OPI, Orly

Ystävänpäivän kynnet

Näistä kynsistä oli tarkoitus tulla jotain ihan muuta, mutta suunnitelmat meni uusiksi. :) Alkuperäisenä ideana oli tehdä metallinen vaaleanpunainen pohja Orlyn Ragella ja glittertipit OPIn Teenage Dreamilla. Olisihan se pitänyt tajuta, että geelit on kasvaneet sen verran, että metallinen lakka saa rajan näyttämään todella tökeröltä. Lakkasin kynsiä normaaliin tapaani melko myöhään eilen illalla, enkä jaksanut aloittaa alusta ja tehdä uusia suunnitelmia, joten oksensin kynsille lisää glitteriä.

– Pohjalla OPIn Nail Envyn rippeet
– Yksi kerros Orlyn Ragea
– Kaksi kerrosta OPIn Teenage Dreamia (lähinnä tyvessä)
– Kärjissä yksi kerros OPIn Show It and Glow It!’a
– Tarrat eBaysta (unohtui tietysti kuvasta pois)
– Päällä kaksi kerrosta Seche Vitea

Melko glitteriset, mutta tykkään silti :) Keinovalo ei anna kimallukselle oikeutta. Kuvissa raja erottuu selvästi, mutta onneksi luonnossa kimallus häivyttää sen.

Peukuissa sydämiä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hannavee maanantai 14. helmikuun 2011 at 11:52

  Aika suloset :))

 • Reply Anonymous tiistai 15. helmikuun 2011 at 17:42

  Oikun kivat kynnet! Voi kumpa mäkin jaksaisin panostaa, yleensä lakkaan vain yhdellä värillä, mutta joskus jopa innostun ja teen ranskikset timanteilla,hilelakalla tai kukkatarroilla! :D

  Hei onko sulla käytössä vielä se BB Cream? :) Mietin vain, että voiko se ns. valua pois niinkuin normaali meikkivoide ja voiko se paakkuuntua? Todella jänniä nuo korealaiset (?) jutut. :)

 • Reply Myy tiistai 15. helmikuun 2011 at 21:42

  Yleensä minullakin on vain yhtä väriä :) Välillä tekee mieli näpertää.

  Käytän vieläkin BB Creamia. Itseasiassa edellinen juuri loppui ja otin uuden merkin käyttöön. Postausta siitä uudesta lähiaikoina :) Ei ole koskaan BB Cream lähtenyt mulla valumaan tai paakkuuntumaan, vaikka olen sen kanssa urheillut tai esim. viime kesänä lomaillut lähes 40 asteen lämmössä. Loistotavaraa!

 • Reply pupupupu keskiviikko 16. helmikuun 2011 at 19:44

  Oi, Orly Rage on niin upea, yksi lempparikynsilakoistani!

 • Leave a Reply