Essence, Huulikiillot, Huulimeikit, Huulipunat, Meikit, Meikkipohjat, Meikkivoiteet, Poskipunat

Essencen helmet

Sain viime syksynä testailtavaksi kasan Essencen tuotteita. Jos merkki on joillekin täysin tuntematon, niin kyseessä on saksalainen, hyvin edullinen meikkimerkki. Essence on niitä harvoja, jotka on onnistuneet yhdistämään halvat hinnat ja varsin hyvän laadun. Keräsin tähän postaukseen ne lempparit, jotka nousi tästä testisatsista esiin ja joita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Aikaisempia mietteitä merkistä löytyy täältä ja Essencen luomiväri löytyi viime vuonna kesäkuun suosikeista.

Poskipunat – Poskipunia on paljon erilaisia! Löytyy satiinista, mattaista, hohtavaa, kuvioitua.. Punat on pehmoisia ja sopivan pigmenttisiä arkikäyttöön, eivätkä tosiaan maksa kuin muutaman euron. Näitä pyöreissä rasioissa olevia oli ainakin vielä syksyllä myynnissä, mutta neliskanttisessa rasiassa oleva liukuvärjätty poskari on sen verran vanha, ettei sitä taida enää olla myynnissä. Swatchit vasemmalta: Satin Touch Blush (10 satin coral), Mosaic Blush (40 the berry connection), Matt Touch Blush (20 berry me up!) ja Blush Up! (10 heat wave). Katsotaan muuten mitä mun swatchailulle tapahtuu, kun vasemman käden hiha etenee.. :D

Camouflage Make-Up & Concealer – Tässä on todella peittävä pohja, joka jättää kuivallekin iholle kauniin pinnan. Sävy 10 ivory beige on tarpeeksi vaalea tälläiselle peruskalmolle ja enemmän kellertävään kuin punaiseen taittava pohjaväriltään. Suosittelen kuivaihoisena levittämään tämän beautyblenderillä (tai muulla kostealla sienellä) ja unohtamaan puuterin kokonaan – sitä ei tarvitse, kun pohja hetken asettuu iholle. Olen käyttänyt tätä välillä ihan peitevoiteena ja samalla muualla naamassa jotain ohutta meikkivoidetta. Hintaa on alle viisi euroa.

Matt Matt Matt -huulimeikit – En ole kuivahuulisena yleensä mikään mattapunien paras ystävä (varsinkin nestemäiset punat on ihan horroria mun huulille). Essencen matat on sen verran kesyjä, että ne sopii hyvin myös korppuhuulille. Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss jää huulille rasvamaisena ja hieman liukkaana, mutta pysyy kuitenkin peruskiiltoa paremmin, eikä karkaile juonteisiin. Sokerinen tuoksu ja maku. Ihanan helppo tuote! Matt Matt Matt Lipstick levittyy ohuen kevyesti, eikä huulien punausta juuri huomaa. Kestää huulillani nättinä muutaman tunnin ja tarvitsee korjailua syömisen jälkeen (toisaalta minulla aivan kaikki punat tarvitsee, koska kaikki murenee huulten mukana irti). Näissä on marjaisa tuoksu, joka ei tunnu halvalta. Punista olen tykästynyt erityisesti sävyyn purple power, koska se on tumma, mutta sellainen arkipäiväisen tumma, eikä liian statement. Rajauskynät on toimivia perinteisiä puukyniä. Peukku!

Swatcheissa vasemmalta Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss – sävyt 01 la vie est belle ja 03 girl of today, Matt Matt Matt Lipstick – sävyt 02 perfect match ja 07 purple power sekä Lipliner – sävyt 06 satin mauve ja 15 honey berry.

Essenceä myy ainakin Pretty.fi, Tokmannit, jotkut Citymarketit, Minimanit ja Halpahallit.

Postauksen tuotteet yhtä lukuunottamatta saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Eve/Pinkkiä Piiperrystä sunnuntai 5. helmikuun 2017 at 11:04

    Ite oon Essenceä käyttäny siitä asti kun olin Saksassa vaihdossa muutama vuosi sitten. Tuotteet on vielä parantunu siitä ajasta. Sillon alkuun huulipunat oli tosi kuivia. Nykyään hudit on paljon harvinaisempia kuin onnistuneet tuotteet. Meikkipohjista suurin osa vain tuntuu olevan aika kellertäviä, mutta häivyttyyhän nuo vielä. Mutta ihana kun saatiin Essence ja Catricekin Suomeen, edulliset ja nopeasti kiertävät valikoimat on huippuja. Innolla odotan valikoiman uudistumista taas kuun lopussa.

  • Reply JonnaH. sunnuntai 5. helmikuun 2017 at 11:39

    Poskipunat ja huultenrajauskynät ovat omia lemppareitani :)

  • Reply Martina sunnuntai 5. helmikuun 2017 at 18:24

    Toi Camouflage-meikkivoide on NIIIIIIN hyvä!

  • Leave a Reply