Meikkisiveltimet

Travel Kit

Yritin postata tästä perjantaina puhelimella, mutta jostain syystä kuva näytti karsealta ja tekstin rivivaihdot meni ihan miten sattuu. Onko vinkkejä jostain hyvästä sovelluksesta android-puhelimelle?

Löysin Clas Ohlsonilta (!) mainion matkapakkauksen. Kuusi erikokoista pulloa, joista yksi suihkepullo ja kahdeksan erikokoista rasiaa. Hintaa 7,95. Ei huono löytö!

Mukana tuli yksi valmis tarra-arkki ja toinen, johon voi itse kirjotella tekstejä.

Minun tarpeisiini olisi sopinut pari pulloa enemmän ja pari purkkia vähemmän. Aurinkorasva, vartalovoide ja muut vastaavat lähtee täysikokoisina, kun ne kuitenkin kuluu reissun aikana, enkä ole lähdössä pelkillä käsimatkatavaroilla.

Huomenna reissuun, en malta odottaa! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annie sunnuntai 5. elokuun 2012 at 10:39

  Hei! Olen seuraillut blogiasi jo vähän aikaa, ja nyt liityin lukijaksesi, kun tein itselleni profiilin. Meitä yhdistää sama addiktio, eli kosmetiikka :) Joukkomme on suuri!

  Mutta tähän postaukseesi liittyen, täytyy ehdottomasti käydä ostamassa tuo travel kitti, näyttää toimivalta. En tiedä mikä siinä on, mutta kosmetiikan pakkaaminen matkaa varten tuo jotain sellaisia kiksejä, että on vaikea selittää.. sitä jopa voisi tehdä ilman matkalle lähtöäkin. Ja nautin katsella myös muiden pakkailuja ja meikkipussin matkavalintoja. – Annie

  • Reply Myy sunnuntai 5. elokuun 2012 at 12:50

   Tervetuloa mukaan :)

   Kosmetiikan matkapakkaaminen on ihanaa! Täydellistä olisi, jos kaikille tuotteille löytyisi oikeaa purkkia vastaava miniversio.

 • Reply Duvessa tiistai 7. elokuun 2012 at 19:03

  Mä ostin Sokokselta kalliimmalla ja siinä oli vielä vähemmänkin noita. Ehkä pitää käydä Clas Ohlsonillakin :P

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:07

   Monesti matkapakkaukset on kovin kalliita, tää oli yllättävän kohtuuhintainen ottaen huomioon purkkien määrän :)

  Leave a Reply