Herbina, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet

Herbina Fresh Luomuruusu Puhdistusvaahto ja Kasvovesi

Ostin tämän Herbinan kaksikon heinäkuussa. Odotukset olivat korkealla, olinhan lukenut muiden kehuja. Hieman harhaanjohtavasta nimestään huolimatta nämä eivät ole luomua, vaan sisältävät luomuruusuvettä. Molemmat maksavat vain viitisen euroa. Luomuruusu-sarjaan kuuluu myös vartalovoide, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Pintojen lasku ei näy kunnolla kuvasta, mutta puhdistusvaahtoa on jäljellä noin sentti pullon pohjalla. Kasvovesi on puolivälissä.

Biohajoava puhdistusvaahto lupaa sopia kaikille ihotyypeille. Se olikin perushyvä toisen vaiheen putsari, joka ei jättänyt ihoa liian narskuvaksi. Meikkejä en edes yrittänyt tällä poistaa. Tuoksu oli ihan ok ja sopivan mieto. Vihreähkö, muttei liian häiritsevästi. Isoimmaksi ongelmaksi muodostui se, etten tykännyt siitä miltä vaahto tuntui kasvoja huuhdottaessa. Ihan kuin vaahto ei lopettaisi vaahtoamista. Hankala selittää, mutta kasvoilla oleva tuote tuntui kuohuvan ja jouduin huuhtomaan kasvojani pidempään kuin muuten. Käytin ehkä kolmanneksen pullosta kasvojeni pesemiseen. Sen jälkeen Mies on pessyt sillä naamaansa (ongelmitta, tietty) ja minä aamuisin kainaloitani lavuaarin yllä. :D Käyn siis yleensä iltaisin suihkussa ja kuivan ihon takia en halua kastella koko kroppaani aamuisin.. Lopputulos? Mies tykkäsi, minä olen hankala nirso.

Kasvovesi sisältää 10% luomuruusuvettä. Se lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta. Kuulostaa ihan täydelliseltä, mutta ei harmiksi sitä ollut. Tämä tuntui iholla todella raa’alta ja jopa alkoholiselta, vaikkei alkoholia sisällä. En tiedä mikä sen aiheuttaa, mutta minkäs teet. Liian stydiä kuivalle naamalleni. Sekaihoisen voisin kuvitella tykkäävän tästä. Tuoksu on samankaltainen kuin puhdistusvaahdossa; mieto, vihreähkö ja raikas. Epäonnistuneen naamatestailun jälkeen olen käyttänyt tätä emulgoimaan vartaloöljyä.

Höh! No, aina ei voi onnistua.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jonna H. lauantai 7. joulukuun 2013 at 13:35

  Itse en ole näitä kokeillut, harmi, että ei kolahtanut. :D Itse tykkään kovasti Herbinan MarjaSpan suojaavasta päivävoiteesta, jota on tullut käytettyä pari tuubia.

  • Reply Myy lauantai 7. joulukuun 2013 at 14:25

   MarjaSpa-sarjan kasvovesi on ollut mun vanha suosikki :)

 • Reply MariaGlow lauantai 7. joulukuun 2013 at 13:38

  Kannattaa lukaista se ”alkoholittoman” ruusuveden sisällysluettelo. Meinaan ei oo alkoholitonta. Itse sain huomata saman:
  http://dazzling-glow.blogspot.fi/2013/10/ihokriisi.html

  • Reply Myy lauantai 7. joulukuun 2013 at 14:31

   Kappas! Mä olin kuvitellut benzyl alcoholin olevan cetyl alhocolin tyyppinen emulgaattori, enkä osannut ajatella sen olevan verrattavissa etanoliin. Mutta kiitos :) Omat tuntemukset ei tullutkaan tyhjästä.

  • Reply MariaGlow lauantai 7. joulukuun 2013 at 16:39

   Juu, ei oo ihme jos on vähän kirveltänyt ;)

 • Reply Juille lauantai 7. joulukuun 2013 at 18:10

  Mua vähän otti päähän, kun joskus kiireessä nappasin kyseisen kasvoveden mukaan. Jotenkin ajattelin, että jos tuotteen nimi on Ruusuvesi, niin se on ruusuvettä, eikä tavallista kasvovettä, jossa on pieni osa ruusuvettä. No, aina ei voi voittaa, ja pitäisi aina lukea inci ennen ostamista.. :D

  • Reply Myy lauantai 7. joulukuun 2013 at 18:13

   Katos, niinhän tossa lukee pullossa. :D Huijausta!

 • Reply Aino lauantai 7. joulukuun 2013 at 19:52

  Puhdistusvaahdot on kyllä ällöjä ja jää tuo Herbinan omakin kauppaan suosiolla. Ihmeekseni akneiholleni sopi tuo Ruusuvesi. Ihmekös tuo, jos sisältää sittenkin vahvoja aineita… :)

  • Reply Myy lauantai 7. joulukuun 2013 at 22:09

   Joo se taitaa ollakin vähän rasvaisemman ihon kasvovesi.. :)

  Leave a Reply