Haaste, Minä

Mitä laukusta löytyy?

Muiden laukkuihin on yhtälailla hauska kurkkia kuin peilikaappeihin. Myönnän, olen utelias. Kävin laukun sisältöä läpi (alkukuusta) reissua varten ja samalla oli helppo napsia kuvat. Tämä ei sitten ole mikään kaunisteltu ja siivottu versio, mutta keskitytään pikasen yleiskatsauksen jälkeen meikkipussin sisältöön..

Laukkuna toimii Lumin Eco Supermarket Bag, S-kokoisena ja konjakin värisenä. Täydellisen kokoinen ja mallinen, joten tämä nielee paljon tavaraa, vaikka ei ole mikään iso laukku. Voi olla hyvä asia tai sitten ei.

Joo.. Mahtuu tavaraa!

Yleensä laukusta löytyy aina meikkipussi, sateenvarjo, lompakko, bussilippu, passi (ei mulla ole muita henkkareita), avaimet ja puhelinkotelo (jossa ei nyt ole puhelinta). Sekä vesipullo, joka oli kuvaushetkellä hukkateillä. Onneksi hankin passiini kuoret, kun niistä huomaa kuinka paljon se saa laukussa osumaa. :) Lumin laukun mukana tullut avainnauha on tosi kätevä, kun avaimet saa kaivettua laukunsuusta tarvittaessa yhdellä kädellä.

Olen pastillihamsteri. Laukusta pitää aina löytyä jotain imeskeltävää. SB12 Dropsit on joku kadulla jaettu näytepaketti. En yleensä osta Robert’sista cappuccinoa, koska sen mukana tulee suklaapala ja niillä on paha tapa hävitä laukkuun. Niin kuin tämäkin.

Nenäliinat, kynä ja peili on vakiokamaa. Sukkadonitsi ja hiuspompula jäivät laukun pohjalle edellispäivän kampaajakäynniltä. Laukun pohjalle päätyy usein myös kuitteja ja roskia, nyt siellä oli vain leffaliput, kampaajan ajanvarauslappu ja Nissenin kuitti (loput on varmaan survottuna pohjattomaan lompakkoon). Ja minähän en tupakoi, ainakaan oikeasti. Vahingossa joskus, kuten edellisenä viikonloppuna.

Olin myös juuri käynyt vaihtamassa rahaa reissua varten ja ostanut Hennesiltä aurinkolasit, joiden häviämistä tai hajoamista ei tarvitse pelätä.

Sitten tärkeimpään eli meikkipussiin! Tykkään klipsimalleista, tämä on tullut jonkun lehtitilauksen kylkiäisenä ja saanut sisäpuolelta kivasti osumaa Narsin huulipunakynästä, josta irtosi korkki. Pussi on todella täysi, koska minulla on paha tapa heitellä sinne huulimeikkejä ottamatta edellisiä pois.

Olen kävelevä apteekki. Käsidesiä, savetteja (miten kaikessa on sitä huulipunaa!), matka-apteekki, pahoinvointilääke, hammastikkuja, laastareita ja astmalääke.

Vakitäytettä: suihkutettava hoitoaine (ihan ehdoton talvisin tähän sähkötukkaan), kirkas kynsilakka korjaamaan sukkahousuja tai kynsiä, pinni, kynsiviila ja huulirasva.

Valinnanvaikeus? Kolme huulikiiltoa, kolme sävyttävää huulivoidetta, yksi huulipunasivellin, neljä huulipunaa ja yksi huulitussi.

Ylärivissä vasemmalta: L’Oreal, L’Oreal, L’Oreal, YSL, Dior ja Revlon. Alarivissä vasemmalta: huulipunasivellin (LilyLolo), Elizabeth Arden, L’Oreal, Lancôme, Inglot ja Lumene.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Annie torstai 9. elokuun 2012 at 08:41

  Aivan järjetön määrä tavaraa :D Eikö tule käsi/olkapää kipeäksi?

  Itselläni on aina mukana tietenkin rahapussi, puhelin, kalenteri, mini-marikukkaro, jossa muutama lääke ja laktaasit, pieni nenäliinapaketti, kynä, pastilliaski… Ja meikkipussi, jossa puuteri, kynsinauhavoide, hammaslanka, vanupuikkoja, valokynä ja pari huultenrajauskynää ja muutama kiilto/puna. Joskus isommassa laukussa on vielä mukana käsivoide ja pieni hiuslakka.

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 14:58

   Tämä oli vielä melko vähän tavaraa :D olen tottunut kantamaan puoli elämää mukana, ihan vaan varmuuden vuoksi..

 • Reply Kiki torstai 9. elokuun 2012 at 17:59

  Hei, mulla on kans tollanen samanlainen klipsipussi ja kuljetan sitä myöskin laukussani! :D Tosin se sisältää avaimet, puhelimen laturin ja kuulokkeet, sytkärin jne muuta pikkusälää, jonka täytyy pysyä tallessa, sillä mun laukussa ei ole vetoketjua vaan magneettinappi, joten pelkään sieltä pienten esineiden tippuvan.

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:00

   Tommoset pikkupussit on aika käteviä sälän kuljetukseen, niin löytyy laukusta nopeammin :)

 • Reply Anonymous lauantai 11. elokuun 2012 at 10:49

  hetkinen… miten sä korjaat läpinäkyvällä kynsilakalla sukkahousuja?:D

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 14:57

   Silmukkapaon saa pysäytettyä laittamalla siihen tipan kynsilakkaa :) pelastaa kesken päivän, ettei tarvitse juosta ostamaan uusia!

 • Reply hellin lauantai 11. elokuun 2012 at 13:44

  Minustakin nämä ovat hauskoja postauksia. Ajattelin sinun inspiroimana tehdä itsekin tällaisen :).

  Pitäisi ostaa tuollainen pieneksi taittuva sateenvarjoa, mulla ei ole koskaan sattaria mukana.. Kirkas kynsilakka oli hyvä vinkki myös!

  • Reply Myy lauantai 11. elokuun 2012 at 15:01

   Tee ihmeessä! :) tykkään enemmän käyttää isoa sateenvarjoa, kun nuo taittuvat kääntyy niin helposti tuulessa, mutta helpompi tollasta on mukana kantaa.

  • Reply Anonymous perjantai 19. heinäkuun 2013 at 08:31

   Kommentoinpa tähän, vaikka aikaa onkin vierähtänyt. Usein nuo kokoontaitettavat(kin) sateenvarjot painavat kassissa tylsästi. Mies osti ensin itselleen lentokentän taxfreestä Samsoniten povitaskuun menevän sateenvarjon. Heti sen nähtyäni ”tilasin” samanlaisen itsellenikin. Se menee littanaan pieneen tilaan ja on uskomattoman kevyt. Ei haittaa kassin pohjalla lainkaan. Pieni varjohan se on, mutta välttää kyllä, kunhan ei kovin tuulinen sää ole. Silmälasit pysyvät kuivina, ja se on tärkeintä… :) t. Sari

 • Reply Risseee maanantai 13. elokuun 2012 at 20:40

  Ihanaa en oo ainoo jolla on laukku nui täynnä tavaraa! :D

 • Leave a Reply