Luomivärit, Meikit, Urban Decay

Kuukauden paletti: Urban Decay Naked 2

Urban-Decay-Naked-2-Palette-01

Naked-esittelyjen saaga jatkukoon! Syksyn hyökättyä päälle, olen siirtynyt lähes kokonaan lämpimämmästä ykkösestä tähän viileämpään kakkoseen.

Urban-Decay-Naked-2-Palette-02

Kakkonen ja kolmonen tulevat jämerissä metallikuorissa. Kun omistin pelkän ykkösen, ei sen rasiassa ollut mitään vikaa, mutta onhan tämä nyt vaan pirusti jämäkämpi. Ja tietty pysyy siistimpänä kuin pahvisamettinen ykkönen. Mukana tulee laadukas kaksipäinen sivellin. Ymmärrän tuplasiveltimen jujun matkakäytössä, joten se on saanut jäädä rasiaan. Kotona iskee säilytysongelma, koska pidän sutini pystyssä purkissa ja kaksipäisillä ei ole sinne asiaa.

Urban-Decay-Naked-2-Palette-03

Urban-Decay-Naked-2-Palette-04

Vasemmalta: foxy / half baked / bootycall / chopper / tease / snakebite / suspect / pistol / verve / ydk / busted / blackout. Pohjalla tietysti UDPP, jonka päälle swatchit on pyyhkäisty sormella. Laatu on taattua Urban Decayta; pehmeä, kermainen, pigmenttinen ja naurettavan helposti levittyvä. Tässä paletissa on kaksi ihan ässää juttua, joita jäin ykkösestä kaipaamaan. Nimittäin mattavaalea ja -musta. Vasemman laidan foxy lähes häviää ihooni ja blackout on ihan oikeasti MUSTA.

Huomaan hakevani tästä samoja juttuja kuin ykkösestä. Busted päätyi käytetyimmäksi sävyksi niin kuin darkhorse ykkösestä. Tease on kuin nakutettu luomivakoon niin kuin ykkösen buck, mutta siinä on hauska violettiin taittava sävy. Snakebite on kuin smog ja molemmista paleteista löytyy half baked. Bootycall on korostussävyksi melko hohtava, mutta menee siinä missä ykkösen virgin, kun käyttää kevyehköllä kädellä ja suurella sudilla (toisin kuin swatchin tuhti sormipyyhkäisy). Suspect, pistol ja verve on vaatinut pientä loikkaa pois ykkösessä totutuista sävyistä. Kaksi ensimmäistä on saanut lämpimän vastaanoton, mutta verveä en ole vielä onnistunut yhdistämään mihinkään meikkiin (joka tekee siitä tietyllä tapaa samanlaisen hylkiön kuin ykkösen gunmetal). Se on jotenkin niin jäinen.

Urban-Decay-Naked-2-Palette-05

Loppukevennyksenä yksi parhaimmista hetkistä: suojamuovin irrottaminen peilistä. Fiilis on verrattavissa kuplamuovin poksautteluun.

Onko kaikki jo niin smoky-huumassa, että vanhemmat nakut on jääneet unholaan? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Charming Nails lauantai 24. lokakuun 2015 at 10:16

  En ole Smokyä vielä hankkinut. Ajattelin ostaa sen ja Electricin sitten keväämmällä. Naku 2 on ihana. Siinä on ne tietyt sävyt mitä aina käyttää. Hyvät swatchit! Kannattaa hankkia jos pitää viileämmistä sävyistä, minä möin ykkösen pois kun koin sen liian lämpimäksi :)

  • Reply Myy sunnuntai 25. lokakuun 2015 at 22:08

   Voi kiitos CN <3 Tämä on sellainen kiva turvapaletti väsyneisiin aamuihin. Electric kiinnostaisi muakin, mutta ostan varmaan ensin sen smokyn.

 • Reply Pirjo lauantai 24. lokakuun 2015 at 10:57

  Minä myin Naked 2:sen pois kun en koskaan käyttänyt sitä.

  • Reply Myy sunnuntai 25. lokakuun 2015 at 22:08

   En pysty vieläkään ymmärtämään! :D Viimeisen kuukauden sisään oon ehkä kahdesti käyttänyt jotain muuta kuin tätä.

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? lauantai 24. lokakuun 2015 at 12:58

  Mä tykkään kyllä tästä kakkosesta! Ihanat, ihanat sävyt. Ja mulla on ihan sama säilytysongelma kaksipäisten siveltimien kanssa.

  Tää kakkosnaku vaan on ollut paletiltaan heikkotasoisempi mulle: en voi enää kuljettaa palettia mukana, kun nappien liimaus on suurimmasta osasta lähtenyt irti ja meinaavat tippua. Helppohan ne olisi liimata takaisin, mut en oo vielä saanut aikaiseksi.

  • Reply Myy sunnuntai 25. lokakuun 2015 at 22:09

   Apua! Toivottavasti ei lähde napit liikkeelle. Tähän mennessä paletti on ollut vaan pöydällä.

  Leave a Reply