Hamstraus, IsaDora, Luomivärit, Meikit

IsaDora Eye Color Bar -paletit esittelyssä

IsaDora-Eye-Color-Bar

Mulla SAATTOI lähteä vähän lapasesta, kun sain ensimmäisen IsaDoran kuusikon käteeni. Kyllä, ostin ne kaksi muuta. En nimittäin osannut päättää kumman haluan. Näiden laatu on ihan uskomattoman hyvä. Pehmeä, kermainen ja silkkinen. Ei yhtään jauhoinen mattasävyissä tai hileinen hohtavissa. Paletti itsessään on yksinkertaisen kaunis, eikä siinä ole mitään ylimääräistä (kuten sutia), vaan sisällä kaikki tila on annettu luomivärinapeille. Kuusikoiden ovh on 19,90€, joka tekee vaivaiset 3,30€ per sävy. Se on älyttömän halpa hinta näin laadukkaista sävyistä.

IsaDora-Eye-Color-Bar-60-Nude-Essentials-01

IsaDora-Eye-Color-Bar-60-Nude-Essentials-02

60 Nude Essentials on nimensä mukaisesti nude-paletti. Hempeähkö ja herkkä sellainen. Vasemmalta löytyy lähes mattainen vaalea, joka on mainio kulmaluulle. Sen vierestä löytyy hohtava, persikkainen vaalea. Kaksi keskimmäistä sävyä näyttää swatchissa yllättävän samanlaisilta. Niistä vasemman puoleinen on kuitenkin hieman pinkimpi, mutta ihan hyvin toisen olisi voinut vaihtaa mattamustaksi. Oikean reunan ruskeat on samaa lähes mattaista koostumusta kuin vasemman reunan vaalea. Hyvin kevyen satiinisesti hehkuvaa, muttei hohtavaa. Laitimmainen lämmin suklaanruskea on muuten sellainen sävy, mitä en (tietääkseni) ennestään omista. Swatchien alla sävyttävä kosteusvoide.

IsaDora-Eye-Color-Bar-61-Smoky-Mauves-01

IsaDora-Eye-Color-Bar-61-Smoky-Mauves-02

61 Smoky Mauves on violettisävyiseksi paletiksi todella helppo. Se ei yritä olla liian violettinen, vaan on sopivan ruskea. Sävyvalikoima olisi täydellinen, jos tuo vasemman reunan vaalea olisi mattaisempi. Nyt se on inasen liian hohtava makuuni. Sen viereinen satiinimattanudemauve on ihan mahtava! Jännä ja outo, mutta silti neutraali. Keskeltä löytyy yllättävän pronssinen hohtosävy ja kaunis satiinimattainen tumma ruskea. Oikean laita on ihana: jäinen taupemauve ja MIELETÖN tumma violetti. Jos jälkikäteen pitäisi valita näiden kahden paletin väliltä, kallistuisin tähän mauveen. Swatchien alla sävyttävä kosteusvoide.

IsaDora-Beach-Club-02

IsaDora-Beach-Club-03

62 Surf & Sun (LE) tuli esiteltyä jo aikaisemmin, joten ei siitä sen enempää jaarittelua. Tästä ihanuudesta eniten käytössä on ollut tumma vihreä ja tumma violetti. Todella nättejä! Swatchien alla UDPP.

Mitä tykkäätte, OOH vai meh? :)

Paletti 62 saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply sari sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 11:47

  Mä en tajua, miksi näitä Isadoran paletteja hehkutaan. Ostin Nude -paletin blogikirjoitusten innoittamana. Mutta luomiväri on varisevaa ja sen lisäksi myös kuluu päivän aikana enemmän kuin muut luomivärit joita käytän. Lisäksi kokeilin yhtä kostutetulla siveltimellä, jotta variseminen vähenisi ja lopputulos oli, että ko. luomivärinappi lohkesi muutaman viikon kuluttua, mikä on vähemmän laadukkaille luomiväreille tyypillistä kostuttamisen seurauksena. Joten en kyllä lämpeä näille, vaikka kuinka hehkutetaan… Värit on nättejä, eihän siinä mitään. Mutta laadukkaiksi en näitä kyllä kutsuisi.

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:08

   Voi harmi, ettei koostumus ole toiminut. :/ Kokeilitko pohjustajan kanssa?

 • Reply Martina sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 14:13

  Noi nudepaletit on jotenkin tosi plaah – tylsän näköisiä tollaisenaan, mutta swatchit näyttää tosi hyviltä! :) Erityisesti toi Smoky Mauves. Silti jätän kyllä nämä ostamatta, eiköhän UD:n Nakuilla pärjää :))

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:09

   Mä olenkin kummajainen, jolla on vaan naku ykkönen! :D

 • Reply mia maria sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 17:55

  Ihanalta näyttää nämä paleetit! :) Tosi kivat swatchit! :) <3

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:09

   Kiitos <3

 • Reply Emma sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 18:05

  Mulla on toi Nude Essentials ja vaikka laatu onkin tosi hyvä, niin vähän toi sävyvalikoima harmittaa. Keskisävyt on käytössä ihan samannäköisiä keskenään eikä kahdessa ruskeassakaan kovin suurta eroa ole käytännössä. Se mattamusta olis tosiaan ollu jees, ja vaikka joku aksenttisävykin :)

  Mä NIIIIIN tahtoisin tuon papukaijapaletin, mutta en kuitenkaan osais käyttää sitä. Varsinki kun on siniset silmät ni tuntuu että kaikki kirkkaat värit näyttää ihan karseilta. Ruskeasilmäisille sopii kaikki! Onnekkaat pirulaiset.

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:11

   Keskisävyjen samanlaisuus hämmensi! Mustalla olisi niin rakkautta :)

 • Reply huutavakilpikonna sunnuntai 7. kesäkuun 2015 at 23:45

  Toi viimeinen on pakko saada!

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:11

   Se on niin ihana!

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:11

   Se on niin ihana! :)

 • Reply Sari BP maanantai 8. kesäkuun 2015 at 08:11

  Oman kokemukseni mukaan Isadoran luomivärit eivät ole kovin laadukkaita. Minulla ne eivät ainakaan pysy paikoillaan, vaan varisevat pois, vaikka olisi kuinka hyvin pohjustanut. Värit ovat kyllä kauniita molemmissa paleteissa.

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:12

   Mä olen huomannut niiden laadussa paljon vaihtelevuutta. Nämä uudet kuusikot tuntuu hyvin erilaisilta kuin testailemani vanhat paletit.

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 8. kesäkuun 2015 at 20:35

  Vitsit, näyttääpä nämä swatcheissa hyviltä! Pakkaus on ainakin tyylikkäämpi kuin ne missä on pyöreitä nappeja, vaikka ei sekään mikään ruma ollut. Isadoran nelikot on mulla justiinsa testissä, katsotaan miten käy!

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:13

   Joo se viisinappinen oli jo ihan kivan näköinen, mutta nämä on vielä nätimpiä! :)

 • Reply Charming Nails tiistai 9. kesäkuun 2015 at 08:46

  Nämä paletit on kyllä niin huippuja ja ihanan värisiä! Tosi hyvät swatchit! Rakastan näitä ja tekisi mieli taas meikata papukaijapaletilla :)

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:13

   Kiitos :) Onneksi kesä on papukaija-aikaa!

  Leave a Reply