Hoitoaineet, Paul Mitchell

Paul Mitchell Super-Charged Moisturizer

Paul Mitchellin puolilitrainen pönikkä seisoi kylppärin hyllyllä melko pitkään. Tämä ei ollut ihan sitä mitä tukkani tarvitsi, joten käyttö oli alun kokeilujakson jälkeen enemmän satunnaista kuin säännöllistä.

Super-Charged Moisturizer on nimensä mukaisesti erittäin kosteuttava. Hiukseni olisi kaivanneet tähän lisäksi kunnolla silotusta. Hoitoaine on melko paksua, mutta tulee pumpusta nätisti ulos. Koostumus on miellyttävän liukas ja levittyy hiuksiin helposti. Huuhtoessa hiukset tuntuu selvästi hoidetuilta. Sain pitkän takkutukkani selvitettyä ihan hyvin, kunhan tein sen jo suihkussa. Tuoksusta en niin välittänyt. Se oli pistävän parfyyminen, enkä pystynyt erottamaan siitä mitään selkeetä, kun taas sarjan suihke tuoksui kesältä etelässä.

Haha, näin olen kuvannut tuoksua ostaessani tämän kaksikon: ”Hoitoaine tuoksuu ihan koiranäyttelylle (terveisiä viikottain kylpevien turkkirotujen seasta, en minä muiden koirien tuoksuista mitään tiedä). Joku kampausneste, jota suihkittiin aikana ennen turkkidopingkieltoja.. Awapuhi Moisture Mist tuoksuu taas aivan Bonbonin Kaatissäkissä oleville keltaisille apinakarkeille. :D Mikä niiden nimi olikaan?”

Hiustuotteiden incit on minulle vieras alue, mutta sen verran mitä ymmärrän niin tämä näyttää aika hyvältä?

Hinnasta ei muistikuvaa, koska olen ostanut tämän joskus Hullareilta tarjouksesta. Eikun tilannut Look Fantasticista syksyllä 2010 (?!). Paul Mitchell ei tosin ole mikään kallis hiussarja.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lotta sunnuntai 14. huhtikuun 2013 at 15:12

  Näitä tuotejuttuja on ihana lukea :) Saa hyviä ideoita itselleenkin!

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  • Reply Myy sunnuntai 14. huhtikuun 2013 at 20:15

   Kiitos, kiva kuulla! :)

  Leave a Reply