Apteekkikosmetiikka, Deodorantit, HG, Louis Widmer

HG: Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant

Kuten olen aikaisemmin todennut, ei minulla ole tapana päästää HG-listalle tuotteita, joita olen käyttänyt vain vajaan pakkauksen tai hyvin vähän aikaa. Silti minun on pakko tehdä (taas) poikkeus, koska..

..en ole käyttänyt Clarinsin dödöä yli kuukauteen. Siis minä, joka rakastan sitä! Päätin nimittäin kokeilla Louis Widmeria ja sillä tiellä olen vieläkin, puolitoista kuukautta myöhemmin. (Valitsin muuten tämän kakkosdeo-testiin ihan vaan sen takia, että pinkki pakkaus on aika söpö.)

LW ratkaisee Clarinsin ainoan ongelman eli hitaan kuivumisen. LW pitää erinomaisesti koko päivän, kuivuu nopeasti, ei ärsytä yhtään kainaloita, tuoksuu hyvälle, eikä sotke. Mitä muuta voi toivoa?

Pullo on hieman vanhanaikaisen mallinen, mutta sentään yksinkertaisen eleetön väritykseltään. Olisi se kyllä voinut mun puolesta olla vaaleanpunainen..

Kuula on iso ja rullaa hyvin. Tässäkin on korkki muotoiltu pyöreäksi, joten seisottaminen päällään on vaikeaa. Tämä on iholle rullatessa hieman maitomaisempaa verrattuna kirkkaaseen Clarinsiin. En silti ole onnistunut sotkemaan tällä vaatteita. Kun Clarins tuoksuu miedon raikkaalta ja sitruunaiselta, niin LW:n tuoksu on enemmän miedon naisellinen ja pehmeä. Pidän tämän tuoksusta enemmän, vaikkei Clarinsin tuoksussa mitään vikaa ole.

Inci näyttää tältä.

Yksinkertaisesti: suosittelen! 50ml roll-on maksaa noin 14 euroa eli on selvästi Clarinsin normaalihintaa halvempi, vaikkei tämäkään mikään edullinen deo ole. Apteekeista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Maiju S torstai 11. huhtikuun 2013 at 06:31

  Alumiinittomuutta voi toivoa ;) No joo :D Itse olen tässä viime aikoina testannut viisi luonnonkosmetiikan dödöä ja pakko on varmaan siirtyä takaisin alumiinilliseen versioon. Tehoja vaan ei ole riittävästi. Olen kokeillut myös kerran päivässä lisätä, mutta on sekin jotenkin hankalaa ja pitäisi osata ajoittaa se ennenkuin dödö on pettänyt ja mikään ei ole hirveämpää kun hienhaju, yäk. Ja loppujen lopuksi kun noita tutkimuksia kävin läpi alumiinin vaaroista niin ehkä nekin oli sitten kuitenkin vähän turhan tulkinnanvaraisia.

  Mutta on kyllä ihan äärettömän söpö pakkaus. Heti kiinnitti huomion lukulistalla. Saattaisi olla vaikka seuraavaksi testattavissa, kuitenkin tuo inci on melko kliini.

  • Reply Myy torstai 11. huhtikuun 2013 at 16:49

   Mäkin koitin jossain vaiheessa alumiinittomuutta, mutta ei se toiminut. Hien haju pysyi kyllä kurissa, mutta se jatkuva pieni nahkea kosteus kainaloissa ei ole kiva. :/

 • Reply MARI torstai 11. huhtikuun 2013 at 08:53

  Oho! Jos sä tota kerta suosittelet niin joutuu ehkä itsekin kokeilemaan! …siis sitten kun seuraavaksi dödöä kaipailen, on nimittäin pari Clarinsia jemmassa :D

  • Reply Myy torstai 11. huhtikuun 2013 at 16:50

   Joo mullakin on parit Clarinsit kaapissa jemmassa.. Pitikin mennä tässä välissä löytämään tämä ;)

 • Reply Kissis torstai 11. huhtikuun 2013 at 10:39

  Mulla taitaa olla tämä kans jemmassa, pitäis kokeilla…

  • Reply Myy torstai 11. huhtikuun 2013 at 16:50

   Jos kaapista jo valmiiksi löytyy niin eikun testiin :)

 • Reply Päivi torstai 11. huhtikuun 2013 at 21:44

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Täytyy ehkä tutustua.. :) Olen kyllä niin vannoutunut Clarinsin dödön käyttäjä, että saa olla tosi hyvä tuote, jos meinaa syrjäyttää sen!

  • Reply Myy perjantai 12. huhtikuun 2013 at 05:57

   Kuin myös! Nim. Kymmenisen purkkia Clarinsia käytetty :D

 • Reply Anonymous perjantai 12. huhtikuun 2013 at 11:39

  Oij! Vaaleanpunaista! Tämä menee kokeilulistalle heti, kun olen saanut käytettyä 2 purkkia Biothermin Deo Purea (mun ehdoton lemppari). Tosin kokeilulistalla on jo valmiiksi odottamassa Clarinsin paljon puhuttu deo ja Deo Puren ”näkymätön” versio. Eli todennäköisesti tämä päätyy käyttöön joskus alkuvuodesta 2015 :D

  Johanna

  • Reply Myy perjantai 12. huhtikuun 2013 at 17:09

   Kokeilulistoilla on tapana venyä kummallisen pitkiksi.. :D

 • Reply Anonymous perjantai 12. huhtikuun 2013 at 11:44

  Ai niin, tuli muuten mieleen, että hopeahan tappaa bakteereita. En tiedä tosin mihin tämä pohjautuu ja mistä olen koko jutun lukenut/kuullut. Siksi olettaisin, että deo pitää kainalot hajuttomina, kun ihon omat bakteerit eivät pääse rellestämään.

  Johanna

  • Reply Myy perjantai 12. huhtikuun 2013 at 17:10

   Totta! Mulla on tainnut joskus vuonna nakki olla laastareita, joissa oli hopeaa (?!).

  Leave a Reply