Kasvovedet, Paula's Choice, Seerumit, Vartalovoiteet

Paula’s Choice Redness Relief Treatment

Mun oli tarkoitus postata Bobbin seerumista, mutta en löytänyt kuvia, jotka ihan varmasti olen ottanut. Sen sijaan löysin kansiollisen ikivanhoja postaamattomia asioita.. Aloitetaan Paulasta ja taistelusta punaisuutta vastaan.

Redness Relief Treatment on nestemäistä hoitoainetta. Nimen perusteella ajattelin tuotteet tuovan helpotusta punoitukseen ja sopivan hyvin korvaamaan kasvoveden, mutta enemmänkin se tuo ärsytysapua. Tuote päätyi aivan muuhun käyttöön kuin ajattelin, mutta on ollut pelastava tekijä monena kertana viime talvena.

Ohjeen vastaisesti en ole tuhlannut nestettä vanulappujen hoitamiseen, vaan levittänyt sen käsin. Parhaimmillaan se on ollut kuivalla, kiukkuisella talvi-iholle sheivaamisen jälkeen. Ei mitään merkkejä ärtymisestä, kutinasta tai näpyistä. Päälle vielä vartalovoide ja avot. Jalkojen lisäksi loistavan avun on saanut herkemmät majavamestat.

Ei sisällä alkoholia, väriaineita tai hajusteita. Mistä päästään lemppari aiheeseeni! Eli siihen, että raaka-aineiden haju puskee selvästi esiin. Tämän takia en päätynyt käyttämään nestettä kasvoillani. Se haisee ihan vehkeelle. Tuoksahdus häviää kyllä aineen kuivuessa iholle. Voi olla, että se on ollut vain tämä erä ja myöhemmät satsit on paremman tuoksuisia..

Legendaarisen Paulan tuotteita voi tilata heidän omasta nettikaupasta. Puna-apu näyttäisi maksavan nyt 20 euroa. Pakkaus on uudistunut (ylläri), mutta.. fak sisältö myös. No, tuskin kauheasti. Note to self: postaa nopeammin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Päivi sunnuntai 24. elokuun 2014 at 10:53

  Majavamestat :D

  • Reply Myy sunnuntai 24. elokuun 2014 at 11:16

   Eipähän kukaan löydä tänne epäilyttävillä googlauksilla :D

 • Reply Juille sunnuntai 24. elokuun 2014 at 19:19

  Vehkeenhajuinen neste majavamestalle. Tätä on kyllä pakko hankkia! :’D

 • Reply Liisa maanantai 25. elokuun 2014 at 12:38

  Vehkeenhajuinen! Majavamesta! Hahahah:D

 • Leave a Reply