Body Shop, Duroy, Elizabeth Arden, Lancôme, NYX, Silmämeikit, Tigi

Silmämeikkiä

Jonkun joulukuisen päivän arkista silmämeikkiä. On taas niin hyvässä valossa kuvattu, että kelpaa ihailla kameran sössimiä värejä! :)

Käytetyt tuotteet:
– UDPP
– NYX Jumbo Eyeshadow Pencil, Pots & Pans
– NYX Eyeshadow, Golden Pink Pearl
– The Body Shop Eye Colour Matte, 04 (hurraa sävynimille ja tämä ei edes ole matta)
– Lancôme Blush Subtil Shimmer, Rose d’Antan
– Indelible Gel Eyeliner, Black Cherry
– Elizabeth Arden Lash Optimizer -primer ja Double Density
– Duroyn rajaussivellin ja Tigin siveltimet (vasemmalta) The Love Brush, V.I.P. ja Sexy.

Tein meikkipohjan Bare Mineralsilla ja väritin kulmia Body Shopin kulmavärillä. Pohjustin koko luomen UDPP:lla. Taputtelin (HUOM!) NYXin kynää liikkuvalle luomelle ja alaluomelle ripsirajaan. Ohut ja läpikuultava kerros riittää, koska jos kynää ”vetää” luomelle tuhdimmin, niin se ei välttämättä pysy. Sudin Love Brushilla NYXin luomiväriä liikkuvalle luomelle ja alaluomen ripsirajaan kynäpohjan päälle. Varjostin sexyllä (ai että kuulostaa fiksulta!) luomivaon, luomen ulkonurkan ja hitusen alaluomea Body Shopin luomiväriä käyttäen. Otin vippiin NYXiä ja häivytin rajat pois. Kulmaluulle ja sisänurkkaan korostukseksi Lancômen poskipunaa ja tähän käyttämäni sivellin näemmä puuttuu kuvasta. Rajasin vielä yläluomen ja sudin ripset primerilla sekä ripsivärillä. Tadaa!

Mä oon niin rakastunut näihin Tigin siveltimiin, että tilasin Feel Uniquesta tuplat juuri näistä kolmesta eniten käytettämästäni. Maksaa siellä normaalisti £3.5 kappale (toimitettuna!) eli ei yhtään paha hinta hyvästä sudista. :) Ottaen huomioon, että en vuosi sitten käyttänyt siveltimiä juuri ollenkaan, niin on hurjaa, että hankin samoja siveltimiä useita kappaleita. Vaikkakin sehän on järkevää, niin ei tarvitse ihan joka päivä olla pesemässä..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply