Aasialainen kosmetiikka, HG, Kasvojen puhdistus, Sensai

HG: Sensai Silky Purifying Milky Soap

Nyt voisi olla hyvä hetki kertoa tästä aivan ihanasta kakkosvaiheen putsarista! Saman sarjan ykkösvaiheen öljy löytyy myöskin HG-listalta ja tein siitä postauksen jo viime keväänä. Monelle Sensain puhdistusaineista tutumpi on tuubiin pakattu Creamy Soap, joka on selvästi tätä pesevämpi. Suosittelen kuitenkin kovasti tutustumaan Milky Soapiin, se on ihana. :)

Hieman pistää silmään woman tekstistä, miksei ihostaan huolehtivat miehet voisi tätä käyttää? Siinä paketti on oikeassa, että tämä vaahto tuntuu todella miellyttävältä, on hellävarainen, eikä kuivata ihoa.

Pullo on saman mallinen kuin ykkösvaiheen puhdistusöljyssä. Tyylikäs ja eleetön. Milky Soap on kakkosvaiheen puhdistusaine eli tarkoitettu käytettäväksi meikinpoiston jälkeen puhdistamaan iho tai sitten aamuputsarina. Itse olen pääosin käyttänyt tätä iltaisin. Korkkasin tämän Milky Soapin tammi- tai helmikuussa viime vuonna ja se tuli tyhjäksi nyt huhtikuussa, ei huono kestävyys.

Vaaleasta muovipullosta näkyy valoa vasten juuri sopivasti läpi ja tuotteen kulumista on helppo seurata. Pitkä nokka helpottaa annostelua, eikä pulloa tarvitse ottaa pumpatessa käteen. Tykkään kakkosvaiheen putsarissa siitä, ettei minun tarvitse naama ja kädet märkinä kuin hieman kurkottaa pumpatakseni putsarin kädelle. Ainoa miinus siitä, että tässä tuotetta hieman kuivuu nokan kärkeen (öljyn kanssa ongelmaa ei tietenkään ole).

Valkoinen, helmiäishohtoinen voide on ohuehkoa, mutta pysyy hyvin kädellä. Vaahtoaa helposti hyvin pehmeäksi ja miellyttäväksi vaahdoksi, joka tuntuu jännän liukkaalta iholla. Tässä on sama ihana tuoksu kuin muissa Silk-sarjan tuotteissa, tykkään siitä paljon. Vaahdotan tuotteen kosteiden käsien välissä ennen hieromista kasvoille. Kuvassa kämmenellä on yksi pumppaus. Iho jää selvästi puhdistetun tuntuiseksi, mutta ei kuitenkaan narskuvan puhtaaksi. Ihoa ei kiristä, mutta se ei myöskään tunnu rasvaiselta.

Ohje kehottaa käyttämään 1-2 pumppausta, mutta se on aika paljon. Käytän yleensä noin puoli pumppausta. Se tietysti on omiaan aiheuttamaan tuotteen kuivumista nokkaan, kun pumppu ei tyhjene kerralla kokonaan. En ole koskaan poistanut tätä rakkausrätillä, vaikka ohje niin suosittelisi tekemään. Haluan huuhtoa kasvoni puhdistuksen päätteeksi. :)

Vaahtoa tulee olla sitruunan verran aiheutti pienen repeämisen. Sehän on ihan järjetön vaahtomolluska, mitä ihmettä?! Jotain pumpattavaa vaahtoakin ottaa maksimissaan pingispallon verran, sitruunahan on melkein tennispallon kokoinen. Huh.

Inci näyttää hyvältä. Mietoja peseviä ainesosia. Hajusteet tosin melko korkealla.

150ml pullo maksaa noin 50 euroa. Lentokentällä hieman vajaat 40 euroa. Hinta kompensoituu sillä, että tämä kesti minulla lähes päivittäisessä käytössä reilusti yli vuoden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply MARI perjantai 19. huhtikuun 2013 at 06:12

  Se sitruuna-pallo selittyy sillä, että jos tämän kakkosvaiheen vaahdon vaahdottaa kipossa jollain sudilla, siitä tulee juurikin sellaista ilmavaa suurta vaahtoa. Käsien välissä vaahdotettuna (niin kuin kuka tahansa normaali ihminen tekee kotioloissa) tästä ei tietenkään tule sellaista muhevaa ja suurta, mutta kipossa vaahdotettuna kyllä. Kannattaa kokeilla joskus: pieni nökäre ainetta kipon pohjalle, kostuta joku suti (vaikka vanha poskipunasuti) kevyesti vedellä ja ala ”vatkaamaan” tuotetta ilmavasti.

  • Reply Myy perjantai 19. huhtikuun 2013 at 09:00

   Ahh, niinpä tietysti :) Eivät sitten tietenkään viitsineet mainita sitä ohjeissa..

 • Reply Kiki perjantai 19. huhtikuun 2013 at 07:28

  Voi vitsit, kuulostaapa ihanalta tuotteelta! Harmi, kun hinta on aika hunajainen opiskelijan budjetille. :/

  • Reply Myy perjantai 19. huhtikuun 2013 at 09:01

   Hei Kiki, kurkkaapas meilisi ja varmuuden vuoksi myös roskapostilaatikko :) Olen yrittänyt tavoittaa!

  • Reply Kiki perjantai 19. huhtikuun 2013 at 19:28

   Lähetin osoitetiedot! :)

  Leave a Reply