Kasvovoiteet, Lumene, Meikkipohjat, Seerumit, Silmänympärysvoiteet

Lumenepäivä

Useammasta Helsingin liikkeestä löytyi hyviä tarjouksia, jotka houkuttelivat palkkapäivänä ostoksille. Olen näitä halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa. :)

Stokkalla on tällä viikolla Lumenen Top 5 -tuotteita hyvään hintaan. Mukaan tarttui Time Freeze Kiinteyttävä Pikakaunistaja, hintaa 15 euroa. Näitä taikatippoja on kehuttu sen verran paljon, että pakkohan niitä on kokeilla. Toivottavasti nassusta tulee niin pikakaunis, että! Mattalasinen, sirolinjainen vaaleanpunainen (!!!) pullo on todella kaunis ja sen laittaa mielellään kylppärin kaappiin esille. :)

Anttilassa taas on (ilmeisesti 24.2. asti) Plussa-kortilla Vitamin C+ -sarjan kasvovoiteet 12,90/kpl. Mukaani tarttui Energisoiva Tehohoito ja Kaunistava Silmänympärysseerumi. Tehohoito joutuu jemmakaappiin odottamaan edellisen iltakäytössä olevan seerumin loppumista. Silmänympärysseerumi pääsee heti aamukäyttöön silmänympärysvoiteen alle. :) Kaksivärinen tehohoito on kivan mallisessa putelissaan todella namu, joten sen rinnalla pieni roll-on näyttää todella mitättömältä tylsän etikettinsä kanssa. Ihan kuin eri sarjasta. Sain kylkiäisenä myös kaksi kappaletta Sensitive Touch -sarjan Rauhoittavaa Päivävoidetta. Aika kiva, koska näissä on tavaraa 15ml per purkki! Pääsevät varmasti myöhemmin käyttöön.

Olisin halunnut ostaa vielä samaisen sarjan Virkistävää & Uudistavaa Seerumia (se ihana tuplapumppupullo, jossa on aamuseerumi ja iltaseerumi erikseen), mutta Mies oli ostosreissulla mukana ja kolme hankittua naamatuotetta samana päivänä oli jo aika monta. ;) Ehkä haen sen putelin salaa maanantaina.. Heleyttävät Kauneuspisarat olisivat myös ihana kokeilla, mutta ehkä ne saavat tällä kertaa jäädä hyllylle. Olen ihan seerumi-innostunut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply