Aasialainen kosmetiikka, Armani, Clarins, EOTD, Lumene, Meikkipohjat, Missha, Silmämeikit

EOTD: Kynämeikki

Tein päivänä eräänä silmämeikin (lähes) pelkillä kynillä. Yleensä olen taputellut kynän päälle jotain luomiväriä. Yläluomella violettia kynää, alaluomella vihreää.

Tästä meikistä on muistiinpanoja tasan tämän kaoottisen kuvan verran. Kynät on Clarinsin 04 Plum (hopeinen korkki) ja 05 Khaki (kultainen korkki). Häivyttelin jälkeä hieman kynän toisessa päässä olevalla.. smudgerilla? Häivyttimellä? Tuhrimella?

Luomivaossa vähän ruskeaa puuteriväriä (varmaan UD Buck). Kulmissa Lumenen kynää. Ripsissä Armania, josta olen vieläkin innoissani. Meikkipohjana todennäköisesti Misshan BB (on muutenkin kivasti tuossa juonteessa vasemman silmän alla). Poskilla kuka tietää mitä.

Meikkailetteko te kynillä? :) Se on yllättävän nopeaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa lauantai 5. huhtikuun 2014 at 21:22

  Hyvä väriyhdistelmä! Mä olen viime aikoina mennyt meikkaamisessa toistuvasti kiireessä juosten riman ali ja nää kynämeikit on kyllä siihen tarkoitukseen ihan mahtavia. Kokonainen look kahdella tuotteella, mä tykkään. :)

  • Reply Myy lauantai 5. huhtikuun 2014 at 22:13

   Mä en jotenkin ole tajunnut, että eihän siihen päälle ole pakko taputella puuteriväriä.. Uusi pikameikkien maailma aukesi, eikun kynäostoksille :D

 • Reply Ilona lauantai 5. huhtikuun 2014 at 22:09

  Onpas ihana yhdistelmä! Viime aikoina olen yrittänyt petrata kynien käytössä- niitä kun on jonkun verran ihan käyttämättömänä. :B

  • Reply Myy lauantai 5. huhtikuun 2014 at 22:14

   Kiitti! Mulle jää monesti kynät sellaiseen odottelee terotusta -vaiheeseen, kun käytän kärjen loppuun, enkä jaksamuista terottaa.

 • Reply Mohn sunnuntai 6. huhtikuun 2014 at 21:49

  Kaunis meikki! Sopii sun silmiin tosi hyvin!

  Käytän kyniä lähinnä yläripsirajan sisärajaukseen mutta viime aikoina olen ollut innostunut kokeilemaan niitä myös ihan liikkuvalle luomelle ja vähän niin kuin luomiväriä pohjustamaan.

  Kausittain tulee välillä käytettyä oikeastaan kaikkea, innostun helposti milloin mistäkin ja sitten sitä yhtä ja samaa tulee tehokäytettyä jonkin aikaa. ;-) Hassua siinä on se, että hyvät ja toimivatkin jutut jäävät joskus unholaan joidenkin innostuspuuskien takia, kun joku (ei ehkä edes erityisen toimiva) uusi ihastus polkee ne hetkellisesti jalkoihinsa.

  • Reply Myy maanantai 7. huhtikuun 2014 at 21:06

   Kiitos! :)

   Mä olen sisärajauksessa siirtynyt lähes pelkästään geeliin. Siveltimellä on kivemman tuntuista käydä luomi läpi kuin mitä kynällä.

  Leave a Reply