vertailun. IsaDora it is!

Twist-Up Gloss Stick on nimensä mukaisesti pohjasta kierrettävä kiiltokynä. Kierrettävä puikko oli ehdottomuus, koska en halua teroitella paksuja kyniä. Minulla on ennestään kaksi Narsin huulipunakynää, joita ikävä kyllä joutuu teroittamaan sekä yksi Tarten huulipunakynä, jossa on kätevä kierremekanismi.

Iso kiitos kunnolliselle sinetille! En niin tykkää pienistä teippisineteistä, vaikka on nekin parempi kuin ei mitään. Tämmöinen koko tuotteen ympäröivä kutistemuovi on pop.

IsaDoran kiiltopuna lupaa olla moisturizing lip filler, mitä ikinä se tarkoittaakin. Väri on suht helppo levittää, mutta se tuntuu alkuun hieman jähmeälle ja omalla kohdalla se vaatii hetken ennen kuin kiilto sulaa huulille. Ensitestauksella mietin, että äh ei tästä ole mihinkään, kunnes minuuttia myöhemmin huulet tuntui miellyttäviltä. Tuote tarraa kivasti huuliin kiinni olematta kuitenkaan tahmea. Kesto on ihan kohtalainen tämmöiselle kiiltopunalle. Tuoksuu herkullisen vaniljaiselle!

Toki kynän terävä kärki kuluu käytön myötä pois, mutta uskon voivani elää sen kanssa. Ainakaan Tarten kynän kanssa se ei ole ollut ongelma, vaikka se on selvästi huulipunamaisempi kuin nämä IsaDorat.

Päädyin nopean testailun jälkeen sävyihin 07 Coral Cocktail ja 11 Poppy Peony. Toisessa kuvassa huomaa, että tuotteella on miellyttävä rasvamainen kiilto. En ainakaan itse on vinyylikiiltojen perään. :)

Huulet au naturel. Melko punertavat jo itsessään. Ja kuivat.

07 Coral Cocktail on kivan raikas, pinkihtävä koralli. Hyvin kevyt shimmer.

11 Poppy Peony on pehmeä ja helppo arkipinkki. Ei shimmeriä.

Tässä kuvassa koostumuseron ehkä juuri ja juuri erottaa. Eli oikealla koralli on kevyen shimmerinen, kun taas vasemmalla pinkki shimmeritön.

EDIT: Ai niin, kynässä on 2.7g tavaraa ja se maksoi 13,90€.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 9. kesäkuun 2013 at 07:25

  Mainitsemiesi lisäksi vastaavia on myös Diorilla. Itsehän ostin kädet täristen Diorin huulikynän kaksi päivää ennen kuin Lumenen halpaversiot tulivat myyntiin – täsmälleen samassa sävyssä ja lopputuloksessa. Nyt sen neljän kympin huulikiillon käyttäminen vähän itkettää. :D

  • Reply Myy sunnuntai 9. kesäkuun 2013 at 11:58

   Ainiin Dior! Nyt sun täytyy vaan ajatella, että se on.. luksusta :D Tosin mun mielestä niillä Lumenen kynillä oli yllättävän kova hinta.

 • Reply Anonymous sunnuntai 9. kesäkuun 2013 at 15:35

  Ostin eilen Lumenen huulikynän yhdeksällä eurolla… Se ei kyllä kovin paha hinta ollu :D Jossain sittareissa tms oon kyllä nähny niit myös 14eurolla myynnissä…. Se on jo liikaa :D

  • Reply Myy sunnuntai 9. kesäkuun 2013 at 16:47

   No se ei ole paha hinta! :) Miten muistan niiden ovh:n pyörivän jossain yli 16 eurossa..

 • Reply Flicka maanantai 17. kesäkuun 2013 at 08:27

  Nämä ovat ihania!
  Olen jo monta kuukautta sitten ihaillut Killer coloursissa Isadoran toffeesävyä. Tuli tosin hamstrattua niin monta huulimeikkiä huhti-toukokuussa että joudun kyllä hieman paastoamaan ennen kuin hankin uusia…

  • Reply Myy maanantai 17. kesäkuun 2013 at 19:14

   Minäkin jouduin laittamaan huulimeikit kieltolistalle kierrellessäni alepöytiä.. :)

 • Reply Elena keskiviikko 19. kesäkuun 2013 at 14:52

  Mulla on noi just samat sävyt, nää on kyllä kivoja! :) Anttilassa sattui olemaan silloin tarjous IsaDoran tuotteista, ota 3, maksa 2, joten pitihän nää sit hamstrata itselleen. :)

  Kauniimpi maailma-blogini

  • Reply Myy keskiviikko 19. kesäkuun 2013 at 20:17

   Ooh miten olen missannut tommosen tarjouksen!

  Leave a Reply