OPI

Overexposed In South Beach!


2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, 2x OPI Overexposed In South Beach. Kuivatettu Poshella.

Kaunis tämä on, mutta olin kuvitellut tämän olevan hieman kirkkaampi. Tai edes vaaleampi. Tämä on aika kirsikka. :)

Freesasin lakan seuraavana päivänä, koska tämä pakkanen kuivattaa kädet niin pahasti, että lakat lohkeilee hetkessä. Ja lakkojen myötä myös kynnet.. Ajattelin tuoda pintaan vähän säihkettä ja mahdollisesti holo-efektiä DS-lakalla.

Mutta tämähän olikin tosi peittävää! Edellisen päällä siis 1x OPI DS Diamond ja Poshen kuivattaja. Ajattelin punaisen kuultavan nätisti läpi, mutta ei. Onhan tämä toki tummempi kuin DS-lakka yksinään, ei kuitenkaan ihan sitä mitä hain. :) Onpahan kynnet suojattu taas päiväksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply