Body Shop, Kasvovoiteet, Öljyt, Seerumit

The Body Shop Vitamin E Facial Oil

Tykkään käyttää öljyjä ihonhoidossa ja olin innoissani, kun helmikuussa Body Shopilta saamastani testipaketista löytyi Vitamin E -sarjan kasvoöljy. Olen käyttänyt öljyä nyt muutaman kuukauden ajan.

Kuivalle iholle tarkoitettu öljy lupaa pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa ihoa. TBS:n mukaan se on ihanteellinen yövoiteen alle ja kasvohierontaan. Kokeilin alkuun ohjeiden mukaan hieroa öljyä sellaisenaan (eli muutama tippa sormenpäihin ja hierotaan kevyesti ihoon), mutta mielestäni se ei ole paras saati kätevin tapa käyttää öljyjä. Vaikka ihoni on hyvin kuiva, tuntuu öljyt sellaisenaan käytettynä silti helposti jäävän pyörimään ihon pinnalle. Sen sijaan kannattaa kokeilla jotain näistä tavoista..

– Kaada kämmenelle loraus (alkoholitonta!) kasvovettä ja tipauta päälle 3-5 tippaa öljyä. Hieraise kädet yhteen ja taputtele kasvoille. Kasvovesi emulgoi öljyn ja se humahtaa ihoon kuin huomaamatta!
– Toimi samalla tavalla kuin äskeisessä, mutta käytä paksua geelimäistä kasvovettä. Ei imeydy ihoon ihan yhtä nopeasti, mutta loistava tapa tehokosteuttaa ihoa.
– Aamun pintakuivuuden pelastaa seerumin joukkoon sekoitettu öljytippa. Toimii hyvin ainakin Body Shopin Nutriganics-sarjan Drops of Youthin kanssa, joka itsessään häviää ihoon sekunneissa. Käytän samaa tekniikkaa eli molemmat kämmenelle, hieraisu ja taputtelu kasvoille.
– Toisena vaihtoehtona öljytipan voi aamulla laittaa geelimäisen kasvovoiteen sekaan. Taas kämmenellä sekaisin jne. Tämäkään aamuöljyäminen ei jätä kuivaihoista kiilteleväksi.

Kasvovesi- ja seerumisotkuihin laitan päälle vielä kosteusvoiteen, mutta vähemmän kuiva ei välttämättä sitä tarvitse. Suosikkiini Clarinsin Santal-öljyyn verrattuna tämä on paljon.. pehmeämpi. Jotenkin hellempi, kun taas Santal on eteerisempi. Viime viikkoina olen keskittynyt paljon enemmän TBS:n öljyyn, kun hätähousuna sain ihoni ärtymään (liian monta uutta hoitotuotetta liian lyhyen ajan sisällä). Iho rauhottui nopeasti ja on pysynyt erittäin hyvässä kunnossa.

Olen todella tarkka pakkausten suhteen. Tämä lasinen pipettipullo ansaitsee pelkkiä kehuja! Pinta on hieman mattainen, joten pullo pysyy hyvin kädessä. Pipetti toimii moitteettomasti, eikä tiputtele miten sattuu. Tipatkin on kooltaan sopivan pieniä, joten annostelu on helppoa. Kaiken lisäksi pieni ja siro vaaleanpunainen pullo on todella söpö. :) Ja kierrätysnatsille täysin kierrätettävä, jee!

Triticum Vulgare Germ Oil (vehnänalkioöljy), Corylus Avellana Nut Oil (hasselpähkinäöljy), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaöljy), Glycine Soja Oil (soijaöljy), Oryza Sativa Bran Oil (riisinleseöljy), Tocopheryl Acetate, Boswellia Carterii Oil (frankinsensin eteerinen öljy), Pelargonium Graveolens Flower Oil (pelargonin eteerinen öljy), Lavandula Angustifolia Oil (laventelin eteerinen öljy), Linalool, Citronellol, Limonene, Geraniol, Rosa Damascena Flower Oil (damaskonruusun eteerinen öljy), Vetiveria Zizanoides Oil (vetivertin eteerinen öljy), Anthemis Nobilis Oil (kamomillan eteerinen öljy), Daucus Carota Sativa Seed Oil (porkkanan eteerinen öljy), Chamomilla Recutita Extract (kamomillauute), Citral.
Inci lainattu TBS:n sivuilta. Miellyttävä sekoitus kasviöljyjä ja eteerisiä öljyjä. Voisin hyvin kuvitella ostavani uuden tämän loputtua.

15ml (loistava) pipettipullo maksaa 22,20 euroa. Melko pienestä koosta ei kannata huolestua, tämä on riittoisaa.

Tuote on saatu blogin kautta testiin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Juille lauantai 1. kesäkuun 2013 at 18:38

  Kiva juttu, ihoöljystä olinkin jo odottanut juttua :) Inci näyttää loistavalta, ja pipettipullosta saa aina plussaa. Kuulostaa siis oikein lupaavalta ;)

  • Reply Myy lauantai 1. kesäkuun 2013 at 19:27

   Mä olen välillä vähän hidas näiden postaamisten kanssa, kun haluan aina kunnolla ajan kanssa kokeilla.. :D

   Mutta suosittelen kyllä testaamaan! Erittäin hyvä öljy.

 • Reply Mohn sunnuntai 2. kesäkuun 2013 at 02:56

  Minunkin silmääni tuo INCi miellyttää. Mulla vaan meni TBS:ään maku ihan totaalisesti sen siirryttyä L’Orealin omistukseen, joten mitä todennäköisimmin en tule tätä öljyä hankkimaan. Toisaalta, mulla on kotona runsaasti öljyjä muutenkin eli pärjään niilläkin varsin mainiosti. ;-)

  Kiitos muuten tosi paljon noista öljynlevitysvinkeistä! Pitääkin heti kokeilla miten mun arganöljy käyttäytyy mun aloe vera-geelin kanssa. :-)

  • Reply Myy sunnuntai 2. kesäkuun 2013 at 22:23

   Ymmärrän kyllä, että moni ei tykkää L’Oreal-kytköksestä, vaikka itseäni se ei haittaa yhtään.

   Toivottavasti vinkit toimii! :)

  • Reply Mohn lauantai 8. kesäkuun 2013 at 02:20

   Toimii erinomaisen hyvin! Olen nyt jokusen päivää sekoittanut muutaman tipan arganöljyä aloe vera-geelin kanssa ja ollut supertyytyväinen. :-)

  • Reply Myy lauantai 8. kesäkuun 2013 at 11:46

   Jee, mahtavaa! :)

  Leave a Reply