Muotoilutuotteet, Redken

Redken Quick Tease 15

Kävin pari viikkoa sitten kampaajalla ja siellä käytetään Redkenin tuotteita. Ihana kampaajani tuntee minut hiustarpeeni hyvin ja esitteli uutuustuotteen, jota tulisin rakastamaan: tupeeraussuihke! Ihan mahtavaa!

Redken Quick Tease 15 Backcombing Lift Finishing Spray on jotain kummallista suihkutettavan hiuspuuterin ja hiuslakan väliltä. Tuotetta suihkutetaan hiusosioiden alta tyveen, annetaan hieman kuivahtaa ja kevyellä pöyhimisellä saa mahtavaa pitoa ja kunnolla volyymia. Toimii (ainakin minulla) niin kiharoiden kuin suoran tukan kanssa.

Haluan korostaa, että tämä ei ole sinun tuote, jos haluat helposti liu’uttaa sormia hiusten tyven läpi. Tupeeraussuihke tuo nimittäin paljon stydimpää pitoa ja karheutta kuin hiuspuuterit, joiden nahkean tahmea karheus on pientä tämän rinnalla. Mutta tämä on omiaan minunlaisille, jotka haluavat silkkisen hennot ja ympäriinsä leijailevat hiukset kuriin sekä ne nousemaan kunnolla päästä irti.

Normaalisti minä tupeeraan hiuksiani aina, myös hiuspuuterin laittamisen jälkeen. En mitenkään kovin tiukasti kamman kanssa, vaan hieman löyhemmin harjan avulla. Redkenin suihkeen kanssa ei tullut mieleenkään ottaa harjaa käteen lisäpöyhimisen takia. Tämä riittää yksinään.

Hiukseni ei juurikaan likaannu, joten pesen ne noin kahdesti viikossa. Käytettyäni tätä suihketta, hiukset näyttivät vielä viidentenäkin päivänä freeseiltä ja niitä olisi jopa voinut pitää auki, kun yleensä ihan viimeistään neljäntenä päivänä on laitettava hiukset kiinni. Aika käsittämätöntä, mutta minulla hius(pohjan)laatu taitaa olla hieman kummallinen.

Suuttimessa on hassu lisäosa. Sumu tulee todella hienona, mutta voimakkaana pullosta ulos. Suihketta voisi käyttää myös hiuslakan tapaan kampauksen kiinnittämiseen ja antamaan mattainen lopputulos. Mielestäni se on liian kallista tuhlattavaksi lakkana, koska siihen kelpaa halvempikin tökötti.

Incissa on minulle tuntemattomia ja kummallisia aineita. Tosin niin muotoilutuotteissa aina. Kannattaa klikata isommaksi. Tuote tuoksuu ihan samalle kuin hiuslakka, jota käytin joskus 15 vuotta sitten. Melko hiuslakkamainen tuoksu. Ei jää onneksi sen kummemmin tuoksumaan päähän.

En ole ehtinyt käyttää tätä kovin montaa kertaa, mutta ehdottomasti suosittelen. Tällä 250ml pullolla oli hintaa 29,25 euroa. Harmi, ettei aerosoleja saa tilattua ulkomailta. Vielä ei ole mitään käryä kuinka kauan pullo tulee kestämään käytössä.

Kuin tupeeraus purkissa! Indeed.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Eveliina lauantai 12. toukokuun 2012 at 22:19

  Olen kokeillut vastaava kampaamotuotetta L’orêalilta ja tykkäsin aineen tehoista kovasti!
  Harmi vain, ettei omasta kaapista vielä löydy purkkitupeerauksia :)

 • Reply Anonymous tiistai 28. elokuun 2012 at 11:47

  Tuotteita kannata tilata ulkomailta, ne ovat yleensä feikkejä ja voivat sisältää mitä vaan.

  • Reply Myy tiistai 28. elokuun 2012 at 20:34

   Juu, aitoja saa vaan Suomesta! Kyllä sitä rajojen takaa löytyy lukuisia täysin luotettavia verkkokauppoja. ;)

 • Reply nayeli sunnuntai 29. joulukuun 2013 at 14:56

  Joo itsellä on juuri nyt tuota tököttiä päässä ja rakastan tätä! Tuli seikkailtua äidin hiustenhoitokaapilla ja testasin kyseistä tuotetta :—-D Heti googlettamaan hinta ja mistä tätä saa. Harmi että niin kallis tuote, pitää varmaan tyytyä vanhaan kunnon hiuspuuteriin…. kuinka kauan kesti tyhjentää yksi pullo?

  • Reply Myy sunnuntai 29. joulukuun 2013 at 17:13

   Mulla toi pullo kesti tosi pitkään, varmaan vuoden. Mutta ei ollut päivittäisessä käytössä, vaan semmosta paria käyttökertaa per viikko. :)

  Leave a Reply