Ihonhoito, Lifestyle, Ravintolisät, Vivania

Kauneushörppy

Erilaisia sisäisesti nautittavia kollageeni- ja hyaluronihappovalmisteita on viimeisen parin vuoden aikana putkahdellut markkinoille. Kuten osa saattaa muistaa, testailin viime keväänä yhtä kauneusjuomaa (klik ja klik). Nyt oli toisen testiyksilön aika. :) Kollageeni on ihossa, hiuksissa ja kynsissä luonnostaan esiintyvä proteiini. Keskimäärin 75% nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista, mutta elimistön kyky tuottaa sitä heikkenee iän myötä. Myös hyaluronihappo on kehon oma luonnollinen aine. Se auttaa sitomaan vettä, joten hyaluronihappolisästä voi olla apua vaikka kuivasilmäisyyteen.

Vivania-Beauty-Shot-01

Vivania Beauty Shot lupaa lisätä ihon kimmoisuutta ja kosteutta sekä ylläpitää ihon rakennetta. Höräsin pullon muutaman viikon kuurina ennen reissua Italiaan (ohjeistus sanoo 50ml päivässä, mutta annokseni oli ehkä puolet siitä). Persikkainen neste oli melko makeaa, mutta maku ei alkanut missään vaiheessa tökkiä. Join nesteen aamuisin joko sellaisenaan tai appelsiinimehuun sekoitettuna. Mitään yhtäkkistä vau-ilmiötä en hyväkuntoisessa (eli hyvin hoidetussa) ihossani huomannut, mutta yllätyin positiivisesti miten hienosti iho kesti paahteisen ilman etelässä. Ei hilseilyä, ei kesimistä, ei mitään.

Vivania-Beauty-Shot-02

Hifistelijöille tiedoksi, että tuotteessa on pienimolekyylistä Peptan-kollageenia, joka takaa hyvän imeytyvyyden. Peptan-kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni (viljeltyä Tilapiaa ja Pangasusta), jonka molekyylikoko on ihanteellinen 5000 daltonia. Nestemäinen kollageeni imeytyy ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina, jolloin se lisää kollageenisynteesiä. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon, mutta erityisesti ihon dermikseen. Ne lisäävät rakennusmateriaalia kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostukseen sekä fibroblastien, kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä elimistössä. Huh.

Tässä kauneusjuomassa on hintakin ihan siedettävä, kun puolen litran pullo maksaa noin 20 euroa. Voisin ostaa lisää, koska parhaan tehon saa 8-12 viikon kuurista. Näitä myy esim. Hyvinvoinnin tavaratalo!

Tuote saatu PR-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa sunnuntai 5. heinäkuun 2015 at 11:33

  Kiinnostuin!

  • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:52

   <3

 • Reply Tiia K maanantai 6. heinäkuun 2015 at 14:53

  Testaus puolessa välissä, mutta tiedän jo että aion ostaa lisää. Olen koukussa ja kerrankin hyvän makuinen suorastaan herkullinen kauneusjuoma. Tuntuu jopa että aamu lähtee käyntiin tällä ja lisäksi kroppa on vähemmän kuiva.

  • Reply Myy tiistai 7. heinäkuun 2015 at 22:53

   Joo tästä tuli helposti osa aamurutiinia! :)

  Leave a Reply