Body Shop, Bulldog, Chanel, Guerlain, LivBox, Loppuneet, Redken

Tammikuu 2013

Tammikuun yhteenveto ehti julkaisuun ennen viime vuoden kokonaispakettia, koska se on vieläkin aika kesken. :)

Kävelin taas kerran Stokkan päivittäiskosmen ohi ja huomasin siellä Body Shopin Nutriganics-sarjan tuotteita alennettuina. Olin kasvoveden tarpeessa ja pullosta kurkattu inci näytti todella hyvältä, joten Nutriganics Refreshing Toner (200ml / 11,90€) mukaan. Pidän kovasti vaahtoputsareista, mutta ne on yleensä liian peseviä. Skeptisenä kurkkasin Nutriganics Foaming Facial Wash’n (150ml / 11,90€) sisältöä, joka olikin varsin mainio. Mukaan tarttui vielä Nutriganics Smoothing Mask (100ml / 17,50€), koska en voinut vastustaa naamiota. Niistä alkaa tulla seerumien ohella shoppailuni heikkous.. Meinasin vielä ostaa pullon samaisen sarjan seerumia, koska se oli kuitenkin varsin mukava, mutta sain itseni hillittyä. Olen tässä vaiheessa korkannut vasta puhdistusvaahdon, mutta voin kertoa sen olevan IHANAA!

Minun tammikuun LivBoxista (13,90€) löytyi tosiaan Moroccanoil Treatment (10ml), Dermalogican Overnight Repair Serum (5ml), IsaDoran Wonder Nail (6ml) sävyssä 744 Ancient Ruby, Rimmelin Lasting Finish by Kate Lipstick (4g) sävyssä 13 sekä Louis Widmerin Eye Countour Cream (7.5ml).

Kuun puolivälissä kävin kampaajalla. Ostin varastoon toisen pullon Redkenin Texture Wax Blast 10 -suihkevahaa (150ml / 29,75€), joka on osoittautunut erittäin hyväksi avuksi polkkatukan laittamisessa. Kaipasin myös jotain voidemaisempaa, jolla saisi sähköisyyden kuriin etenkin kasvojen ympärillä leijuvista hiuksista. Siispä Redkenin Texture Tousle Whip 04 (100ml / 29,75€) testiin!

Loppukuusta kävin vielä ostamassa ripsivärin, koska kaikki tällä hetkellä käytössä olevat on avattu yli puoli vuotta sitten, eikä niistä mikään oikeen miellytä ja alkaisi olla aika uudelle. Ihana Stokkan kosmetiikkaneuvoja oli taas suureksi avuksi ja olin hyvin nopeasti myyty uudelle Guerlainin Maxi Lash Mascaralle (8,5ml / 37,50€). Ripsiväri lupaa niin tuuheutta, pituutta kuin taipuisuutta. Perinteisempi kuituharja näytti todella hyvältä, eikä kauniissa (mutta silti käytössä järkevässä) hylsyssäkään ole mitään moitittavaa. Itse valitsin mustan, mutta tätä saisi myös violettina! Meikkivoidekiinnostukseni on vuosien tauon jälkeen herännyt ja sain mukaan näytteen Chanelin Vitalumiere Aquasta. Olen vuosia mennyt BB-voiteilla ja meikkipuutereilla, mutta välillä sitä kaipaisi jotain erilaista. Jotain enemmän, jotain hienompaa.

Muutamaa päivää myöhemmin meinasin hiippailla takaisin ostamaan sen, mutta jäin vielä epäröimään ja harkitsemaan. Chanel tuntui hyvältä ja iho näytti hyvältä, mutta oliko se kuitenkaan täydellinen? Ehkä odotin jotain selkeämpää eroa BB-voiteella meikattuun ihoon. En tiedä.

Beautifyn aina niin mukavat tytöt lähetti ihanasti kookokselta tuoksuvan Bumble&Bumblen matkasetin hiustuotteita. :) Olen lukenut merkistä hyvää, joten kiva päästä kokeilemaan. Paketissa on Creme de Coco -sarjan shampoo (50ml) ja hoitoaine (50ml) sekä Styling Lotion (50ml) ja Styling Creme (50ml).

Tammikuun loppuneita oli huima määrä. Kaksi hiustuotetta, neljä vartalotuotetta, yhdeksän (!) kasvotuotetta ja yksi meikkituote.

Tigi Catwalk Curlesque Defining Shampoo 750ml / Tigin kiharien hiusten shampoo oli ihan perushyvä tuote. Mutta kesti pienen ikuisuuden. Vaikka pumppupullot onkin niin käteviä, niin ei enää näin isoja pulloja.
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist 250ml / Tästä kosteussuihkeesta voikin lukea mielipiteeni omasta postauksesta. :)

No7 Protect & Perfect Intensively Moisturising Body Serum 200ml / Varsin hyvä vartaloseerumi on saanut jo oman postauksen!
Body Shop Papaya Body Butter 200ml / Papaijavartalovoi tuoksui ihanalta ja rasvoitti tehokkaasti, niin kuin suurin osa TBS:n voista. Melkeen yhtä hyvää kuin granaattiomena.

Dermosil Foot Therapy Foot Cream Shea 100ml / Dermosilin jalkavoide oli hyvä, mutta kevyehkö kosteuttaja. En leikannut auki, koska en ikinä levitä jalkavoidetta käsin. Saanee oman postauksen.. (Tämä oli näemmä korkattu marraskuussa 2010, hupsanheissan!)
Dermosil Aloe Gel 100ml / Taas yksi suosikki hupeni tyhjäksi.

JuJu Cosmetics Aquamoist Moisture Milk 150ml / Tämä oli jotain hyvin paksun kasvoveden ja hyvin ohuen emulsion väliltä. Aasialaiset osaa, mainio lisäkosteuttaja iholle. Toimi hyvin myös vartalolla imeytymisapuna, kun laittoi paksun vartalovoin alle.
No7 Soft & Soothed Gentle Toner 200ml / En ole paljoa käyttänyt No7:n tuotteita, mutta tämä kasvovesi ajoi asiansa. Ei ihmeellinen, mutta ei huono. Jättiplussa pumppupullosta!

Burt’s Bees Citrus Facial Scrub 60ml / Burtin ikuisuuden käytössä ollut kaksikko loppui. Olen arvostellut nämä blogin alkuaikoina, marraskuussa 2009. Joo hetken kesti käytössä! Tämä käytä-aukinaiset-purkit-pois-projekti on tullut ihan tarpeeseen..
Burt’s Bees Pore-Refining Mask 30ml / Perus savinaamio, joka sekoitetaan itse jauheesta ja (kasvo)vedestä. Ihoni on niin kuiva, etten oikeasti tarvitse tälläisiä.

Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase 30ml / Itkuhan siinä tulee, kun näin hyvä tuote loppuu.
Skinfood Algae Smooth Ampoule 100 Serum 50ml / Ei ihan niin paljoa itkettänyt seerumi.

Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream Dry skin 50ml / Tästä kaksikosta molemmat tyhjeni.
Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream Normal to combination skin 50ml / Normi-ihon voiteesta Mies käytti noin puolet.

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil 150ml / Ja vielä yksi lemppari!
MSCHIC 3D Mascara Black 8ml / Sekä ihan tarpeeksi kauan auki ollut ripsiväri. Ihan jees, mutta alkoi ajan myötä varisemaan.

Miespuolen tammikuun kolmikko. Uudeksi kosteusvoiteeksi Bulldog Natural Skincare Anti-Ageing Moisturiser (100ml / 20,00€). Kesäksi tarkoitettu (jep) Dermosilin kevyempi kosteusvoide loppui, kuin myös Armani Coden deodorantti. Fresh Balance Gel Cream ajoi hyvin asiansa mattapinnan antavana kevyenä kosteuttajana. Kaapissa odottaa uusi ensi kesää. Armani Code muuten ihan törkeän hyvä tuoksu, joka toimii loistavasti myös deona. Minä ole sporttiselta tuoksuvien miesten perään, vaan mies saa tuoksua syntiseltä ja hävyttömältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Pumpulipupu lauantai 16. helmikuun 2013 at 09:21

    Oi kuinka paljon tykkäänkään näistä sun ostetut ja loppuneet -postauksista, tosi informatiivisia ja hyviä! :)

    • Reply Myy lauantai 16. helmikuun 2013 at 12:10

      Kiitos, kiva kuulla! :)

  • Reply Anonymous lauantai 16. helmikuun 2013 at 13:58

    Kävin suosituksestasi ostamassa juuri tuon Body Shopin Nutriganics- puhdistusvaahdon. (Harmi, kun en ollut huomannut, että se on ollut stokkalla tarjouksessa..). Vaikuttaa parin käyttökerran jälkeen hyvältä tuotteelta! Myyjä neuvoi puhdistamaan kasvot kaksi kertaa, jos meikki on vahvempi. Pitäisi raaskia käydä ostamassa vielä se Sensain öljyputsari kaksoispuhdistusta varten. Muistatko paljon se maksaa esim. Stokkalla?

    -Päikkis-

    • Reply Myy lauantai 16. helmikuun 2013 at 17:15

      Se oli joskus tammikuun alkupuolella tarjouksessa.. :/ Toivottavasti tykkäät siitä! Meikkiä en ole sillä koskaan kokeillut poistaa, mutta ihon puhdistuksessa toimii mukavan hellävaraisesti.

      Sensain öljy maksaa 50 euroa (ja jotain senttejä). Ainakin nyt helmikuussa Stokkan ja Sokoksen kanta-asiakkaat sai niitä etuseteleitä, joilla saa esim. just 50€ ostoksesta 10€ alennusta. Olen kyllä aika varma, että joltain edullisemmiltakin merkeiltä löytyy puhdistusöljyjä, mutta Lumenen lopetettua sen öljyn valmistamisen en saa mitään muuta merkkiä päähäni. Toisaalta ainakin omassa käytössä tuo Sensain öljy kestää puoli vuotta, mikä on ihan hyvä kesto.

  • Reply Juille tiistai 19. helmikuun 2013 at 16:55

    Täytyykin käydä tuoksuttelemassa Armani Code. Mies on käyttänyt pienen ikuisuuden Hugo Bossin Bossia, ja ajattelin synttärilahjaksi ostaa jotain uutta. Alkaa jo kyllästyttää se ainainen sama tuoksu! :)

    • Reply Myy tiistai 19. helmikuun 2013 at 23:50

      Kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa! Vielä parempi olisi päästä testaamaan se ihon lämmössä, mutta lahjaa ostaessa vaikeampi homma :)

    Leave a Reply