Davines, Hiukset, Hiusnaamiot, Hoitoaineet

Davines MINU Hair mask

Blogi on jäänyt vähän syrjään loppuloman aikana. En tosin ole silti tehnyt oikeen mitään. Lukenut ja pötkötellyt, mutta niin sen varmaan pitäisikin olla. :) Huomenna koittaa paluu arkeen. Nyt kurkataan mukavaan naamiopurkkiin!

Davines-MINU-Hair-Mask

Davines on italialainen hiussarja. En ole aikaisemmin käyttänyt mitään merkin tuotteita, mutta olen lukenut niistä muista blogeista. Kaikki tuotteet on pakattu hyvin yksinkertaisiin pakkauksiin, joista näkyy hauskasti tuotteen väri ja koostumus läpi. MINU-sarja on tarkoitettu värjätyille hiuksille ja siihen kuuluu tämän naamion lisäksi shampoo, hoitoaine sekä seerumi.

Naamio on jämäkkää (eli kiipeää kiltisti purkista), mutta levittyy kuitenkin hiuksiin helposti. Se selvittää ja siloittaa todella hyvin. Tämä oli kesäkuussa ainoana hoitoaineena Italian reissulla mukana, mutta takkutukkani ei ollut ongelmaksi, vaikka tupeerasin hulluna ja lilluin kloorisessa uima-altaassa. Silkkisen sileää silti! Eikä huteralta näyttänyt purkki pettänyt laukussa. Ainoa miinus hieman miehekkäästä tuoksusta, joka jää tuntumaan myös kuivaan tukkaan.

Normaali 250ml myyntikoko tulee neliskanttisessa purkissa, mutta tämä 75ml matkakoko on näppärä tapa testata. Peukku naamiolle ja seuraavaksi testivuoroon LOVE-sarjan shampoo ja hoitoaine. :)

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mia / Beauty Highlights torstai 13. elokuun 2015 at 11:12

  Mä olen muutamia vuosia sitten joitain Davinesin tuotteita käyttänyt, ja niistä jäi ainakin silloin tosi hyvä kuva. Sopivat kyllä mun vaativalle hiuslaadulle! Täytyisi tutustua tuotteisiin uudelleen monen vuoden jälkeen, melkein olin jo unohtanut koko sarjan olemassaolon :D Kiitos siis muistutuksesta ;) Tääkin naamio kuulostaa kokeilemisen arvoiselta!

  • Reply Myy torstai 13. elokuun 2015 at 14:57

   Kannattaa tutustua uudestaan! Tuotteet on itseasiassa ehtinyt uudistuakin tässä välissä :)

 • Reply Theressa torstai 13. elokuun 2015 at 11:40

  Mistä näitä tuotteita saa ja mihin hintaan? :)

  • Reply Myy torstai 13. elokuun 2015 at 14:56

   En onnistunut löytämään kattavaa listaa jälleenmyyjistä, mutta ainakin https://www.facebook.com/DavinesFinland osaa auttaa sen kanssa. :)

   Ovh. shampoille 21€, hoitoaineille 23€ ja naamioille + muille erikoistuotteille 26€.

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi torstai 13. elokuun 2015 at 13:35

  Ihana minttuväri, näyttää syötävän hyvältä :D

 • Leave a Reply