Meikkipohjat, Nars

Minä sydän Nars

Olen kerran aikaisemmin tilannut Narsin omasta nettikaupasta. Se oli puolitoista vuotta sitten alkukesästä. Olimme juuri muuttaneet ja tiesin olevani viikon vapaalla järkkäämässä asioita. Nyt vasta uskalsin tilata uudestaan. Miksi näin? Koska UPS. On se hassua, että pakettien toimittaminen on niin hankalaa firmalle, jonka tehtävä on toimittaa paketteja. En vain jaksa sitä kamalaa säätämistä paketin saamisen kanssa, kun ei ole joka päivä virka-aikaan kotona.

Tällä kertaa olin fiksu ja tajusin tilata paketin Miehen työpaikalle. Siellä kun on joku aika paikalla ja nykyään kuulemma ovisummerikin toimii. ;) Noin muuten tein tilauksen sen ihmeemmin suunnittelematta, kun totesin etten jaksa odottaa tammikuulle ja silloin ei varmaan enää olisi mitään Guy Bourdin -tuotteita jäljellä. Kokoelmassa on kauniita huulipunia ja luomivärejä, mutta yritän vähän hillitä hommaa huulimeikkien kanssa, enkä halua ostaa yksittäisiä luomivärinappeja. Mutta poskipunat, ah! Valitsin kreisivärin, jollaista minulta ei tosiaan löydy entuudestaan. Coeur Battant (4.8g / 30€) on viileäsävyinen, todella voimakas fuksia. Tai se itse väittää olevansa magenta, mutta mikä erottaa magentan fuksiasta?

Coeur Battant (oikealla) on minun kolmas Narsin poskipuna. Aikaisemmat ostokset on Orgasm ja Amour. Kuvaa klikkaamalla poskipunien pinnoista huomaa hyvin, että orgasmissa (ehe hehe) olen pyörittänyt sivellintä kunnolla, kun taas pigmenttisempää amouria aina vain tökkäissyt Narsin poskipunakabukilla.

Orgasm on pigmentin suhteen helpoin käyttää, kun sitä voi huitoa poskille melko huoletta. Se on myös shimmerinen. Amour on mattainen (tai satiininen) todella varman sävyinen arkipuna. Pigmenttinen, mutta silti suhteellisen helppo käyttää. Coeur Battantissa on hullusti pigmenttiä! Varovaisuutta levitykseen.. Sävy on mielestäni täysin matta.

Tilasin myös meikkipohjan, josta olen haaveillut sen julkistamisesta asti. Saman sarjan Pure Radiant Tinted Moisturizer on ihana, mutta omistan siitä vain kesäsävyn (Alaska). Olin ajatellut ostaa tämän vasta tammikuussa, kun pääsen hiplaamaan sävyjä livenä, mutta kärsimättömyys voitti. Radiant Cream Compact Foundation (12g / 38€) lupaa tehdä kevyen, hohtavan pinnan. Se lupaa sulautua ihoon saumattomasti, kosteuttaa ja antaa keskitason peittävyyden.

Rasia (8€) ostetaan erikseen ja siihen voi sitten tuotteen loputtua ostaa uutta sisältöä. Sieni saapuu meikkivoidenapin mukana, mikä on hyvä asia.

Kokoamisohje! :D

Ja valmis! Pähkäilyn jälkeen valitsin vaaleimman neutraalin sävyn, Siberian. Minulta puuttui kunnollisesta meikkipohjasta se talvisävy, joka kävisi ihon ollessa kalpeimmillaan. Olen syksyn mittaan kalvennut nopeammin kuin kuvittelin. Guerlainin meikkivoide (02) on liian tumma sellaisenaan. Lumenen CC (light) sulautuu vielä ihoon, mutta on oikeasti aavistuksen tumma. YSL:n BB (clear) on sävynä hyvä, mutta ei mielestäni toimi yksinään. MSCHIC:n meikkipuuterit (1N ja 1C) on molemmat kesäsävyjä. Skinfoodin BB on toiminut ympäri vuoden, mutta haluaisin sille vaihtoehtoja.

Pelästyin ensin meikkivoidenapin tummahkolta näyttänyttä pintaa, mutta hipaisu paljasti totuuden. Sävy osui hyvin kohdilleen kalpean ihoni kanssa.

Voide tuntuu todella ohuelta ja liukkaalta. Hyvin miellyttävä! Katsellaan myöhemmin käytössä miltä tämä meikkipohja tuntuu kasvoilla. :) Käsivarrella näkyvä pinkki läntti jäi jäljelle Coeur Battantista, kun Garnierin kurapyyhe ei kyennyt sitä poistamaan..

Miinuksena se, että rasia on melko massiivisen kokoinen. Ei ihan käsilaukkukamaa. Onko joku teistä jo kokeillut tätä? Tai mikä on suosikkisävynne Narsin poskipunista?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Juille maanantai 25. marraskuun 2013 at 07:12

  Voi vitsi, olen tosi ihastunut Narsiin, mutta en viitsi tilata juuri UPS:n takia.. Auttaisikohan yhtään, jos riittävän moni suomalainen laittaisi Narsin asiakaspalveluun viestiä, jossa pyytäisi harkitsemaan vaihtoa Postille? Tarvitsisin (tai no, tarvitsisin ja tarvitsisin) Narsilta parikin juttua, mutta ei kyllä riitö hermot UPS:n kanssa leikkimiseen. :D

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:12

   Narsiahan saa myös HQHairista.. :)

 • Reply Hanna Voutilainen maanantai 25. marraskuun 2013 at 08:01

  AI. NAM. Tuo Coeur Battant on todella herkullinen väri! Voisitko tehdä jonkin perinteisen simppelin pikkujoulumeikin ja käyttäisit tuota sinä wau-efektinä? :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:12

   Kiitos ideasta, mä voisin ainakin yrittää! :)

 • Reply MaaLilla/Jenni maanantai 25. marraskuun 2013 at 08:45

  Uuh! Upea poskipuna! Nyt äkkiä äksönkuvia sen kanssa. :) Ostin jokin aika sitten Pierre Hardy -kokoelman Boys Don’t Cry -punan ja se on isompi kuin NARSin normipunat, mutta tuo sun näyttää olevan samaa kokoa pysyvän valikoiman kanssa. Luulin että kokoelmapunat ovat aina isompia. No sama se, ihana on hän! :)

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:13

   Onneksi on samaa kokoa, en ehkä selviäisi jos mun (kasvavassa) kokoelmassa olisi poikkeamia.. :D

 • Reply Eiko maanantai 25. marraskuun 2013 at 08:55

  Olen tykännyt tosi paljon Narsin Ginasta, se on sellainen nopea ja helppo arkisävy, mattainen. Orgasmia (heh) en ole käyttänyt pitkään aikaan, vaikka sekin löytyy :).

  Luomivärien suhteen olen todella ihastunut ja esim. testikäyttöön saatu Cheyenne samoin kuin Persepolis (mistä näitä härskejä nimiä oikein tuleekaan ;D) ovat molemmat <3 <3 <3 niin laadultaan kuin väreiltäänkin.

  Ja Narsin oman nettikaupan tilaukset on pakkausteknisesti vain niin omaa luokkaansa, vaikka sen toimituksen kanssa onkin säätämistä.

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:15

   Luomiväreihin täytyy kyllä tutustua, kun pääsen tammikuussa hiplaamaan Narsia livenä. Sinkkunappeja en viitsi ostella, kun niiden käyttöön kaivaminen tuntuu kovin vaivalloiselta, mutta paletit tai kaksikot kiinnostaa. :)

   Mun paketti tuli muuten ihan pahvilaatikossa! Buhuu mihin oli kadonnut ihana pehmustettu kuori..

 • Reply Mohn maanantai 25. marraskuun 2013 at 10:13

  Coeur Battant on aika hurjan näköinen puna, mutta kiehtova! Minulla ei ole lainkaan kokemusta Nars’ista. Vielä. ;-)

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:16

   Nars vie mennessään!

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 25. marraskuun 2013 at 11:32

  Mä Sephorassa käänsin pikaisesti ympäri Narsin hyllyn, mutta en kertakaikkiaan keksinyt mitään ostettavaa. Kotiuduttuani keksin, että ainakin sitä silmämeikinpohjustajaa olisi voinut kokeilla, mutta se juna sitten meni jo. Propsit Narsille huikeista kausisävyistä – harvalla brändillä on yhtä villejä. :)

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:16

   Hämmentävää! :)

 • Reply Liisa maanantai 25. marraskuun 2013 at 11:42

  Coeur Battant on IHANA. Waaauu! <3

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:16

   Niin on! Vaikka sen käyttö vähän jännittää.

 • Reply Salla maanantai 25. marraskuun 2013 at 11:48

  Äääh, mun kommentti katosi! Mutta siis odotan innolla, miltä meikkipuuteri näyttää kasvoilla. Mulla on joku kummallinen meikkipuuteri/kiinteä meikkivoidekausi, tekisi mieli vaan haalia niitä :D

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:17

   Mulla on meikkipohjakausi! Haalin pohjia :D

 • Reply Jonna H. maanantai 25. marraskuun 2013 at 12:13

  Vaikuttaa jännältä, en ole kokeillut. Narsin Orgasmia ei voita mikään, mutta hankintalistalla on myös Desiree. :)

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:18

   Oi mikä ihana pinkki Desire on!

 • Reply Elisa maanantai 25. marraskuun 2013 at 18:50

  Arvaa vaan, lähteekö mulla lapasesta Lontoossa ihan täysin kun sieltä saa Narsia… Taitaa kyllä lähteä vähän muidenkin merkkien suhteen. Voi hitsin pimpulat :(

  • Reply Myy maanantai 25. marraskuun 2013 at 20:18

   Lähtee! :D Tosin jos tiskille osuu tympeä myyjä, vähenee ostohalutkin kummasti.

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick maanantai 25. marraskuun 2013 at 21:29

  Olen ehkä ainoa joka ei tykännyt Orgasmista, myin sen pois liian hohtavana. Meikkipohjakokemukset kiinnostaa kovasti!

 • Leave a Reply