Apteekkikosmetiikka, Biozell, Clarisonic, Ekokosmetiikka, Garnier, Hiukset, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, L'Occitane, Lierac, Loppuneet, Lumene, LV, Misellivedet, Muotoilutuotteet, Öljyt, Seerumit, Sensai, Shampoot, Unique Haircare, Vartalovoiteet, Ziaja

Tammikuun loppuneet

Uusi vuosi, uusi säkki. Aion olla tänäkin vuonna yhtä sekopäinen ja säästää kaikki vuoden aikana tyhjentyneet purkit. (Ja kyllä, koko viime vuoden kasa odottaa vieläkin kuvaamista.)

L’Occitane Immortelle Oil Make-Up Remover (200ml) / postaus / Erittäin mainio ja hyvin riittoisa puhdistusöljy. Suosittelen! 5/5
LV Kosteuttava Misellivesi 3 in 1 (250ml) / postaus / Loistava hinta-laatusuhde! Tässä on Suomessa myytävä budjettiversio Bioderman misellivedelle. Ei kuivata ihoa, mutta ei myöskään jätä mitään tuotetuntua. 5/5
Clarisonic Gentle Hydro Cleanser (177ml) / Emulsiomainen, hyvin hyvin vähän vaahtoava putsari oli neutraali tapaus. Ei huono, ei hyvä. Tylsä. Testailin muutamaan otteeseen ja annoin puolison eli kosmetiikan tunkion käyttää loppuun. Hänen arvio puuttuu, koska ”mikä toi on, en mä edes muista käyttäneeni tollasta”. Ehkä se kertoo jotain :D 3/5

Lierac Mésolift Serum (30ml) / postaus / Oranssi energiapommi sopii mainiosti kevääseen! Kirkasti ja heleytti ihoa hyvin. :) 4/5
Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask (75ml) / postaus / En alkuun kesällä mitenkään ihastunut tähän, mutta homma muuttui täysin syksyn tullessa. Käytin lähinnä yönaamiona ja iho tykkäsi! 4/5
Sensai Silky Bronze Sun Protective Cream (50ml) / Tämä Sensain sarja on jo lopetettu. Suojakerroin on niin pieni, että mielestäni tämä on ihan vaan kosteusvoide. Siippa käytti. ”Haisi pahalta, muuten hyvä.” Totta, tässä on vähän alkoholimainen pistävä tuoksu. 3/5

Garnier Respons Body Soothing Hydrating Lotion (400ml) / Perushyvä! Herkkutuoksu ja tämän kanssa voi hyvin lotrata. En atoopikkona pärjäisi talvella pelkällä tällä, mutta tehot oli varsin hyvät normikäyttäjälle. Voisin ostaa uudestaan. 4/5
Ziaja Hand Cream Cashmere Proteins Shea Butter (100ml) / Työkäsivoiteiden aatelia! Tästä tykkäsi kaikki käyttäjät: tuoksuu ihanalta, imeytyy nopeasti, ei tahmaa ja kosteuttaa hyvin. Mulla on töissä aina useampi eri käsivoidetuubi ja hyvin huomaa lainailevien työkaverien käytöksestä, että mikä oikeasti toimii. ;) Loistava hinta-laatu-suhde. 5/5
Bepanthen Emulsiovoide (2x 30g) / Ai mistä huomaa, että sitä on taas käyty neulan alla?! Tyhjensin pari kaapissa pyörinyttä pikkutuubia ja ostin ison perhepakkauksen. Hiha on työn alla (ja nilkka sai uuden muiston), joten rasvaa kuluu. Käytän nyt kuvien hoitoon tätä sinistä Bepaa, La Roche-Posayn Lipikar Baumea sekä Weledan Skin Foodia. 5/5

Biozell Professional Texturizing Spray (300ml) / postaus / Kuten tammikuun lemppareissa totesin, tajusin tämän loistavuuden kunnolla vasta pullon tyhjennyttyä. Hyvää tekstuurista tuuheutta ja rouheutta, mutta ei koppuraa. Hinta-laatu kohdillaan! 5/5
Unique Haircare Colour Care Shampoo (näyte 50ml) / En ole mikään luonnonkosmetiikan hiustuotteiden isoin fani. Tämä ei ollut niin lirua kuin jotkut muut, mutta silti tuntui, että jouduin käyttämään tuotetta paljon per pesukerta. Meh. 2/5

Osa tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply SariBP keskiviikko 22. maaliskuun 2017 at 13:26

  Myös Ziajan Goat Milk käsivoide on todella hyvää. Harmi vaan, että puteli on niin kovaa muovia, ettei vihonviimeisiä tippoja saa rutistettua ulos;)

  • Reply Myy torstai 23. maaliskuun 2017 at 21:07

   Sitä en ole vielä testannut, mutta vihreä oliiviversio oli kanssa hyvä! Siinäkin oli ärsyttävä kovamuovinen pakkaus, jota sai rutistella ihan voimalla. :D

 • Reply JonnaH. keskiviikko 22. maaliskuun 2017 at 21:32

  LV:n misellivesi on muuten ainoa, mistä olen kaupan versioista tykännyt, olen kokeillut Garnierin, L`Orealin, Nivean, Herbinan, mutta tää LV on kyllä paras, voisin jopa ”hädissäni” ostaa lisää, jos joku muu hankalammin saatava suosikki loppuu, eikä ole misellivettä enää kaapissa. :)

 • Leave a Reply