Loppuneet

Syyskuu 2011

Palataan hieman ajassa taaksepäin, niin ollaan yhteenvetojen kanssa ehkä joskus nykyajassa.. Nämä viime vuoden kuvat on vielä vanhalla pokkarilla otettuja.

Kirjoitin syyskuussa Shu Uemuran puhdistusöljystä ja mietin Sensain testaamista. Olin muistanut kätköjeni sisällön väärin ja seuraavaa SU:n öljyä ei ollutkaan odottamassa, joten tie vei Stokkalle ja Sensain pisteelle. Hintaa pullolla oli 50,90 euroa. Voin sen verran paljastaa, että on kyllä hintansa arvoista!

Ihastuin Sannin tekemien meikkien pohjalta Lumenen Natural Coden Jolly -trioon (7,90€) ja samalla kertaa Sokokselta tarttui mukaan kaksi Goshin luomiväripuikkoa (9,90€/kpl) sävyissä Love That Platinum! ja Love That Champagne!.

Parit käsisaippuat: jumalainen kookoksisen karkkinen Treaclemoonilta (5,50€) ja keittiöön päätynyt sitruunainen Body Shopista (5€).

Lip stainien ystävänä päätin ostaa kokeiluun Body Shopin Lip & Cheek Stainin (12,50€). Koostumus on geelimäinen, eikä ihan sellainen mitä odotin.

Sokoksen 3+1 -päiviltä Sensain Silk Emulsionia (49,90€). Mukana tuli minikokoinen Softening Lotion (jota en ollut ennen testannut) ja meikkipussi.

Samalta reissulta lisää ihania Goshin puikkoja (7,90€/kpl)! Nämä on ihan täydellisiä luomivärin alle tuomaan lisää intensiivisyyttä. Sävyt Love That Dolphin!, Love That Violet! sekä Love That Brown!.

Tilasin jostain nettikaupasta Mariela Sarkiman Make Up Biblen ja maksoin siitä 17,95 euroa. Minun on ihan pakko tunnustaa, että en ole VIELÄKÄÄN ehtinyt koskemaan tähän kirjaan. En ymmärrä itsekään.

Mies kävi jossain seminaarissa, josta sai goodiebagin mukaan (?!). Sisältä löytyi kaikkea mahdollista nenäliinoista ja karkista kosmetiikkaan asti. Pussista löytyi Miehelle Lumenen Energy Boosteria ja minulle Nivean Pure & Natural Body Lotionia ja Lumenen huulipuna. Sisäinen hamsterini ihmetteli miten Mies otti vain yhden pussin, kun niitä oli kuulemma jäänyt paljon yli ja moni nainen nappasi useamman mukaan..

Loppuneita tuotteita oli muutama.

– Kanebo Kracie Powder Wash (Tämä loistotuote kestää käytössä ikuisuuden!)
– Skinfood Avokado Rich Essence II
– Garnier Invisimineral Deodorant (Ei tämä itseasiassa loppunut, vaan ärsytti ihoani sen verran paljon, että sai kenkää.)
– Lush Godmother -saippua

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply