Apteekkikosmetiikka, Davines, Ecotools, Ekokosmetiikka, Hiukset, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kasvovedet, Lancôme, Lierac, Meikit, Öljyt, Purelogicol, Seerumit, Siveltimet

Kuukauden suosikit

Taas kasa ihania kuukauden suosikkeja! Koska postaustahti on ollu vähän vaisu, niin nämä on varsinaisesti toukokuulta, mutta ei sillä niin väliä.

Ecotools Perfecting Blender Duo – RealTechniquesin timanttisienen jälkeen nämä on olleet toinen kova kilpailija alkuperäiselle Beautyblenderille. Meikkimunat myydään yhteispaketissa. Isompi tummanvihreä on pehmeämpi ja pieni vaaleanvihreä hitusen kovempi. Molemmat turpoavat kastuessaan reilusti. Olen erityisen ihastunut viistopintoihin, joita BB:ssa ei ole ja nämä on luontevasti korvanneet alkuperäisen sienimunan. Tartun ensisijaisesti isoon sen pehmeyden takia, mutta pieni toimii hyvin, kun isoa ei jaksa pestä. Sienet on valmistettu EcoFoam’sta, josta 70% on kasviperäisiä materiaaleja – peukku!

Lancôme Énergie de Vie Liquid Care – Tämä oli ensimmäinen länsimaisen sarjan hoitoneste, jota kokeilin. Tai kuten L’Oreal tykkää nämä nimetä – nestemäinen hoitotuote, joten ota nyt sitten selvää onko tämä varsinaisesti hoitoneste vai seerumi (ja tuntuu, ettei emoyhtiö itsekään tiedä minkälaisena tuotteena haluaisi näitä markkinoida). Kuitenkin todella positiivinen yllätys! Olen käyttänyt tätä 2-3 pumppausta, seerumin alla hoitonesteen tavoin. Kosteuttaa ja heleyttää ihoa hyvin sekä tuoksuu ihanan raikkaalle. Tämä on kuin kevät pullossa. Ja nyt loppu, nyyhkis.

Purelogicol Anti-Gravity Regenerating Serum – Sain tämän seerumin kaverilta ja päätin testata sen sokkona lukematta mitään tuotelupauksia etukäteen. Mukavan kostea geelivoidekoostumus ja raikkaan vehreä appelsiinituoksu ilahduttivat heti alkuun, mutta varsinainen yllätys tuli reilun viikon käytön jälkeen, kun nenänpielestä hävisi ihottumaläntti, joka oli ollut siinä kaksi kuukautta. Vau! Tässä on mm. peptidejä (Idealift ja Matrixyl), hyaluronihappoa, papaijaa, nanokokoisia vitamiineja F, A, C & E, pseudokollageenia, kvinoaa, appelsiini-, mandariini- ja jojobaöljyjä sekä aloeveraa. Sitten luin mitä seerumi maksaa ja vetäisin aamukahvit väärään kurkkuun. Loistava tuote!

Davines MINU Hair Serum – Kuten pullosta huomaa, on tämä hiusseerumi ollut lempparini jo vähän pidempään. Tämä selvittää hyvin, antaa kaunista kiiltoa, eikä lähmää hiuksia. Hiusseerumit mielletään nykyään enemmän öljyiksi ja sanoisin tämän olevan kuin paksu suihkutettava hoitoaine. Koska hiukseni on lyhyehköt (sellainen olkapäämitta nyt), suihkutan tuotteen kämmenelle ja levitän käsin pituuksiin. Pitkätukkaiset voinevat suihkuttaa suoraan hiuksiin. :) Mieto, ehkä hitusen miehekäs tuoksu. Tykkään todella paljon ja puolessa vuodessa pullosta on kulunut noin kaksi kolmannesta eli riittoisaa!

Lierac Sensorielle Huile de Soin Régénerante – Ihana kuivaöljy! Muistuttaa hyvin paljon vanhaa suosikkiani Nuxelta. Jättää ihon silkkiseksi ja tuoksuu ylellisen pehmeältä. Todellinen hemmottelutuote. Sisältää viinirypäleensiemen-, seesami-, argania- ja manteliöljyä sekä kolmea valkoista kukkaa (kamelia, gardenia ja jasmiini). Koska tämä on kuivaöljy, tuote levittyy ja imeytyy todella nätisti myös täysin kuivalle iholle. Tavalliset öljyt tykkään levittää suihkun jäljiltä vielä kostealle iholle, mutta tämän kanssa ei tarvitse olla niin hätäinen ja öljyä voi hyvin käyttää myös kesken päivän.

Tuotteet (muistaakseni) saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JonnaH. keskiviikko 20. syyskuun 2017 at 10:06

    Purelogicalin seerumi on ihana! <3

  • Reply SariBP keskiviikko 20. syyskuun 2017 at 11:30

    Purelogicalin seerumi vaikuttaa kiinnostavalta. Siinä on kaikki mitä ihminen voi toivoa, ainakin melkein;)

  • Leave a Reply